2 yıl önce değiştirdiğim sistemimin eski artıklarından kurtulmak istiyorum. Vaktiyle upgrade yaparken topluca satmak istemiştim ancak arzu ettiğim koşullar denk gelmeyince "dursun kenarda ya" diye bırakmıştım kendi hâllerine. Şimdi yeni upgrade için finansman desteği olur diye yeniden niyetlendim. Öyle kıran kırana fiyat pazarlığı yapmak ve esnaf kafasıyla alabileceğim her kuruşu kovalamak gibi bir niyetim yok.
Kit şu anda anakartın üzerinde takılı, öylece yatıyor.
Yalnızca RAM kitini almak isterseniz 8000 lira;
üzerinde takılı olduğu Asrock A520M-ITX anakartı ve
anakarta takılı olan Ryzen 5 5500'ü de yanında almak isterseniz 12 bin lira ödeyin ve götürün. :)
Ve hatta fotoğrafın arka tarafında görünen Cooler Master V650 SFX PSU'yu da bütün kabloları ve ATX braketiyle beraber
almak isterseniz her şeye toplamda 15 bin lira verip götürün. :) PSU'yu tek başına almak isterseniz onun fiyatı 4500 lira. ^^

Not: Bu alışverişi tamamlarsam yapacağım upgrade sonrası FSP VITA GM 1000 Watt PSU ve Colorful Battle-AX B650M PLUS v14 anakartım boşa çıkacak. Onların satışı için de konuşabiliriz. ^^ İkisi de 1,5 yıl önce alındı, garantileri sürüyor, kutuları mevcut. Muhtemelen PSU 7 bin liraya, anakart 4 bin liraya gidecek. ^^
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.