Şimdi Ara

GSX-R 600 Aşırı Isınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar.3 hafta önce Motor Mu aldık belamı aldık bilemedik. 5km bile süremedik.
    yiba çarşısında 1 tamirciye 1400tl bayıldık sadece akü ve kojektör değiştirdi.
    sorun gene aynı.
    şu an ankara suzuki servisinde.
    GSX-R 600 Aşırı Isınma neden yapar. 100 metre de 140 derece oluyor. yolda giderkende arka teker kitleniyor motor kendini korumaya alıyormuş.

• 100 metrede 140 derece çok ciddi bir sıcaklık. Kaç model motorun? ikinci el aldın herhalde, Önceki sahibi bu konu hakkında bilgi vermedi mi? işin sonunda motoru eline almak var. Çok ciddi bi sorun bu. Bilgi vermiş olması lazım.
  • İkinci el motor alırken test sürüşü yapın ve yanınızda tanıdığınız iyi bir usta olsun. Geçmiş olsun umarım kötü sonuçlanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesmeyut

100 metrede 140 derece çok ciddi bir sıcaklık. Kaç model motorun? ikinci el aldın herhalde, Önceki sahibi bu konu hakkında bilgi vermedi mi? işin sonunda motoru eline almak var. Çok ciddi bi sorun bu. Bilgi vermiş olması lazım.

satan hiçbirşey söylemedi sadece rölantide çalıştırdı noterden satış aldık .otobüsle yolladılar ankara otogarda çalışmadı.
    ertesi gün tamirciye götürdük orada 10 gün kaldı 1400 TL bayıldık yaptım dedi. sonuç gene aynı oradan atıştık biraz. sonra suzuki servise araçla görüdüler. 10 gün sonra bakacaklamış bekliyoruz .napcam bilmiyorum
    model 2006
  • Piyasa dolandırıcı kaynıyorken, çok fazla risk almışsınız. Üstelik otobüste yatırarak getirmek de tuzu biberi olmuş. İstanbul'da olsanız size iyi bir suzuki servisi tavsiye ederdim.
  • 10 senelik racing, herşey çıkabilir kendini en kötüsüne hazırla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pppoe

quote:

100 metrede 140 derece çok ciddi bir sıcaklık. Kaç model motorun? ikinci el aldın herhalde, Önceki sahibi bu konu hakkında bilgi vermedi mi? işin sonunda motoru eline almak var. Çok ciddi bi sorun bu. Bilgi vermiş olması lazım.

satan hiçbirşey söylemedi sadece rölantide çalıştırdı noterden satış aldık .otobüsle yolladılar ankara otogarda çalışmadı.
    ertesi gün tamirciye götürdük orada 10 gün kaldı 1400 TL bayıldık yaptım dedi. sonuç gene aynı oradan atıştık biraz. sonra suzuki servise araçla görüdüler. 10 gün sonra bakacaklamış bekliyoruz .napcam bilmiyorum
    model 2006

Şu 1400 TL alan ...... evladı neyin tamirini yapmış? Birde hallettik diyor çok bilmiş gibi? Kendi motorummuş gibi üzüldüm yemin ederim. Ustalık kimlere kalmış ya rabbim..
    Sen biraz fazla güvenmişsin alırken, birde yanında kimse yoktu herhalde? Satan adamla bu olaylar sonrasında görüşmediniz mi peki? Birde arkadaşın biri demiş, otobüste yatık pozisyonda mı geldi gerçekten? Dik konumda gelmesi gerekir ki, yüksek bagajlı olan otobüslerin tamamına dik konumda sığıyor motor. Eğer gerçekten yatık pozisyonda geldiyse onla alakalı bi durumda olabilir. Ama benim aklıma ilk gelenler soğutma sistemi arızası. Termostat mıdır, devirdaim pompası mıdır? Yani gerçek bi usta çözer bunu zaten de.. Sen hep yanlış kişilere denk gelmişsin.
    Motorunun akıbetini çok merak ediyorum hocam. Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa zamanda ve maddi açıdan yıpranmadan sorunun çözülür. Gelişme olursa bizleride bilgilendirirsen memnun olurum. Takipteyim.

• 10 senelik apaci motoru almak nedemek ya insanın aklını yitirmesi gibi bişey o motor adam olmaz satan adam ne sevinmiştir vay anasını kamera şakası gibi
  • Conta danda yapabilir ısınmayı motor daha önce tamir görmüş mü
    Ayrica konjektörün bozulma sebebide aşırı hararetdir büyük ihtimalle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara suzuki servisi bu ay sonunda kapanıyormuş.
    Ankarada 1 tek adam varmış 70 yaşında o da ağır hastaymış hastanede yatıyormuş .( geçmiş olsun).
    bizde motoru aldık başka motorcuya götürdük o da motoru açtı 6000 TL masraf çıkardı.
    1000TL işcilik alacak gerisi malzeme.

bu iş şimdilik bize şuna maloldu.
    24.250 suzuki.
    930 noter + nakliye+ sigorta.
    100 nakliye haşti otgardan - yiba çarşısı çekiçi parası
    1400 yiba çarşısındaki tamirci.
    150 nakliye suzuki servisi. ( 2 tamirci )
    150 nakliye suzuki servisi ( 3 tamirci )
    6000 motor yapılınca werilecek.

hakkımızı nasıl ararız bilemiyoruz her gittiği yerde 10-15 gün kaldı.
    toplamda 5km binilmedi.
    son tamirci uzun süre yağsız binilmiş ve yağ kanallarıdan su alıyormuş.
     GSX-R 600 Aşırı Isınma GSX-R 600 Aşırı Isınma GSX-R 600 Aşırı Isınma

• mesmeyut kullanıcısına yanıt
    akü şarj eden parça rölantide 14.1 volt üertiyormuş gaza basınca 9 volta düşüyormuş onu değişmiş. birde akü takmış.
  • quote:

Ankara suzuki servisi bu ay sonunda kapanıyormuş.
    Ankarada 1 tek adam varmış 70 yaşında o da ağır hastaymış hastanede yatıyormuş .( geçmiş olsun).
    bizde motoru aldık başka motorcuya götürdük o da motoru açtı 6000 TL masraf çıkardı.

24.250 suzuki.

toplamda 5km binilmedi.

Hocam yapma yaa.. Valla çok çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum yemin ederim. Ulan varmı böyle şerefsizlik?
    Hocam bu konuda en iyisi motosiklet.net 'de konu açman olacak. Bu tür örnekler çokça vardır orada. Oradaki tecrübeli arkadaşlar sana her türlü yardımcı olmaya çalışacaklardır.

• quote:

quote:

Ankara suzuki servisi bu ay sonunda kapanıyormuş.

24.250 suzuki.

toplamda 5km binilmedi.

Hocam yapma yaa.. Valla çok çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum yemin ederim. Ulan varmı böyle şerefsizlik?
    Hocam bu konuda en iyisi motosiklet.net 'de konu açman olacak. Bu tür örnekler çokça vardır orada. Oradaki tecrübeli arkadaşlar sana her türlü yardımcı olmaya çalışacaklardır.

sağol arkadaşım
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/175649-suzuki-gsx-r-600-satin-aldik-asiri-hararet-ve-yardim.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.