Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
108.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Titan questte gri ve beyaz itemler vardı sinir bozucu. Zibille düşüyordu. Insallah bunda yoktur. Item dediğin zor düşmeli beyazı bile değerli olmalı.
    Birde itemler yerdeyken otomatik görünse bir tuşa basmamıza gerek kalmadan. Torchlight 2 öyleydi gayet güzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun cikti mi noldu ya patron edition surumunu daha kickstarter ilk basladiginda almistim alfa ve betasinin kodunu baskasina verdim ama ana oyun bende noldu bilmiyorum hala. Yillardir bekliyorum resmen :)

• indirim bekliyorum ya bi ara indirime girmisti yuzde 40 mi ne almamistim o zaman..su aralar oynanabilecek hangi hacknslashler var acaba onerebileceginiz?en son diablo 3 oynadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zierox

indirim bekliyorum ya bi ara indirime girmisti yuzde 40 mi ne almamistim o zaman..su aralar oynanabilecek hangi hacknslashler var acaba onerebileceginiz?en son diablo 3 oynadim

Path of Exile, bedavadır hem de. Grim Dawn ile PoE oynayabileceğiniz en iyi hack&slash oyunları şu an açık ara.
  • oyunun optimazyon sorunu var.grafikleri yükseltsekte düşürsekte bişey farketmiyor.fps düşüşleri çok fazla.karakterin koşmasıda rahatsız edici.zıplaya zıplaya gidiyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: savkar

oyunun optimazyon sorunu var.grafikleri yükseltsekte düşürsekte bişey farketmiyor.fps düşüşleri çok fazla.karakterin koşmasıda rahatsız edici.zıplaya zıplaya gidiyor gibi

henüz yapım asamasında oldugundan olabilirmi acaba?
    daha oyun cıkmadı tabi ki stabil bir sekilde oynamak söz konusu degıl suanda
  • Yeni yama geldi, act 4 ve devotion sistemi. Bonus olarak da ilerideki yamalarda veya çıktığında grafikleri gelişecek komple oyunun.

http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=26748
  • ''Devotion and Act 4 Part 1 is now Available! ''

İndirmeye başladı,hayırlı olsun.
  • Düşen eşya rengine göre görüntüleme ayarı vardı, şuan yok nasıl hallediyoruz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperhan52

Düşen eşya rengine göre görüntüleme ayarı vardı, şuan yok nasıl hallediyoruz arkadaşlar?

Artık oyunun içinden yapıyoruz onu. Can barının sol tarafına yeni bir düğme eklenmiş durumda, ona tıklayarak hızlıca değiştirebiliyoruz.
  • oyunun fiyatı 25lıraya dusmus 1 aralıga kadar ındırımde arkadaslar
    almak ısteyenler kacırmasın.
    hafta sonu alıp ındıreyım bende
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad.
  • Oyunu aldık bakalım beğencezmi
  • Oyun mükemmel tek kelime ile.

• yeni başlayanlar için bir rehber falan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

yeni başlayanlar için bir rehber falan var mı ?

aynen bende bakıyorum ama bulamadım dişe dokunur türkçe bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

yeni başlayanlar için bir rehber falan var mı ?

aynen bende bakıyorum ama bulamadım dişe dokunur türkçe bişi

Ekşi sözlükte var birkaç şey hocam bak istersen.
  • Çok rehberlik bir durum yok aslında, Diablo ve Titan quest oynadıysanız %75 ini cebe indirdiniz oyunun. Destek olarak bir kaç şey söyleyebilirim en fazla.

-Seçtiğiniz sınıfın bütün skillerini açmaya çalışmayın, 3-4 tane skill üzerine yoğunlaşıp onları en yüksek seviyelerine taşımaya bakın.
    -Seçtiğiniz sınıfların belli bir kalıbı yok, demolotion seçip de illa tabanca tüfek kullanmak zorunda değilsiniz. Yakın dövüşe gidip ona göre skill ve özelliklerinizi ayarlayabilirsiniz.
    -10. seviyede 2. bir sınıfı yan sınıf olarak seçebiliyoruz. Başlarda biraz görmezden gelebilirsiniz ama buraya yatıracağınız punalar size hp, mana ve diğer statlar olarak geri döneceği için ileride rahatlarsınız. Sadece 1 sınıfa yüklenirseniz 30-35 gibi zorlanmaya başlayabiliriniz (özellikle HP yönünden)
    -Sağdan soldan bulduğunuz ve 3 er 4 er birleştiridiğiniz "component"ler baya önemli yer tutuyor. Hem crafting de eşya yapmak da kullanıyoruz hem de yeni açılan devotion sisteminde shirenları aktif etmek için. Ve bunları asla tamamlamadan kullanmayın lütfen :)
    -8 tane resistance var oyunda, hepsini aynı anda yüksek tutmaya çalışırsanız diğer yönleriniz zayıf kalır. defansif karakterlerle bile 1-2 tanesini seçip onlara yönelin. Chaos ve poisondır benim önerim başlangıç için.

Aklınıza takıldığınız yerleri sorun diyeceğim bunlar dışında. Öyle çok takılıp kalacağınız bir oyun değil, en fazla çok ölmeye başlarsınız bu da eşya ve skiller yüzündendir. Skilleri sıfırlama basit ama eşya konusunda şanslı olmanız lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Çok rehberlik bir durum yok aslında, Diablo ve Titan quest oynadıysanız %75 ini cebe indirdiniz oyunun. Destek olarak bir kaç şey söyleyebilirim en fazla.

-Seçtiğiniz sınıfın bütün skillerini açmaya çalışmayın, 3-4 tane skill üzerine yoğunlaşıp onları en yüksek seviyelerine taşımaya bakın.
    -Seçtiğiniz sınıfların belli bir kalıbı yok, demolotion seçip de illa tabanca tüfek kullanmak zorunda değilsiniz. Yakın dövüşe gidip ona göre skill ve özelliklerinizi ayarlayabilirsiniz.
    -10. seviyede 2. bir sınıfı yan sınıf olarak seçebiliyoruz. Başlarda biraz görmezden gelebilirsiniz ama buraya yatıracağınız punalar size hp, mana ve diğer statlar olarak geri döneceği için ileride rahatlarsınız. Sadece 1 sınıfa yüklenirseniz 30-35 gibi zorlanmaya başlayabiliriniz (özellikle HP yönünden)
    -Sağdan soldan bulduğunuz ve 3 er 4 er birleştiridiğiniz "component"ler baya önemli yer tutuyor. Hem crafting de eşya yapmak da kullanıyoruz hem de yeni açılan devotion sisteminde shirenları aktif etmek için. Ve bunları asla tamamlamadan kullanmayın lütfen :)
    -8 tane resistance var oyunda, hepsini aynı anda yüksek tutmaya çalışırsanız diğer yönleriniz zayıf kalır. defansif karakterlerle bile 1-2 tanesini seçip onlara yönelin. Chaos ve poisondır benim önerim başlangıç için.

Aklınıza takıldığınız yerleri sorun diyeceğim bunlar dışında. Öyle çok takılıp kalacağınız bir oyun değil, en fazla çok ölmeye başlarsınız bu da eşya ve skiller yüzündendir. Skilleri sıfırlama basit ama eşya konusunda şanslı olmanız lazım :)

oyunun sonu varmı ? optimizasyon için geliştirmeler yapılıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Çok rehberlik bir durum yok aslında, Diablo ve Titan quest oynadıysanız %75 ini cebe indirdiniz oyunun. Destek olarak bir kaç şey söyleyebilirim en fazla.

Eyvallah hocam. Biraz level yükselsin anlamazsam soracağım şeyler var

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.