Selam arkadaşlar, GT5 alıcam fakat internette 1-2 farklı versiyon gördüm bunların ayrımları-özellikleri nelerdir? Hangisini almalıyım?
1- Gran Turismo 5 2- Gran Turismo 5 Collectors Edition 3- Gran Turismo 5 Academy Edition
quote:
Orijinalden alıntı: PVH
Selam arkadaşlar, GT5 alıcam fakat internette 1-2 farklı versiyon gördüm bunların ayrımları-özellikleri nelerdir? Hangisini almalıyım?
1- Gran Turismo 5 2- Gran Turismo 5 Collectors Edition 3- Gran Turismo 5 Academy Edition
Gran turismo 5 Standart versiyon, Gran turismo 5 Collectors edition extra chrome line araclar içeriyo tam hatırlamıyorum 5 adet yada 6 adet araç, Gran turismo 5 Academy Edition şimdiye kadar gelen tüm dlc'leri içeriyor..
quote:
Orijinalden alıntı: shiftdriver
quote:
Orijinalden alıntı: PVH
Gran turismo 5 Standart versiyon, Gran turismo 5 Collectors edition extra chrome line araclar içeriyo tam hatırlamıyorum 5 adet yada 6 adet araç, Gran turismo 5 Academy Edition şimdiye kadar gelen tüm dlc'leri içeriyor..
Yani GT5 Academy almak mantıklı olan dimi hocam?
beyler bende normal gt 5 vardi satmıstım simdi tekrar alıcam academy editiondaki dlc ler için oyunun içine montemi geliyor yoksa yine psn den kod ilemi alıyoruz bilgisi olan varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme