Biri kombi biri klasik biliyorum, ikisi arasında kaldı sevdiğim bir dostum, işin uzmanlarından ve bilgisi olan arkadaşlardan fikir alırsam çok memnun olurum. Saygılar.
Bosch nf bi buzdolabı vardı 10 gün önce motor yandı.EW gidip hemen gkne 4780 aldım (inox değil).10 gündür kullanıyoruz gayet memnun hanım.çok sessiz ve koku şimdilik yok dolap içinde.elektrik faturası gelince tüketim performansınıda ölçecez inşallah.genel hatları ile şimdilik bi sorun yok.servis durumuda bence çok iyi (arçelik servisleri ilgileniyor).ben 1299 a 12 taksitle almıştım.geçen gün baktım galiba 1117 ye falan düşmüş (EW de).sonuç olarak bence F/P ürünü diyebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: max0007
Bosch nf bi buzdolabı vardı 10 gün önce motor yandı.EW gidip hemen gkne 4780 aldım (inox değil).10 gündür kullanıyoruz gayet memnun hanım.çok sessiz ve koku şimdilik yok dolap içinde.elektrik faturası gelince tüketim performansınıda ölçecez inşallah.genel hatları ile şimdilik bi sorun yok.servis durumuda bence çok iyi (arçelik servisleri ilgileniyor).ben 1299 a 12 taksitle almıştım.geçen gün baktım galiba 1117 ye falan düşmüş (EW de).sonuç olarak bence F/P ürünü diyebiliriz.
plastik kalitesi nasıl hocam? sağlamlık durumunu da merak ediyoruz
O kadar kaliteli olduğunu bir plastik aksam kullanıldığını söyleyemeyeceğim.Sonuçta malın fiyatı ortada o paraya 4/4lük bir ürün beklemek biraz hayalcilik olur.Benim önceliğim fiyat-hacim-enerji tüketimi-çalışma sesi ve servis ağı idi açıkçası.Hemen hemen hepsi için de benden geçer not almıştı.