Şimdi Ara

GT 940MX VS GT960M ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hernos2

quote:

Eşşek vs Opel Corsa. Seçim senin.

Mediamarkrdaki adam lenovoyu sağlamlık bakımından çok şişirdi lenovo iyi değilmidir veya dell lenovo kadar sağlammıdır

Dell Alienware i satın aldı. Alienware in sitesine girip neler yaptıklarına bakabilirsin.

Bir satıcı bir malı övüyorsa o mal satılmayan bir üründür.

Asus x550vx mi neydi geçenlerde millet aldı Asus diye şimdi satıyorlar.

Hocam x550vx in nesi var ki? Fiyatı uygun ekran kartı güzel diyr ben de almayı düşünüyordum

Alanlar memnun kalmadı sürekli iade değişim vs istediler konusunda yazıyordu.

2800'e kadar bütçem var. full hd ekranlı i5 7200u 940mx ekran kartlı 8 gb ramli lenovo ideapad 510'u yakalarsam alacağım inşallah.
    Çok araştırdım her üründe bir problem var. Mesela o x550vx alayım dedim bir ara ama dediğiniz gibi problemler var. ekran kaliteleri hoşuma gitmediği için asustan vazgeçtim lenovoya yöneldim. msi cx62 düşündüm ama freedos ve internetten almaya güvenemediğim için askıya aldım. şu an en uygun ürün yukarıda özelliklerini yazdığım ideapad 510 gibi duruyor.

Bari 940mx'li MSI al da ilerde üzülme. Lenovo nasıldır bilmem ama MSI iyidir.

• 940mx ile full hd oyun oynayamazsın doğru düzgün.Konu espri amaçlı açılmış herhalde.

GTX960m nere 940mx nere.Arada bi dünya fark var.Tabiki de gtx960m daha iyidir sorulması bile saçma
  • 2800 taş çatlasın 3000 e kadar oyunlarda üzmeyecek bir pc bakıyorum. asus x550 vx'in sorunsuz bir serisi varmış diye duydum bu dm277 olan. fakat x550vxi çoğu kişi tavsiye etmiyor. ancak bu fiyata bir tek 940mx li laptoplar bulunabiliyor asus biraz daha yüksek fiyata 950m satıyor.
    bu fiyata önerdiğiniz bir pc var mı?
  • quote:

2800 taş çatlasın 3000 e kadar oyunlarda üzmeyecek bir pc bakıyorum. asus x550 vx'in sorunsuz bir serisi varmış diye duydum bu dm277 olan. fakat x550vxi çoğu kişi tavsiye etmiyor. ancak bu fiyata bir tek 940mx li laptoplar bulunabiliyor asus biraz daha yüksek fiyata 950m satıyor.
    bu fiyata önerdiğiniz bir pc var mı?

Sanırım yok hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell mi yoksa Lenovo mu diye sormak bile abes olur. Tabi ki Dell.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.