< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GS Para Kredi Kartı (32. sayfa)
1 Mobil
-
-
Gspara ilk çıktığında kartı aldım. O zaman 500 lira veriyordu. Puanı kullandım. Kartı bir ay sonra iptal ettim. Arayan soran puanı geri alan olmadı. Şartlar sonradan değişti sanırım. Bu kampanyada herkese mesaj attılar. Kartı olana bile mesaj geldi. Böyle kampanya yönetimi olmaz. Ben de inadına karta tekrar başvuru yaptım. Eğer teyit mesajı gelse idi harcama yapacaktım. Hâlâ gelen giden yok. Kartı kullanmadan iptal edeceğim. Kampanyadan faydalanmak için Gskart için ilk kez başvur yapmak yeterli. Halihazırda başka QNB kartı olması puan kazanmaya engel değil.quote:
Orijinalden alıntı: AselimmmBen kapattım bir kere sonrasında müşteri hizmetleri aradı tehdit etti kapatırsan hem puanı hem aidatı alırım diye o puanlar 30 gün içinde kullanıldı falan filan baya problemli bu kart esasında belli değişmişlerdir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Naptın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gspara kartı daha önce (2-3 ay önce) iptal ettirip yeniden çıkaran ve 1905 TL puan kazanan oldu mu
ben kartı yeniden talep ettim, müşteri hizmetlerine sordum evet kazanırsınız dedi, kart henüz elime ulaşmadı
_____________________________ -
Bende kapatıp yeniden alayım çünkü mesaj gelmeden harcama yaptım ondan mesaj gelmedi doğal olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kart onaylandı sms in gelmesini bekliyorum.
Kartı ilk çıktığında alıp 500 lira puanı kullandıktan sonra iptal etmiştim. Kazanım olmuyor. Teyit sms'i gelmedi. Sadece QNB Go olan hesaptan başvuru ile aynı anda yapmıştım. O hesaba kampanya teyit sms'i bu sabah geldi. Bana gelmedi.
-
O kampanya bu ekranda gözükmüyor
İşlem yapmadım dahaquote:
Orijinalden alıntı: çaylaqNaptın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce QNB kredi kartım vardı kapatmıştım. Şimdi ilk defa GS kredi kartına başvurunca hızlıca onaylandı kuryeye verildi yazdı.
Daha kart tarafıma ulaşmadan tüm kart bilgilerimi görebiliyorum şifre alabiliyorum. Online alışverişe açık.
Bundan sonra yapılması gereken ilk alışveriş için kampanya SMS inin gelmesini beklemek sanırım ? Şartlar da öyle yazıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Etmeyın hocam ben de mesaj beklemeden alışveriş yaptım. 1 gün sonra mesaj yine de geldi. Ve kazanım oldu 2. alışverişte.
_____________________________ Some people make the world more special just by being in it... -
10 Mayıs'ta başvurmuştum, mesaj gelmedi hiçbir kampanyaya dair, yine de dün 120 TL alışveriş yaptım. Hiç puan gelmedi; bugün kayıt açtırdım müşteri hizmetlerinden. Puanları yatırmazlarsa kartı iptal ettiririm artık. Zaten Beşiktaş taraftarıyım :)
Geçmişte kartı iptal edenler tekrar başvursa olur mu acaba 😁 1905 puan iyiymiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kart bugün elime ulaştı ve mesaj hala gelmedi. Kampanya GS kartı ilk kez alanlara özel. Halihazırda QNB müşterisi olmak veya Qnb'de mevcut kartı bulunması önemli değil ama daha önceden GS kartı olup iptal edenler yararlanamıyor. Ben teyit etmiş oldum. Uğraşmayın boşuna.quote:
Orijinalden alıntı: Can851
Ben kartı alır almaz harcama yaptım herhalde daha mesaj gelmez
Alıntıları Göster
Sms gelmedi daha gıcık edecek twitter da reklam yapmasını biliyor ama qnb
O zaman direkt iptal edeyim yapacak bir şey yok. Yeğenimin gspara kk olduğu halde mesaj gelince dedim herkes yararlanıyorquote:
Orijinalden alıntı: shutterbug
Kart bugün elime ulaştı ve mesaj hala gelmedi. Kampanya GS kartı ilk kez alanlara özel. Halihazırda QNB müşterisi olmak veya Qnb'de mevcut kartı bulunması önemli değil ama daha önceden GS kartı olup iptal edenler yararlanamıyor. Ben teyit etmiş oldum. Uğraşmayın boşuna.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Benim kart geldi. Baktım mesajın geleceği yok. Canlı desteğe bağlanıp iptal ettirdim kartı.quote:
Orijinalden alıntı: Can851
O zaman direkt iptal edeyim yapacak bir şey yok. Yeğenimin gspara kk olduğu halde mesaj gelince dedim herkes yararlanıyor
Alıntıları Göster
Aidatta ertesi ay geliyor en iyisini yapmışsınız bende az sonra yapacağım iptal işiniquote:
Orijinalden alıntı: shutterbug
Benim kart geldi. Baktım mesajın geleceği yok. Canlı desteğe bağlanıp iptal ettirdim kartı.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
iOS
Android