Şimdi Ara

Gskill Ripjaws V 2x16GB DDR4-3600 RAM Kit satılık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #G.Skill Tür #DDR4 Kapasite #32 GB Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Gskill Ripjaws V 2x16GB DDR4-3600 RAM Kit satılık.

2 yıl önce değiştirdiğim sistemimin eski artıklarından kurtulmak istiyorum. Vaktiyle upgrade yaparken topluca satmak istemiştim ancak arzu ettiğim koşullar denk gelmeyince "dursun kenarda ya" diye bırakmıştım kendi hâllerine. Şimdi yeni upgrade için finansman desteği olur diye yeniden niyetlendim. Öyle kıran kırana fiyat pazarlığı yapmak ve esnaf kafasıyla alabileceğim her kuruşu kovalamak gibi bir niyetim yok.

Kit şu anda anakartın üzerinde takılı, öylece yatıyor.

Yalnızca RAM kitini almak isterseniz 8000 lira;

üzerinde takılı olduğu Asrock A520M-ITX anakartı ve

anakarta takılı olan Ryzen 5 5500'ü de yanında almak isterseniz 12 bin lira ödeyin ve götürün. :)

Ve hatta fotoğrafın arka tarafında görünen Cooler Master V650 SFX PSU'yu da bütün kabloları ve ATX braketiyle beraber

almak isterseniz her şeye toplamda 15 bin lira verip götürün. :) PSU'yu tek başına almak isterseniz onun fiyatı 4500 lira. ^^

Not: Bu alışverişi tamamlarsam yapacağım upgrade sonrası FSP VITA GM 1000 Watt PSU ve Colorful Battle-AX B650M PLUS v14 anakartım boşa çıkacak. Onların satışı için de konuşabiliriz. ^^ İkisi de 1,5 yıl önce alındı, garantileri sürüyor, kutuları mevcut. Muhtemelen PSU 7 bin liraya, anakart 4 bin liraya gidecek. ^^

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.