Şimdi Ara

GSYandex kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google alışkanlığını yıkmak için alternatif arama motorları kullanıyorum. Bunlar Yandex, Bing, Duckduckgo. Varsayılan arama motoru olarak yandex'i seçtim. Dedim bir zamanlar gsyandex vardı bari onu kullanayım. Aramalarımı artık ondan yapıyorum.

Aranızda GSYandex, FBYandex, BJKYandex kullanan var mı? Birde takımlara özel tarayıcı yapmışlar. Çıkalı bayağı oldu ama belki bilmeyenler vardır. Yada bilipte kullanan varsa yorumlarını alalım. Yandex bunun için takımlara ne kadar para veriyor acaba?

• Tamam yok.
  • Kayserispor yandex kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbiri Google'ın yanına yaklaşamaz. Boşuna Google'dan vazgeçmeye çalışma, sadece tarayıcı olarak da düşünme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arama motorunun önce sade olması gerekli ama Yandex öyle değil.
  • Chrome'un yerini tutmuyor hiçbiri. Bir ara deneyeyim dedim Opera'yı, Safari'yi, Yandex'i falan bir Chrome rahatlığı alamadım döndüm tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Reacher

Hiçbiri Google'ın yanına yaklaşamaz. Boşuna Google'dan vazgeçmeye çalışma, sadece tarayıcı olarak da düşünme.

Yandex'in tarayıcısını hiç denemedim. Açık kaynak kodlu Chromium kullanıyorum.

Şimdilik basit aramalarda istediğim sonuçları veriyor. Ama ayrıntılı şeylerde bi Google etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USENET kullanan var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanıyordum ama evdekiler Yandex'e Google yazıp sonra istedikleri şeyi arattılarını görünce vazgeçtim kullanmaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali87

Ben kullanıyordum ama evdekiler Yandex'e Google yazıp sonra istedikleri şeyi arattılarını görünce vazgeçtim kullanmaktan.

Haha güzelmiş
  • tarayıcı olarak Yandex Alpha kullanıyorum gayet memnunum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.