Şimdi Ara

Grp Cooling tower su soğutma kulesi hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GRP cooling tower olarak su soğutma kulesi hizmeti vermekteyiz. Water cooling tower soğutma kulesi imalat ve montajını dünyanın dört bir yanına profesyonel olarak kurulum yapmaktayız.
    http://www.grpcoolingtower.com

    Doğru yapılmış bir tasarımda sıcak su dolgu yüzeyine dengeli bir şekilde dağıtılır ve dolgu yüzeyinde ısı transfer yüzeyi maksimize edilir, artırılan bu yüzeyle belli miktarda neme sahip taze hava ile karşılıklı olarak sirkülasyona tabi tutulur, bu yüzleşme sonucu havanın %100 bağıl neme getirilmesi amaçlanır. Ve bu %100 verim demektir. Bu nemli havanın tekrar kule emişlerinden geri gelmesini önlemek gerekmektedir. Eğer bu nemli havanın bir kısmı yeniden kule emişlerinden kuleye dönerse taze hava nem miktarını artıracağı için bu havaya yeterince nem bindirilemediği için kule verimsizleşecektir. %100 bağıl nem olarak atılan bu su miktarı tamamen verimli buhardır. Bunun yanında birde damlacık şeklinde kule bacalarından atılan su vardır ki bu da tamamen israf edilen kısımdır. Bu problemin sebebi ya damla tutucu sistemin yetersizliği yada bu sistem üzerinde boşlukların olmasından kaynaklanmaktadır. Bu sorunun başka bir sebebi de hava hızının 2,5 m/sn den fazla olması olabilir.

    Kule havuz kısmının hemen üzerinde konumlanmış hava emiş menfezlerinden aldığı taze hava ile su dağıtım tesisatından gelen sıcak suyun karşılıklı yüzleştirilmesi sonucu sıcak suyu soğutur. Bu soğuma sırasında sarf edilen bir miktar su ve fan motorlarında kullanılan elektrik enerjisidir.

    Grp Cooling tower su soğutma kulesi hizmetleri







  • water cooling tower sistemlerinde soğutma kulesi çalışmalarınız çok başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.