Evet arkadaşlar kullananlar varmı aranızda? tavsiyeleriniz nedir nereden ve kaça aldınız, yardımcı olursanız sevinirim, bir arkadaşımla beraber alıcaz, yazışarak çok zor oluyor online kısmında, teşekkürler.
Herkes sony nin orjinal kulaklığını tavsiye edecektir hiç kuşku yok. Shopto dan alma gibi bir durumun varsa da iyi bir fiyata geliyormuş zira burada pahalıya satılıyor. Mesela bende Jabra BT2035 var gayet te sorunsuz kullanıyorum üç ay önce vatandan 30 liraya almıştım gerçekten kulaklık ile oyun keyfi artıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: heavyblitzer
Herkes sony nin orjinal kulaklığını tavsiye edecektir hiç kuşku yok. Shopto dan alma gibi bir durumun varsa da iyi bir fiyata geliyormuş zira burada pahalıya satılıyor. Mesela bende Jabra BT2035 var gayet te sorunsuz kullanıyorum üç ay önce vatandan 30 liraya almıştım gerçekten kulaklık ile oyun keyfi artıyor...
teşekkürler jabra alacagım sanırım bende.
Şuan en iyi ihtimal jabra görünüyor anlaşılan. Bende alıyım vatanda şuan 35 TL.Online'da yazarak olmuyor çok sıkıcı ve zor.Kulaklıklı daha zevkli olcaktır.
JABRA BT2035 sorunsuz 2 ay önce vatandan 35 TL ye aldım. MAG clanında ve GT5 onlineda kullanıyorum. Tavsiye ederim. MAG ATATURK clanı çok kalabalık clanın yarısı nerdeyse jabra bt2035 kullanıyor. Dünya 1.si BİGBOSS_UGUR beyde Jabra bt2035 kullanıyor banada o tavsiye etti.
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
JABRA BT2035 sorunsuz 2 ay önce vatandan 35 TL ye aldım. MAG clanında ve GT5 onlineda kullanıyorum. Tavsiye ederim. MAG ATATURK clanı çok kalabalık clanın yarısı nerdeyse jabra bt2035 kullanıyor. Dünya 1.si BİGBOSS_UGUR beyde Jabra bt2035 kullanıyor banada o tavsiye etti.
peki kulaklığı nereden nasıl tanıtıyorsnuz, direk tanıyor mu?
İlk adımımız, ps3 menüsü setings altında (accessory setings) giriryoruz. Daha sonra karşımıza çıkan ilk seçenek olan (register bluetooth device) giriyoruz. Burdan (bluetooth headset) seçiyoruz. karşımıza gelen (start scanning) seçmeden önce kulalığımızın tanıtma durumuna getirmek için uzunca bir süre yani ışıgını sürekli yanan kadar basılı tutuyoruz kulaklıgımız tanıtma knumuna getirmiş olduk şimdi ( start scanning) seçiyoruz bt kulaklıgımızın ismini gördügümüzde ok'liyoruz. Şimdi bizden 4 haneli şifre isteyecek, şifremizi kulaklıgın yanında verilen kitapçıktan öğrenebilirsiniz. Şifremizi girdikten sonra ps3 kulaklığımızı tanımış olcaktır.
İkinci adım kulaklığın ayarlarını yapıcaz, ilk önce yine (settings) altında (accessory setings) giriyoruz. Burda (audio device settings) seçiyoruz. Karşımıza cıkan ekranda (connect) seçip kulaklıga bağlanıyoruz. daha sonra (input-output) seçeneklerinde kulaklıgımızın ismini şeçiyoruz ok'liyoruz ve işlemimiz bitiriyoruz.
Artık kulaklıgımızı ps3 bağlımış oluyoruz,bu işlemi sadece bir kere yapmamız yeterli bundan sonra kulaklığımız ps3 yanında açtığımızda her zaman otomatik bağlanacaktır..
şöyle bir yazı bulmuştum, daha kulaklık alamadık :)
Peki bende birşey sormak istiyorum konuyla alakalı jabra 35tl ben 50 tl verip samsung vs. alsam daha iyi olmazmı yoksa oyunda jabra bunlara göre daha iyimi performans veriyor.
Sanırım PS3 WIRELESS HEADSET KABLOSUZ KULAKLIK almayı düşünüyorum.Jabra'yada baktım yorumlar baya iyi ama ps3'ün kendi ürünü daha sağlıklı olcaktır.Nasılsa birkere alcaz,oda garanti olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme