Bu kullanıcı adını alan (içimizden birisi olduğu kesin, yani feyk ) arkadaşa şunu söylemek istiyorum. Feyk alacaksan bunu bu kadar belli etme.
Belli ediyorsun bari "ben feyk değiliiiiimmm " deme.
Ben cep telefonunun yanında götürdüğün Absolut'un şişelerini de isterim. Koleksiyon yapıyorum da. Bu arada içi dolu olursa daha da makbule geçer.
quote:
Orjinalden alıntı: gArFeLd
dediklerin olursa benden sana dublex bir ev...bende emlak ciyim
Fazla salladın. Bire çay desen iflas edersin
bkn bu dedklerınızı unutmayn bnce ılerıde delıl olark kullnılabılır
Bir Galatasaraylı olarak şunu söylemek istiyorum Galatasaray bu başarıları yakalasın ben de sana arabamı vereyim gerçi biraz eski ama başka verecek birşeyim yok ha bir de laptopu veririm.
abi uefa tmm da lincoln olayı imkansız ya lincoln alex mi ki maç başına 1 gol ortalamayla oynasın neydi 170 maçta 171 gol alex!!
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
abi uefa tmm da lincoln olayı imkansız ya lincoln alex mi ki maç başına 1 gol ortalamayla oynasın neydi 170 maçta 171 gol alex!!
Lig başlamadan hiçbir şey belli olmaz arkadaşlar. Bakarsınız Galatasaray dökülür Fener alır başını götürür, bakarsınız transferlerimiz hemen uyum sağlar takıma Galatasaray lider götürür ligi, bir bakarsınız kimsenin hiçbirşey beklemediği Beşiktaş iyi bir uyum sağlar vs vs... Kısaca şu anda hiç kimse için "garanti şampiyon" felan denilemez. Galatasarayımızın son iki şampiyonluğunu buna güzel iki örnek;)