Şimdi Ara

Grub4Dos çıldırtan açılış hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu gün win7 wow crack yapmam ve geçersiz olması üzerine, wow programında force crack diye bir seçenek denemek zorunda kalmam sonucunda -yani zor yoldan crack yapmak gibi birşey- restart yaptıktan sonra akabinde sistem grub4dos denen multiboot programı ile açılmaya başladı.

Bu program birçok işletim sistemi yüklemek ve bunu resimlerle ve özel isimlerle hazırlamayı sağlamak için üretilmiş bir program olduğunu birkaç forumdan okudum.

Yine burada 2 konu olmak üzere 3-4 farklı forumdanda bu programın açılış vermesinin sonucunda sisteme hiçbirşekilde format boot yapılamadığınıda hem acı bir deneyimle görmüş hemde okumuş oldum.

Sorun şu, laptop(casper) hiçbirşekilde boot yapmıyor bios geçtikten sonra siyah ekran tek bir imlec yanıp sönüyor ve boota girmiyor, cd yi çıkardığımda grub4dos açılıyor ve onun çalıştıramadığımız komutları içinde boğulup gidiyoruz.

Xp cd si denedim olmadı, vista denedim olmadı, casper donanım cd si denedim gene olmadı geriye bir tek win7 cd kaldı ki ondanda pek bi umudum yok çünkü boot a giremiyoruz.

Programın kendi komutları çok karışık yabancı sitelerden okuduğumu uygulamam bile onu kullanmaya yetmedi çünkü hiçbir komut düzgün çalışmıyor sanırım programın kendiside bozulmuş durumda.

Yine burada bir forumda hiren boot cd kullan diye bir tavsiye okudum onuda deneyeceğim umarım onun bootunu görür ama onada pek umudum kalmadı.

Bu nasıl bir illet birşeydir?
    Bundan kurtulmanın düzgün bir yolu yokmudur.

Bilgisayarda çok ihtiyacımız olan önemli veriler vardı garantiye veremiyoruz çünkü bilgiler an itibari ile çok lazımlar ve servisin azami tamir süresi olan 30 günü beklemek istemiyoruz.

Not:Açılışda tüm f nümerik tuşlarını denedim hiçbirşekidle boot a giremedim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TokerCraft -- 25 Haziran 2010; 22:33:20 >

• diski çıkarıp farklı bir bilgisayarda dosyaları alabilirsiniz. sonra son taktığınız bilgisayarda aynı diske format atabilirsiniz. diski eski bilgisayara taktıktan sonra tekrar işletim sistemi kurabilirsiniz. grub4dos veya bahsettiğiniz diğer şeylerin çözümü değilde genel bir öneri.
    Hatalıysan, unutma, ders çıkar.
  • sata diskleri normal bağlayabiliyoruz diye biliyorum ben. 2,5'' ide diskler için aşağıdaki adaptöre benzer birşey kullanılabilir.
     Grub4Dos çıldırtan açılış hatası

Bu gün win7 wow crack yapmam ve geçersiz olması üzerine, wow programında force crack diye bir seçenek denemek zorunda kalmam sonucunda -yani zor yoldan crack yapmak gibi birşey- restart yaptıktan sonra akabinde sistem grub4dos denen multiboot programı ile açılmaya başladı

aynı işlemi bende yaptım windows 7 orjinalleştiricek yazmışlardı.

program öylece kalıyor ve komutlar çalışmıyor yada bunun komutları nasıl yazılcak biri anlatabilir mi?
    boot enter yaptıgımda kernel must be loaded for booting yazıyor. kernel nasıl çalışmaz :S
    exit yazdıgımda 0x200000 bölümü corrupt yani eksik diyor bu nedemek galiba bu aptal program Linux için kurulmuş olmalı şimdi windows a kurulunca galiba açılışı ahlak buhlak etti böyle :S Bundan nasıl kurtulucam ? BOOT yok Cd leri görmüyor Usb den görmüyor Pc de recovery bölümü önceden sildim. oda bulunmuyor. Yardım edebilcekk olanlara maıl bırakayım cagdasince@windowslive.com

• bugün aynı sorunu yaşadım.
    crack attıktan sonra windows 7 hep grubdos ile açılmaya başladı. yeniden crack atarak sorunu düzelttim.
    bu grubdos mevzusunu da iyiden iyiye merak ettim.
  • şu adımları izleyin bene de aynı sorunlar olmustu, bir tuşa tıklayın sonra e ye bazın sonra tekrar e ye basın sonra yazılanı silip debug yazın. sorun hallomuştur ama her seferinde aynı şeyi yapmanız gerekir. iyi forumlar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.