Şimdi Ara

Gss prim borcumu sildirebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açıktan okuyorum ben 20 yaşındayım 2.200 tl borç çıktı 6 ayda bir ögrencı belgesıyle göstermem gerekıyomuş ben göstermedım sımdı haftaya gidicem ögrencı belgesıyle bunların tamamı silinir mi
    Birde bugün hastahaneye gittim randevum vardı iptal ettirmek istedim bayan ettim dedi ancak eve geldiğimde siteden baktım randevu geçmiş olarak gözukuyordu iptal yazmıyordu sıkıntı olur mu yani gitmedim diye falan

• Aynı borç bende de vardı geçen sene bu aylarda gittiğimde sildiler sadece 170 lira gibi bi prim borcu kalmıştı onu da ödedim kapandı. Açıköğretimde okuyup çalışmıyorsan ssk için babandan yararlanabilirsin ancak çalışıyorsan sana sigorta yapmaları gerekir.

• carleon92 kullanıcısına yanıt
    peki bu sen 170 lıra borç falan demışsın tamamını siliyolarmı neye göre kalıyor bilgin varmı

Orijinalden alıntı: RedJøhn

peki bu sen 170 lıra borç falan demışsın tamamını siliyolarmı neye göre kalıyor bilgin varmı

Tamamını siliyolar neye göre ayarlıyolar bilmiyorum. Ama sen öğrenciyken part time çalıştıysan primini kendin ödemek zorundasın, ödemediğin için birikmiş böyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GSS Prim Borcu
    11 yıl önce açıldı
    GSS Prim Borcu Acil Cevap
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.