Şimdi Ara

===> Yeni Samsung Ultra Touch S8300 | Tanıtıldı! <=== (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
1
Favori
79.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dogrudur esrar06 dostum nav farklı oda mıcrosd ıcınde yuklu gelıyor yanlıslıkla sılmıs olabılırsın ancak tekrar yuklenebılır samsung servıslerınde bunu yaptırabılırsın sanırım ...
  • http://www.telpabayi.com/s8300.rar bu linkten navigasyon haritasını yükleyebilirsin,ayrıca navigasyon yazılımı telde yüklü sadece harita hafıza kartında,bu haritayıda bu linkten indir rardan çıkar hafıza kartına kopyala ve kullan.
    quote:

    Orjinalden alıntı: kutlay1

    dogrudur esrar06 dostum nav farklı oda mıcrosd ıcınde yuklu gelıyor yanlıslıkla sılmıs olabılırsın ancak tekrar yuklenebılır samsung servıslerınde bunu yaptırabılırsın sanırım ...
  • bu eski harita ormancı41 dostum ama yukleyıp daha sonra guncellestırebılırsın tabıı...
  • 2009 un haritası olarak yükledik biz ama bi yanlışlık olabilir mi kardeşim?
    quote:

    Orjinalden alıntı: kutlay1

    bu eski harita ormancı41 dostum ama yukleyıp daha sonra guncellestırebılırsın tabıı...
  • dostum bu harita 79 mb lık suankı guncel olan yanı 124 mb lık o yuzden yukledıkten sonra route66 senk ıle guncelleme gerekıyor ben yaptım ordan bılıyorum bu eskı olan harıta , route66 senk bılgısayarınıza kurun guncelleyın....
  • Samsung UltraTouch S8300
    SW Ver: S830JJIC3

    Merhaba. Telefonunda bu sorunları yaşayan oldu mu acaba?

    1.Saat Sorunu:
    Saati menüden ya da widget kısmından ayarlıyorum. Menüden Time zone updating, Automatic olarak ayarlıyorum.(zone Atina, İstanbul) Telefon saati güncellemek için kapanıp açılıyor. Açıldıktan sonra saati doğru olarak ayarlıyor. Ancak kısa bir süre sonra saat geri kalmaya başlıyor. Gece yatmadan 3 te ayarlamıştım sabah 7 de kalktığımda saat 4ü gösteriyordu. Manuel olarak ayarlak istemiyorum.

    2.USB Sorunu:
    Telefonu USB girişine bağlamadan önce kutusundan çıkan program ve sürücüleri yükledim. Bilgisayarı kapatıp açtım, kutusundan çıkan USB kablosu ile bilgisayara bağladım.
    Bağlar bağlamaz telefon kendiliğinden kapandı. Aynı işlemleri farklı bilgisayarlarda denedim ama aynı şekilde telefonu bağladığımda telefon otomatik olarak kapanıyor. Ancak USB kablosunu çıkardığımda kendiliğinden açılıyor. Menüde pc bağlantıları seçeneklerinin hepsini denedim. Sadece bilgisayara telefonla gelen programları yüklemez ve PC modunu Mass storage olarak ayarlarsam telefonu yığın depolama aygıtı olarak görebiliyor.

    Sorunu gidermek için yaptığım ayarlamaları, telefonu fabrika ayarlarına döndürerek, hafıza ve sim kartlarını çıkartarak, *2767*3855# ile full reset yaparak, farklı bir USB kablosu ve farklı bilgisayarlar kullanarak, her seferinde ayrı ayrı denedim düzelmedi.

    Son çarehttp://darkforestgroup.com/forum/index.php/topic,80.0.html forumundaki firmware güncellemesini yapmayı düşünüyorum garanti kapsamından çıkar mı?

    Teşekkürler.




  • dostum buradan hangi firmware ı yukleyebılecegımızı soylermısın...
  • dostum versıyonumuz aynı ayrıca ınceledıgım kadarıyla bu fırmwareler UK için teli patlatmayalım sonra back up alıp tekrar yuklersen bır sorun olmaz garantı acısından...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kutlay1

    dostum versıyonumuz aynı ayrıca ınceledıgım kadarıyla bu fırmwareler UK için teli patlatmayalım sonra back up alıp tekrar yuklersen bır sorun olmaz garantı acısından...

    Merhaba. En son versiyon olan S8300XEID3 güncellemesini yükledim. İlk kez böyle birşey denediğim için biraz uğraştırdı ama basit bir işlemmiş. O forumda yazılanlardan farklı uyguladığım birkaç işlem oldu. Telefonda herhangi bir sorun çıkmadı ve yukarıda bahsettiğim problemler de düzeldi. Ancak dediğin gibi firmware UK için olduğundan dolayı telefonda türkçe seçeneği yok, yeni uygulamalar ve widgetler var. Şimdi Route66 yazılımını yükleyeceğim. Ama bence durup dururken güncellemeye gerek yok.
  • Kutluay1 ve Ormancı41, yardımlarınız için teşekkür ederim. Problemi çözmek için telefonu birkaç günlüğüne geri aldım. Ancak birşey dikkatimi çekti. dediğiniz gibi router66 dosyasını indirdim ama telefon bu dosya desteklenmiyor dedi. Sonra forumlara baktım ve navigasyon nasıl kurulacak ona baktım ve farkettimki benim telefonda navigasyon yok. Yani normal olarak uygulamalar bölümünde navigasyon olması gerekirken benim telefonda yok. Telefonun hiçbir yerinde navigasyon yok. Bu problemi nasıl çözerim arkadaaşlar?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esrar06

    Kutluay1 ve Ormancı41, yardımlarınız için teşekkür ederim. Problemi çözmek için telefonu birkaç günlüğüne geri aldım. Ancak birşey dikkatimi çekti. dediğiniz gibi router66 dosyasını indirdim ama telefon bu dosya desteklenmiyor dedi. Sonra forumlara baktım ve navigasyon nasıl kurulacak ona baktım ve farkettimki benim telefonda navigasyon yok. Yani normal olarak uygulamalar bölümünde navigasyon olması gerekirken benim telefonda yok. Telefonun hiçbir yerinde navigasyon yok. Bu problemi nasıl çözerim arkadaaşlar?

    Burada nasıl yükleyebileceğini anlatıyor. Ben henüz yapmadım aşkı memnudan sonra yapacağım.
  • Teşekkürler Freshap, sanırım linki yapıştırmayı unuttun. Dört gözle bekliyorum şu dizinin bitmesini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrar06 -- 4 Haziran 2009; 21:06:36 >
  • http://www.mediafire.com/?tk0jizdrzfz yapıştırmayı unutmuşum kusura bakma. Bu dosyanın içindekileri MM kartın kök dizinine kopyalamak gerekiyormuş.
  • dostum ben beceremedim, dosyayı hafıza kartına yükledim ama nasıl kurulum yapacak anlamadım. kartın kök dizini nedir vallahi onuda bilmiyorum.
  • esrar06 dostum nasıl yanı menuye girince gemi dümeni gibi bir işaret yokmu en üstte ortada ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: esrar06

    dostum ben beceremedim, dosyayı hafıza kartına yükledim ama nasıl kurulum yapacak anlamadım. kartın kök dizini nedir vallahi onuda bilmiyorum.

    Ben telefonunda route66'nın dümen işareti var yani program kuruludur diye o dosyayı mmc ye atmanın yeterli olacağını düşünmüştüm.
    Eğer yoksa firmware güncellemesi yapman gerekecek. İstersen bu forumda nasıl yapabileceğini anlatıyor. Ben yaptım herhangi bir sorun yok. Ayrıca işlem bittikten sonra route66 için lisans senkronizasyonu yapmalısın.

    http://darkforestgroup.com/forum/index.php/topic,80.0.html

    Şu kısım

    Route66 Firmwares
    ------------------------------------------------------------------------------

    NXX

    S830NXXIC3:

    http://www.mediafire.com/?zgnmiyydk2m

    "SamsungNavigator" folder to be copied to the MMC:

    http://www.mediafire.com/?tk0jizdrzfz

    The update procedure is as usual + unzip the file "SamsungNavigator.rar" and copy the "SamsungNavigator" folder into the Root directory of your Memory Card BEFORE starting the Navi program.

    The Route66 Sync program for the PC can be found here:

    http://www.mediafire.com/?mmnfkomggym

    or check the latest one on the Route66 Site:

    www.66.com

    NOT:Yukarıdaki dosya yerine SamsungnNavigator un orjinal dosyasınıwww.telpabayi.com/s8300.rar dan indirebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshap -- 5 Haziran 2009; 12:45:18 >




  • Telefon şuanda navigasyonu desteklemiyor. Ancak google maps haritası mevcut bende. Bu haritada da nereye gitmek istediğiniz, arabaylamı yayanmı veya toplu taşıma ile yol tarifi alma özellikleri mevcut. ancak sesli uyarı filan mevcut değil. Ben navigasyon olarak bunu sanıyordum. Hatta sitedeki mesajımda bu telefonun navigasyonunu baya kötülemiştim. ama sanırım yanıldım çünkü navigasyon bu değil. Sizin telefonunuzda da google menusu içinde haritalar diye bir bölüm varmı?

    Bu arada yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
  • Freshap, sevgili arkadaşım verdiğin linkten işlemleri tamamladım ve oldu. sana nasıl teşekkür etsem azdır. Benim telefonda navigasyon dümeninin yerine google dosyası vardı. bu dosyanın içindede google maps haritası ve google arama sayfası vardı. Ben navigasyon bu sanıyordum ama değilmiş. Şimdi navigasyon gıcır gıcır çalışıyor.

    Bu arada sitede daha önce bu telefon hakkında yaptığım yorumlar için özür dilemem gerekiyor. ben google maps haritasına tıklayınca internet bağlantısı istiyordu ve buda dolayısıyla para kesmek demekti. Gerçekten cihazın navigasyon sistemi iyiymiş. Bu arada biraz araştırma yaptım. hollandada bu telefonu ikinci el olarak aldım ama hiç kullanılmamış şekilde aldım. neden navigasyon yüklü değil diye araştırdım. Meğer hollandada cihazı satan şirket navigasyon yerine 55 euroluk kumarhane çeki veriyormuş. hollandalıların aklı ancak kumara yetiyor sanırım.

    Freshap, Kutlay1 ve bilgi paylaşımını esirgemeyen tüm arkadaşlara, ayrıca teknolojinin tüm bilgilerini barındıran forumdonanım sitesine bolca teşekkürler...




  • vay vay ekrana bak
  • Düzelmiş olmasına sevindim esrar06. Peki Route66 lisans aktivasyonu istemedi mi? İstediyse aktivasyonu kabul etti mi? Bende önceden aktif olduğu için sorun olmamıştı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.