Şimdi Ara

GTA 4 %100 Save dosyası, %100 çalışan %100 Kolay Kurulan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
44.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında bu dosya ve konu yıllardır açık diyebilirsiniz, açıkçası ben bugüne kadar ki açıklamaları uygulayarak save dosyasını aktif edemedim, sanıyorum en büyük problemi xlive dosyası oluşturdu. Oyunun tamamını oynayacak zamanım yok kimse akıl vermesin oynayarak bitirseydin diye en azından save dosyalarım kayıp oluyordu her kurup kaldırdığımda.

Uyguladığım bir yöntem ise %100 başarılı oldu ve ben bunu aynısını yapan bir yazı göremedim ve burada paylaşıyorum. Dikkatinizi çekerim orijinal oyunumda denedim ama bence her tür! versiyonda kesinlikle başarılı olacağını umuyorum. Dosyaları farklı farklı yerlerden bulup birleştirdiğimde oyundaki save problemi hatasız ve en pratik hale geldi.

Burada paylaştıklarım save dosyalarını aktif etmek üzerinedir herhangi bir farklı amaç ile kullanımın beni ilgilendirmez, save dosyalarını aktif etmenin yasa dışı bi tarafı yoktu. (yönetime seslendim:))

https://hotfile.com/dl/180251760/5f88894/1_-_GTA_IV_100_Save_Yntemi.rar.html

1- ilk programı kurun.
    2- ikinci dosyaları oyun dosyaları ile değiştirin.
    3- save dosyalarını belgelerimin içindeki yere atın. bu kadar.

Ben sorun yaşamadım, olacağını düşünürseniz değiştirmeden önce yedek alın.

artık oyun %100 save'lidir. kullanıcıların yeni kıyafet ve kayıtlı yerlerinden oyuna devam edebilirsiniz. iyi eğlenceler.

(Ayrıntılar linkteki dosyanın içinde açıklayıcı bir şekilde bulunmaktadır. Virüs taraması yapılmıştır, no problem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 21 Kasım 2012; 11:39:56 >

• çok güzel açıklamışşın ve bilmeyenler için iyi bir rehber olmuş
  • serbest modda var mı bunda görevsizlik yani
  • Bilgisayara geçince denerim hiç save yükleyemedim şu gta 4 e bir kere denediğimde kendi kayıtlı oyunumda gitmişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende zaten patch 1.7 yüklü illa yüklememmi lazım ?
  • arkadaşlar bana msj atın yardım edin ben yapamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yıllık Oyun Klasörü (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.