Evet arkadaşlar doğru duydunuz. GSM üzerine o kadar çok şikayet gelmeye başladı ki bende forumun üye olduğumuz anda karşımıza çıkan sözleşmeyi okumaya karar verdim. Okudum ve bir madde beni şoka uğrattı. Üst konuda yazmayan bir madde. İşte aynen aktarıyorum;
21) Donanım Haber GSM numaranızın güvenliğini sağlamakla yükümlüdür ve bunun için tüm imkanları kullanır. Ancak bilişim suçlarına maruz kalma durumunda güvenliğini garanti edemez.
Derhal bu GSM uygulaması kalkmalıdır. Günümüzde koca Mynet hacklendi. Eğer kötü bir düşüncesi olan telefon numaralarımızı ele geçirirse DH ne yapacak acaba soruyorum?
Ayrıca bu madde neden üst konuda belirtilmedi acaba?
SS;
Gsm no ele geçirilirse olacakları söyler misin?
üzerimizdeki tüm mal varlığına el konut veya adam gidip birini öldürse oraada bizim numaramizi yazsa bizim başımıza kalır
ne olur ki? sanki kredi karti numarasi mi bu?
Biliyodum böle bişey olucağını.
Herşey olabilir.En popüleri ise birisinin bizim telefonumuzu çaldırdıktan sonra biz açarsak kontorümüz gidebilir."ömerözkan" yöneticimiz sağolsun hemen foruma paylaşmıştı.Dündü sanırım.Hatta numarayı bile verdi.Ama bu uygulamayla alakalı değildi.
sanırım pek sorun olmaz,dh ye güweniyorm
Ya ne kadar saçmalıyorsunuz. Al benim numaram 0555 715 17 99
bu 50 kere açıldı madem istemiyosun sildir üyeliğini
Hergün sms ile reklamlar geldiğini düşünün mesela?
Maillist satın alan insanlar bunu neden almasınlarki ?
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
Nolacak???
aha bittin sen
ya ortalığı karıştırcak işte küçük beyniyle
Sanki bana Brad Pitt herkes numarasını arıyo sanki
quote:
Orjinalden alıntı: THR
üzerimizdeki tüm mal varlığına el konut veya adam gidip birini öldürse oraada bizim numaramizi yazsa bizim başımıza kalır
ne olur ki? sanki kredi karti numarasi mi bu?
Anlamıyorlar ki!
quote:
Nolacak???
Çaldırıyorum kaydet.
Arkadaşlar öyle bir niyetim yok.Alın bakın işte buda kanıtı.Adamın 160 kontörü uçmuş.
Önceki gün cep telefonunda +88213213340 numaralı telefondan bir cevapsız çağrı gören Karamanlı Adem Demirbağ, Hollanda’daki eşinden çağrı gelmiş olabileceğini düşünerek numarayı geri aradı. Uzun süre çalan telefonu açan olmadı. Adem Demirbağ, aramayı yaptıktan sonra kontörlerinin birden sıfırlandığını gördü. Telefonuna kontör yükleyen Demirbağ, ertesi gün aynı numaradan bir daha çağrı alınca tekrar numarayı aradı. Telefon yine çaldı ancak açan olmadı. Demirbağ telefonunu kontrol ettiğinde bu sefer de 60 kontörünün düştüğünü gördü.
YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ
Yeni bir dolandırıcılık olduğunu düşünen Adem Demirbağ Emniyet’e şikayette bulundu. Emniyet yetkililerinden aldığımız bilgiye göre bu tür yöntemlerle dolandırıcılık yapıldığını bu numarayla ilgili de şikayetlerin olduğu bildirildi. Yetkililer emin olunmayan telefon numaralarının kesinlikle aranmaması gerektiğini aktardılar.
Benim asıl serzenişim neden üst konuda bu maddenin belirtilmediği?
Diyelim biri şifremizi bi şekilde ele geçirdi ve geldi buraya küfür felan yazdı.O zaman ne olacak? IP ye bakılır felan diyelim.Şimdi benim bilgisayarımda Dh de otomatik giriyor.Hemen hesabım açılıyor.Kötü niyetli bi arkadaşım geldi ben görmeden benim adıma küfür yazdı.O zaman ne olacak? Biz dinlenecekmiyiz?Yoksa direk işlem mi yapılacak?
Bence de saçma bir uygulama. Eminim ki forumun yarısından fazlası sıkıla sıkıla yazmıştır numarayı.
Ya o dolandırıcılığı yapmak için senin numaranı ele geçirmesi mi gerekiyor. Adam hangi numarayı sallasa birisi çıkar. Sen de arama madem öyle. Dolandırıcılar seni çaldıracak sen de arayacaksın onları, bundan DH sorumlu öyle mi?
Senin mantıkla gidersek ikinci el bölümünde ya da Knight Online bölümünde hiçbir şey satılmazsın. Bi sorun olursa DH sorumlu olur de mi
quote:
Ya o dolandırıcılığı yapmak için senin numaranı ele geçirmesi mi gerekiyor. Adam hangi numarayı sallasa birisi çıkar. Sen de arama madem öyle. Dolandırıcılar seni çaldıracak sen de arayacaksın onları, bundan DH sorumlu öyle mi?
Senin mantıkla gidersek ikinci el bölümünde ya da Knight Online bölümünde hiçbir şey satılmazsın. Bi sorun olursa DH sorumlu olur de mi
Anlamak istemiyormusun galiba.
Bak yukarıdada belirttim neden bu madde üst konuda belirtilmemiş.Asıl amacım o.
quote:
Nolacak???
Læ olm senin no'yu avm lerin tuvaletlerine yazıcam o nosu diye diye
Belirtmeye gerek yok çünkü. Koskoca banka hesapları hackleniyor bilgiler çalınıyor, DH'ye bir şey olmayacağını kimse garanti edemez. Hacklenemeyecek site yoktur. Sitenin veritabanı çalınırsa bilgilerin başkasının eline geçeceğini herkes bilir yazmaya gerek yok. Onu oraya yazmalarının sebebi bir şey olduğunda kullanıcının DH'ye dava açamaması.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme