Şimdi Ara

gs bonus yada taraftar kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir gs kart almayı düşünüyorum 17 yaşında öğrenciyim çok fazla alış veriş yapmayacağım ama bir taraftar kartım olsun istiyorum acaba ben hangi kartı alayım benim bildiKLERİM gs bonus VE gs bonus taraftar parakard . istediğim şey kampanya imkanları filan olsun kredi kartı özelliği olmasada olur . SİZ HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ

• ikisinde de aidat ucreti var. raziysan al birini. gs bonus oneririm. classic karti sec.aidati en az olani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuzadam

Merhaba arkadaşlar ben bir gs kart almayı düşünüyorum 17 yaşında öğrenciyim çok fazla alış veriş yapmayacağım ama bir taraftar kartım olsun istiyorum acaba ben hangi kartı alayım benim bildiKLERİM gs bonus VE gs bonus taraftar parakard . istediğim şey kampanya imkanları filan olsun kredi kartı özelliği olmasada olur . SİZ HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ

Öğrenci olduğun için kredi kartı vermezler gs bonus paracarda başvurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4ng3r

quote:

Merhaba arkadaşlar ben bir gs kart almayı düşünüyorum 17 yaşında öğrenciyim çok fazla alış veriş yapmayacağım ama bir taraftar kartım olsun istiyorum acaba ben hangi kartı alayım benim bildiKLERİM gs bonus VE gs bonus taraftar parakard . istediğim şey kampanya imkanları filan olsun kredi kartı özelliği olmasada olur . SİZ HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ

Cevabınız için çok teşekkür ederim peki bu kartın para yükleme gsstore kampanyaları vb varmi birde nasıl basvurabilirim ve ücreti nekadar bu arada cevabınız için tekrar teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

ikisinde de aidat ucreti var. raziysan al birini. gs bonus oneririm. classic karti sec.aidati en az olani.

Peki ikisinide alabilirim degilmi yani yas sınırı yokmu eğer öyleyse hangisi daha avantajlı olur bu arada cevapladiginiz için sizede teşekkür ederim
  • Görüş bildirmek isteyen???
  • Özel okulda okumama rağmen bana vermediler. Annem adına aldım. Öğrenciysen zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reinhardt

Özel okulda okumama rağmen bana vermediler. Annem adına aldım. Öğrenciysen zor.
    öğrenciysen vermiyorlar. bonus muhabbetine bizi ikinci sınıf vatandaş olarak görmelerine tilt oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reinhardt

2 Yıl önce GSBONUS GOLD kart aldım ve öğrenciydim. Hala öğrenciyim ve kartım duruyor... Belki benim şansımaydı bilmiyorum burada olduğu gibi pek çok forumda öğrenci oldukları için alamadıklarını söyleyenler olmuştu.
  • quote:

quote:

quote:

Cevabınız için çok teşekkür ederim peki bu kartın para yükleme gsstore kampanyaları vb varmi birde nasıl basvurabilirim ve ücreti nekadar bu arada cevabınız için tekrar teşekkür ederim

Ben öğrenci olduğum için ben de paracard alabildim hatta elime geçeli bi kaç gün oldu.Kart ücretine gelirsek kullanıma açmak için 59 tl yükleyin o zaten kulübe gidecek falan dediler ama pek inanmadım ben de ona.Bir de söyliyim eğer almak istiyorsan mesaj atıp seni aramalarını bekleme hayattan bezdirirler git paşa paşa bankada yap başvurunu.Ben aramaları için baya bekledim en son aradılar.Telefonda başvuruyu yaptım yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta salı günüydü.Bu hafta pazartesi elime geçti kart.

• quote:

Orijinalden alıntı: tmacalper

quote:

quote:

quote:

Ben öğrenci olduğum için ben de paracard alabildim hatta elime geçeli bi kaç gün oldu.Kart ücretine gelirsek kullanıma açmak için 59 tl yükleyin o zaten kulübe gidecek falan dediler ama pek inanmadım ben de ona.Bir de söyliyim eğer almak istiyorsan mesaj atıp seni aramalarını bekleme hayattan bezdirirler git paşa paşa bankada yap başvurunu.Ben aramaları için baya bekledim en son aradılar.Telefonda başvuruyu yaptım yanlış hatırlamıyorsam geçen hafta salı günüydü.Bu hafta pazartesi elime geçti kart.

Hocam büyük ihtimalle paracard alacağımda biraz bilgilendirsen beni bankaya gidip kendi adıma (17 yaşındayım ) kart cikartabilirim yani birde paracard ile alışveriş yapilirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuwenix

2 Yıl önce GSBONUS GOLD kart aldım ve öğrenciydim. Hala öğrenciyim ve kartım duruyor... Belki benim şansımaydı bilmiyorum burada olduğu gibi pek çok forumda öğrenci oldukları için alamadıklarını söyleyenler olmuştu.

Bende o yüzden bana vermezler diye düşünüyorum ama hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Hocam babami burada bankalar iyi tanır fabrikadan dolayı ama babamin dediğine göre bana yinede vermezlermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

öğrenciysen vermiyorlar. bonus muhabbetine bizi ikinci sınıf vatandaş olarak görmelerine tilt oluyorum.

Aynen benide çok sınır eder , ama şimdi babamin is yerinde çalışıyorum desem yerlermi acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neuwenix

Bende o yüzden bana vermezler diye düşünüyorum ama hayırlısı

Alıntıları Göster
    Babanda falan bonus kart varsa ek kart olarak gs bonus alabilirsin daha kolay olur senin için

• quote:

quote:

Aynen benide çok sınır eder , ama şimdi babamin is yerinde çalışıyorum desem yerlermi acaba

ben annemin işyerinde çalıştığımı gösterdim, yine vermediler yine vermediler neyse, şuan okulun afet labında çalışıyorum, ama bu sefer de ben başvurmuyorum arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: JıGsAw GaMe

Babanda falan bonus kart varsa ek kart olarak gs bonus alabilirsin daha kolay olur senin için

Ne yazikli babam sırf bana giciklik olsun diye fb li
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JıGsAw GaMe

Ne yazikli babam sırf bana giciklik olsun diye fb li

kötü olmus :))
  • quote:

quote:

quote:

ben annemin işyerinde çalıştığımı gösterdim, yine vermediler yine vermediler neyse, şuan okulun afet labında çalışıyorum, ama bu sefer de ben başvurmuyorum arkadaş

Desenize bonus kart almanın imkanı yok... Zaten onların kaybı :)

• Zaten garantide maaş ve kredi kartim vardi, gs bonus dedim ertesi gun geldi keske daha once alsaymisim. Bilet alma derdinden kurtulurdum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.