sadece pil ile kullanılıyorsa pil yetiştiremezsin her iki telsiz içinde adaptörü varsa ve çekim gücüne güvenirsel kaçırma al.Wevel var bende çok işe yarıyor 100 tl ye almıştım zamanında
ömrü 1 hafta 9 dolar buyincoinste
Marka ve kalite önemli.cizirti gürültü hersey yapar dandik markalar
Zararlı değilmi bunlar ?
quote:
Orijinalden alıntı: cloves
sadece pil ile kullanılıyorsa pil yetiştiremezsin her iki telsiz içinde adaptörü varsa ve çekim gücüne güvenirsel kaçırma al.Wevel var bende çok işe yarıyor 100 tl ye almıştım zamanında
Pil olayını 2 adet 5TL'lik adaptörle çözebilirim sanırım. Çekim gücü için 3 oda uzaklığı rahat şekilde frekans çekimi sağlar demiş. Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. 100TL' de bayaa çokmuş :) Gerçi memnunmuşsunuz. Ne kadar ekmek, o kadar Köfte Saygılar...
4-5 ay önce dalan ereyondan şu telsizi 30 lira civarında almıştım. çok çok iyi değil ama iş görüyor. bebeğin sesini iletiyor.
grupfoniden hiç birşey almam.. en son hd uydu alıcı almıştım burnumuzdan getirdi hem grupfoni hemde satıcı firma..herhangi bir sorunda grupfoni kesinlikle sizin yanınızda değil..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme