Şimdi Ara

Grundig GSND 6282 S A+ 655 lt No-Frost Buzdolabı 3999TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

kişisel olarak çift kapaklı olanların kullanışlı olduğunu düşünmüyorum.kız kardeşime 610litre tek kapaklı olanı almıştık.gayet memnun
    https://www.hepsiburada.com/grundig-grnd-6100-a-611-lt-no-frost-buzdolabi-p-HBV00000BSE45
    O dondurucu öyle olmuyor türkiyede, ne buluyorlarsa koyuyorlar, sonra içinde aradığını bulamıyorsun.
  • 610 litrelik bir tek kapilinin, 655 litrelik bir cift kapiliya nazaran daha genis saklama alani sunacagina eminim ama cift kapili olanin acmasi kapamasi, kapinin serbestligi acisindan da avantaji olur

Bir cihaz alacak olsaydim, en az 800+ litre cift kapili fakat kapilarin kapandigi yerde dikey kiris mi kolon mu diyelim, bir ayrac olmayanindan secerdim

Bu son soyledigim cok onemli, cunku bu dolaplar hic bir zaman ornek fotograflarda oldugu gibi duzenli yerlestirilemiyor gunluk hayatta ve yuvarlak genis seyleri asimetrik dagitmaniz gerekebiliyor.. kompartmanlar dar olursa dolap enine genis de olsa kullanisli olmaz

Yekpare ve en az 4-5 adet genis tablasi olmasi lazim dolabin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sharp in sanirim 15 senelik civari bir modeli var bizde hic sorun cikarmadi, degistirmeyi dusunuyorum gerci

600 lt lik ve cift kapi ama yani biri buzluk digeri sogutucu.. kapisi mutfakta tam acilamiyor ama hacim ve yerlestirme olarak bunu basliktaki hale cevirmek icin 800-900 litre gibi bir seyle denklestirebilirim ancak .. cunku bir de buzdolaplarinda suna dikkat edin, mumkun oldugu kadar hacmin hakim bolumu sogutucu olsun dondurucu degil

Eger dondurucuya ihtiyaciniz daha fazla ise bunu sandik tipi bir mustakil dondurucu ile yapin.

cunku dondurucusu tika basa doldurulan buzdolaplari hem halen en yeni teknolojilere ragmen daha cok karlanma veya sogutma gucu kaybi yasatir hem de cok dikkatli dondurulmayan urunler donma esnasinda koku kacirir

Mesela dondurucunuza balik koyun, sonra bir kac buz kalibi cikarin ve elinizde tutun 3-5 saniye ve koklayin

• Cift kapili derken aslinda cift kapili olup biri buzluk diger kapi normal sogutucu seklinde olanlar da var .. benim ve senin de kast ettigin ortadan iki yana acilmasi sanirim

Bundan ziyade en onemli sey, dedigim gibi dolabin raflarinin yekpare olmasi, yani ortadan ayrilmasi butun hacmi dusuruyor

En basit anlatimla onlu arkali yuvarlak seylerden 3 tane koyup aralarina kase sudur budur koyabilecekken, o orta ayrac varsa iki bolume de birer tencere koyabiliyorsunuz, 2 olmuyor ama araya da onlu arkali artik ayarlayamiyorsunuz cunku engel var

O yuzden kapi acilis cinsinden ziyade model model gitmek lazim

Bir de bazi dolaplarin buzluklari altta oluyor ve luzumundan buyuk hacim ayriliyor, eger ben kesin ayri buzluk kullanmam diyorsaniz buyuk buzluklu bir dolap alinabilir ama benim tercihim ayri bir buzluk , ve dolabin buzluguna sadece basit ve koku yaymayan seyler koymak

Nedir buzdur , corba suyu dondurulabilir, tahillar konabilir, dondurma konur.. ama etmis, pastirmaymis hele balikmis , bunlar katiyen buzdolabinin yerlesik buzluguna konmaz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.