Bildirim
GTA 3 Bilgi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
GTA 3'te ev almak yok. -
VC ve SA da var.
GTA 3 de silah için para veriyorsun. -
O zaman vice city yükleyim boşboşunamı oynuycam ben bu oyunu silah zaten kolay hem silahı alıp gidip adammı vurcam -
öyle deme GTA 3'ün görevleri vice city ve sa'dan zevklidir. -
Görevlerini beğendim ancak bir tanesinde takıldım sizlerle paylaşayım
Bir adamı gösteriyor diyoki bu adam kazandığından çok fazla para kazanıyor bizi ispiyonluyor git onu takip ancak sakın korkutma diyo adamı takip ettim limana geldi ve öldürdüm görev tamamlandı.Tabi adamın gözüne girdim tekrar iş istedim ve bir iş söyledi 8Ball 'a git (bomba) arabaya yerleştr bombayı ve git patlat eğer bu işi becerirsen benim adamım olacaksın ve her istedğin olacak dedi ancak ben nereyi patlatçam haritada hiç bir şey çıkmıyor pembe kare felan ne yapmalıyım -
Kimse bilmiyormu burdan ileri gidemiyorum -
-
ss falan koysan belki hatırlarım.oyun taaa 2002 de çıktı..
ing. biliyorsan şuraya bak : http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/548931.html
walktroughlardan birine bak. -
Kimsenin hatırlamaması doğal. Oyunu bitireli ve oynamayalı 4 sene oldu çoğu kişinin. -
sadece vice city ve san andreas'ta ev alma var -
-
Teşekkürler -
paranı bana getir ben satarım sana ev -
Ben oynamıyorum oynamayıda dusun muyorum :?Oldum olalı boyle asamalı oyunları sevmemişimdir -
Hemen hemen bütün oyunlar aşamalı sevsen iyi olur bence -
quote:
Orijinalden alıntı: call of
Ben oynamıyorum oynamayıda dusun muyorum :?Oldum olalı boyle asamalı oyunları sevmemişimdir
Tüm oyunların hikayesi vardır sevmemek saçma senin istediğin sadece vur kır parçala tarzı oyunlar sanırım o tür oyunlar genelde 13 yaş altı kitleye hitap ediyor -
Evet o bölümü bende geçemedim bulursanız bize de anlatın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidip park edip uzaklasacaksin ordan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X