Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bunun biosu bir türlü açamadım nasıl acılıyor
  • öteki model için alanlar ayrı konu açarlar burda sadece 1150 modeli konuşulması iyi olur,sonuçla bios güncellemeleri felan konuşuluyor digeriyle karıstırılıp sıkıntı felan çıkar.Diğer 29 sayfalık olan konuda ram yükseltip visual studio çalıştırdıgını bahseden bir kisi vardı yanılmıyorsam
  • biricikömer kullanıcısına yanıt
    biosa girmeyi soruyorsan bilgisayar açılırken F2 tuşuna basarak giriş yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

biosa girmeyi soruyorsan bilgisayar açılırken F2 tuşuna basarak giriş yapılıyor.

Olmuyor hocam basmadığım düğme kalmadı.
    BIOSa girmek baya zor tavsiyem sistemi tamamen apatın ve güç düğmesine basar basmaz F2 ye arka arkaya basmaya başlayın.
    Bir kaç başarısız deneme sonrası girebiliyorsunuz, ama baya zor giriyor.
    Denetim Masası - Donanım ve Ses - Güç Seçenekleri yolunu izleyerek açılan pencerenin sol tarafında bulunan Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin bağlantısına tıklayın.
    Açılan pencerede Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir seçeneğine tıklayın.
    Açılan pencereyi aşağı doğru kaydırın ve Hızlı Başlat'ı devre dışı bırakmak istiyorsanız Hızlı başlatmayı aç (önerilen) seçeneğinin yanında bulunan işareti kaldırın.
    Değişiklikleri kaydet butonu ile kaydedin ve çıkın.

Artık F2 tuşuna basılı tutarak biosa girebilirsiniz.
  • Wi_Fi antenini alt kasanın ön kısmına yerleştirmişler. Sanırım bu yüzden çekim gücü zayıf kalıyor. Bir çok laptopta olduğu gibi LCD panelinde kameranın yanına almış olsalar daha iyi çekerdi diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 15 Temmuz 2015; 3:12:14 >
  • arkadaşlar windows 7 kurup sorunsuz kullananlar var mı?
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Ben win7 ile sorunsuz olarak kullanıyorum. 60GB msata taktım yarında 4GB ram siparişim gelecek. Çok stabil çalışıyor şuan cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 15 Temmuz 2015; 3:02:18 >
  • Teşekkürler arkadaşlar.Bende 4gb siparişi vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odanedemek

Ben win7 ile sorunsuz olarak kullanıyorum. 60GB msata taktım yarında 4GB ram siparişim gelecek. Çok stabil çalışıyor şuan cihaz.

Teşekkürler hocam, yanlız ssd ve ram takarken kendiniz yaparsanız garanti dışı kalmaz mı? Sanırım zor bir şey değil ben de düşünüyorum takviye yapmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 15 Temmuz 2015; 3:28:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam win7 kurdum bende driverları bulamıyorum sitesinden indirdim bazıları win7yle uyumlu değil yol gösterirmisiniz
  • ben hayatimda boyle guncelleme gormedim en az 4-5 saat boyunca bilgisayari %90 disk %60cpu ile mesgul etti bir 3-4 saat de yeniden baslatmalarda gecti herkeste durum boyle midir cok sacma geldi bana. yillar once p3 256 ramli bilgisayara xp yuklerken bile bu kadar zaman harcamamistim

• quote:

msata ve ram için aldığınız yerin linkini paylaşır mısınız. Sadece RAM taksak yeterli mi ya sa msata ve sdd hangisi mantıklı ve gerekli bir seçim olur. Ben kendim yapamam servis sadece takmak için para alır mı?

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Garanti işi çokta umrumda değil isterlerse zaten kullanıcı hatası deyip sıyrılıyorlar işin içinden. Tabi birde önceki sayfalarda arkadaşlar yazmıştı vidaları sökerken peçete kullanın klavyenin tırnaklarınıda ince sert film türü malzeme ile tutturarak açın diye. Bunlaraa dikkat ederek ve dikkatlice açıldığında servisin anlaması mümkün değil. Ben vidaları açarken şu telefon ekran koruyucularının yanında çıkan ekranı silmek için kullanılan bezi vidanın üzerine koyarak, tornavida ile vidayı direk temas rttirmeden açtım. Anlayabileceklerini tahmin etmiyorum açıkçası. Zaten söküldüğünde garanti dışı kalacak olsa bir çok laptopta olduğu gibi altta bir vidanın üzerine etiket yapıştırırlar, bu etiket söküldüğünde garanti dışı kalır şeklinde.
  • taner97 T kullanıcısına yanıt
    Bende toplam 7 saat sürdü. Sonra aklıma windows "update sorun giderme" seçeneği geldi onu çalıştırdım,şimdi sorunsuz hızlıca güncelliyor. İlk güncellemeyi yapmadan "update sorun giderme" seçeneği denenebilir. Yeni alan arkadaşlar bunu deneyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Hard Disk - Sabit Disk - n11.com
    http://urun.n11.com/hard-disk/kingfast-f6-60gb-msata3-P65077794

Ben yukarıdaki ürünleri aldım. Yeni hesap açıp 100TL'ya tamamlayarak 11TL indirim çeki kullanabiliyorsunuz. Siparişin ardından tamamlamak için aldığınız ürünü hemen iptal edebilirsiniz.

SSD hızı yavaş ama erişim süresi normal hddye göre çok çok hızlı. En dandik ssd bile normal hddyi katlar.

Ram henüz elime ulaşmadı.

Servis kesinlikle para talep eder diye düşünüyorum ancak yinede sormakta fayda var belli olmaz.

• DansastasTR kullanıcısına yanıt
    Chipset
    http://www.clevo.com.tw/EN/E-SERVICES/download/ftpout_download.asp?sno=7414&no=1

Ekran Kartı En Güncel Driver

USB 3.0
    Drivers & Software
    Download Intel® USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver for Intel® 8/9/100 Series and Intel® C220/C610 Chipset Family
    https://downloadcenter.intel.com/download/22824/USB-3-0-Driver-Intel-USB-3-0-eXtensible-Host-Controller-Driver-for-Intel-8-9-Series-and-C220-C610-Chipset-Family

Ethernet

Touchpad
    http://www.clevo.com.tw/EN/E-SERVICES/download/ftpout_download.asp?sno=7419&no=1

Engine Interface
    http://www.clevo.com.tw/EN/E-SERVICES/download/ftpout_download.asp?sno=7420&no=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 15 Temmuz 2015; 4:17:16 >

• beyler şimdi normal hdd'yi sökmeden mi takıyorsunuz msata'yı? eğer böyleyse başlangıçta 1. hdd olarak mı atamak gerekiyor?

imkan olsa da şunu alsak:
    www.amazon.com
    Amazon.com: (OLD MODEL) Crucial MX200 250GB mSATA Internal Solid State Drive - CT250MX200SSD3: Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/Crucial-MX200-250GB-mSATA-Internal/dp/B00RQA6LFA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1436929573&sr=8-1&keywords=msata

• Bu fan sesi özellikle geceleri felaket rahatsız ediyor valla benim masaüstünden daha sesli çalışıyor sizdede öylemi ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.