Şimdi Ara

GS-FB Fikstür Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    16.02.2014 MP Antalyaspor v Galatasaray (3)
    23.02.2014 Galatasaray v Beşiktaş (3)
    02.03.2014 Çaykur Rizespor v Galatasaray (3)
    09.03.2014 Galatasaray v Akhisar Bld. (3)
    16.03.2014 Karabükspor v Galatasaray (1)
    23.03.2014 Galatasaray v Kayserispor (3)
    30.03.2014 Torku Konyaspor v Galatasaray (3)
    06.04.2014 Galatasaray v Fenerbahçe (3)
    13.04.2014 Sivasspor v Galatasaray (3)
    20.04.2014 Galatasaray v Kasımpaşa (3)
    27.04.2014 Elazığspor v Galatasaray (3)
    04.05.2014 Galatasaray v Gençlerbirliği (3)
    11.05.2014 Trabzonspor v Galatasaray (1)
    18.05.2014 Galatasaray v Kayseri Erciyesspor (3)

Fenerbahçe

09.02.2014 Sivasspor v Fenerbahçe (1)
    16.02.2014 Fenerbahçe v Kasımpaşa (3)
    23.02.2014 Elazığspor v Fenerbahçe (3)
    02.03.2014 Fenerbahçe v Gençlerbirliği (3)
    09.03.2014 Trabzonspor v Fenerbahçe (1)
    16.03.2014 Fenerbahçe v Kayseri Erciyesspor (3)
    23.03.2014 Gaziantepspor v Fenerbahçe (3)
    30.03.2014 Fenerbahçe v Bursaspor (3)
    06.04.2014 Galatasaray v Fenerbahçe (0)
    13.04.2014 Fenerbahçe v MP Antalyaspor (3)
    20.04.2014 Beşiktaş v Fenerbahçe (0)
    27.04.2014 Fenerbahçe v Çaykur Rizespor (3)
    04.05.2014 Akhisar Bld. v Fenerbahçe (3)
    11.05.2014 Fenerbahçe v Karabükspor (3)
    18.05.2014 Kayserispor v Fenerbahçe
    (3)
    Tahmini puan yorumlarınızı paylaşırsanız sevınırım,ben parantez ıcınde belırttım.

• Fenerbahçe Sivas ve Kasımpaşa maçlarından toplamda 4 puan alırsa şampiyonuz.Her maça puan vererek değerlendirmeye gerek yok bence.Trabzon Gaziantep Beşiktaş Galatasaray Akhisar.Bu beş deplasmandan 7-8 puan toplarlar en fazla.Herşey öncelikle önümüzdeki Sivas maçına bağlı.
  • Bence acele edıyoruz.Fb deplasmanda bjk ve gsye kaybeder boylece puan farkı 1 gerı kalan 14 macta puan kaybeder ıkı takıma ama bızım havamız tam sampıyonluk havası sankı 4.yıldız gelıyo gıbı.
  • 9 Mart'da TS-FB macını merak ediyorum

Mısırımı patlatıp tv başına geçecem. Bakalım kaç kırmızı çıkacak
  • yeminle şu forumun cins cins puan hesabından bıktım. futbol teoride oynanmıyor. şunu kafanıza bi kazıyın artık. antep bu ligin alt düzey takımlarından olmasına rağmen sizden puan aldı gayet iyi bi oyunla. eurovisiona çevirmeyin şu olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

9 Mart'da TS-FB macını merak ediyorum

Mısırımı patlatıp tv başına geçecem. Bakalım kaç kırmızı çıkacak

o maçtan sonrakı ercıyes macına 1 puan yazayım o zaman
  • galasarayın zor deplasmaları : karabük, konya, sivas, trabzon

fenerin zor deplasmanları: sivas, trabzon, gaziantep, galatasaray, beşiktaş, akhisar

iki takımın da evinde puan kaybı zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

yeminle şu forumun cins cins puan hesabından bıktım. futbol teoride oynanmıyor. şunu kafanıza bi kazıyın artık. antep bu ligin alt düzey takımlarından olmasına rağmen sizden puan aldı gayet iyi bi oyunla. eurovisiona çevirmeyin şu olayı.

zekı arkadasım,sene bası fıkstur cekılten sonra fatıh terımle bıle oturup puan hesabı yapıyor ve bır hedef belırlıyor kafasında.Hatta abdurrahım albayrakla bırlıkte yaptıklarını anlatmıstı,soyle bos bos konusup sınırımı sıcratma,bas gıt forumuna sivas macını dusun
  • Hocam bizim deplasmanlar zor ama haftada 1 maç yaptığımızı unutmayınız.

Sizin CL öncesi ve sonrası puan kaybetmeniz yüksek ihtimal.
  • Fikstürün zoru kolayı bir yana Galatasaray toparladı kendini, Fenerbahçe'nin puan avantajı olsa da Galatasaray'ın futbolu daha pozitif.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

Hocam bizim deplasmanlar zor ama haftada 1 maç yaptığımızı unutmayınız.

Galatasaray avrupa kulturu olan bı takım,gecen sene ıkı kulvarda gıttık sampıyonlugu aldık.Bızı etkılemez dıye dusunuyorum zaten.Sampıyonlar lıg macı oncesı besıktas derbısı var,motıve olmaları ıcın bı caba gerekmez derbı sonucta.Ama anadolu takımarına karsı olabılır dedıgın,fakat sampyonluk kovalarken olmaz,grup asamasında olur onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1993

quote:

Galatasaray avrupa kulturu olan bı takım,gecen sene ıkı kulvarda gıttık sampıyonlugu aldık.Bızı etkılemez dıye dusunuyorum zaten.Sampıyonlar lıg macı oncesı besıktas derbısı var,motıve olmaları ıcın bı caba gerekmez derbı sonucta.Ama anadolu takımarına karsı olabılır dedıgın,fakat sampyonluk kovalarken olmaz,grup asamasında olur onlar.

geçen sene puan olarak öndeydiniz + bizde 3 kulvarda gidiyorduk sizin puan kaybettiğiniz haftalar bizde kaybediyorduk malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Fikstürün zoru kolayı bir yana Galatasaray toparladı kendini, Fenerbahçe'nin puan avantajı olsa da Galatasaray'ın futbolu daha pozitif.

Aklımdan gecen gs 1. ,bjk 2.,fb 3. olucaktır.ama besıktas gereksız puanlar kaybetmezse,ayrıca fernandesın kesılmesı takıma artı sagladıgına ınanıyorum.velı,jermaine jones,oguzhan uclusu cok ıyı olur
  • quote:

quote:

quote:

geçen sene puan olarak öndeydiniz + bizde 3 kulvarda gidiyorduk sizin puan kaybettiğiniz haftalar bizde kaybediyorduk malesef.

bıseyde yanılıyosun sız kupa maclarınada as 11 le cıkıyodunuz.Takım yaklasık 50 maca cıkmıstı,vucut olarak bıtmıstı.Bızım rotasyon sansımız fazla.Sadece kupa maclarına resmen farklı 11 le cıkıyoruz,onlarda formayı kapmak ıcını canını dısıne takıyo,ee buda gağlibiyeti getirir.

• Bizim için ilk dönüm noktası Chelsea maçı öncesindeki BJK ve sonrasındaki Rize maçları Chelsea maçı akıllarda olsada sahamızda olacağı için BJK'yi zorda olsa geçeriz diye düşünüyorum ama eğer Chelsea maçından ummadığımız bir sonuç çıkarsa o moral bozukluğu ile Rize deplasmanı kolay olmayacaktır. Sonraki dönüm noktası ise 18 Mart'taki CL rövanş maçı öncesi gideceğimiz Karabük deplasmanı bu maçta kolay olmayacaktır. Onun dışında evimizde en kötü ihtimalle beklenmedik bir maçtan beraberlik alabiliriz gerisi 3 puan . Deplasmanda ise en kötü 4 puan kaybederiz. Yani bence toplamda şuandan itibaren en kötü ihtimalle 6 puan kaybederiz Fener bugün kazanırsa onları yenmemiz halinde fark 4 olacağı için onlarında en az 10 puan kaybetmesi gerekiyor ki bence bu çok olası çünkü çok zorlu deplasmanları var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Fikstürün zoru kolayı bir yana Galatasaray toparladı kendini, Fenerbahçe'nin puan avantajı olsa da Galatasaray'ın futbolu daha pozitif.

Aklımdan gecen gs 1. ,bjk 2.,fb 3. olucaktır.ama besıktas gereksız puanlar kaybetmezse,ayrıca fernandesın kesılmesı takıma artı sagladıgına ınanıyorum.velı,jermaine jones,oguzhan uclusu cok ıyı olur

Yok hocam, biz ikinci olamayız, kadromuz o kadar iyi, futbolumuz desen bir var bir yok. En iyi üçüncülükle tamamlarız ligi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bıseyde yanılıyosun sız kupa maclarınada as 11 le cıkıyodunuz.Takım yaklasık 50 maca cıkmıstı,vucut olarak bıtmıstı.Bızım rotasyon sansımız fazla.Sadece kupa maclarına resmen farklı 11 le cıkıyoruz,onlarda formayı kapmak ıcını canını dısıne takıyo,ee buda gağlibiyeti getirir.

Bekleyip göreceğiz bugün yenersek hala 7 puanlık bir avantajımız var.

Zaten Lideri Derbiler değil anadolu maçları belirliyor şahsi görüşüm budur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bekleyip göreceğiz bugün yenersek hala 7 puanlık bir avantajımız var.

Zaten Lideri Derbiler değil anadolu maçları belirliyor şahsi görüşüm budur.

aynen oyle,fenerın tum derbılerı kazanıp denızlıde kaptıgımız sampıyonluk ornegı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.