Şimdi Ara

Gri koç edebiyat videolari veya doping?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fazla pahalilar bulabileceğimiz başka biryer yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tür videolarla ezberleyemeyen tek kişi benim sanırım kendin ezberleyemiyor musun birkac kez oku yazıya gecir illaki aklında kalır

• esra14s E kullanıcısına yanıt
    Çok yararlı dediler ondan şeyettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esra14s E kullanıcısına yanıt
    cidden aşırı yararı oluyor başakşehirde ücretsiz vardı 3 günlük seminer edebiyat için hala aklımda mesela imaleyi hep unuturdum ama orada şöyle demişlerdi imamdan aklınıza gelsin imam ne yapar ezanı uzatarak okur diye imaleyi o günden beri hiç unutmuyorum bu gibi örnekler bence o paraya değer ama gerçekten çok pahalı
  • bende doping var almıştım parayla gri hafiza pek hoşuma gitmedi ama doping mükemmel abi batılılara bakın adamlar hafıza teknikleriyle uçup gitti
  • Shan2016 S kullanıcısına yanıt
    İ (ünlü) m (ünsüz) kısadan uzuna gibi düşün. İmale=uzun okuma

Z(ünsüz) i(ünlü) uzundan kısaya gibi düşün. Zihaf = kısma

Hadi bu da benden sana hedaaaye :D

• quote:

Orijinalden alıntı: esra14s

Bu tür videolarla ezberleyemeyen tek kişi benim sanırım kendin ezberleyemiyor musun birkac kez oku yazıya gecir illaki aklında kalır

4 haftada yapacağın ezberi bu sistemlerle 1 haftada yapabilirsin.
    ayrıca ezberi hikaye oluşturmadan yapacaksan o ezberi daha çabuk unutursun. görsel + hikaye büyük bir nimet. gözünü kapatıp o resmi aklına getirebiliyorsan tamamdır.

gri koçun videoları nasıl bilmiyorum ama doping hafızanın videolarını paylaşan bulamazsın. indirmek imkansız sadece fraps tarzı programla kaydedebilirsin. kayıttan sonra birde videonun içinde senin ismin yazıyor onu silmen lazım ki adamlar sana dava açmasın. çok zahmetli iş. buna katlanan kimse pek bulunmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: esra14s

Bu tür videolarla ezberleyemeyen tek kişi benim sanırım kendin ezberleyemiyor musun birkac kez oku yazıya gecir illaki aklında kalır

4 haftada yapacağın ezberi bu sistemlerle 1 haftada yapabilirsin.
    ayrıca ezberi hikaye oluşturmadan yapacaksan o ezberi daha çabuk unutursun. görsel + hikaye büyük bir nimet. gözünü kapatıp o resmi aklına getirebiliyorsan tamamdır.

gri koçun videoları nasıl bilmiyorum ama doping hafızanın videolarını paylaşan bulamazsın. indirmek imkansız sadece fraps tarzı programla kaydedebilirsin. kayıttan sonra birde videonun içinde senin ismin yazıyor onu silmen lazım ki adamlar sana dava açmasın. çok zahmetli iş. buna katlanan kimse pek bulunmaz.

diyosun

• Deneyimsiz Adam D kullanıcısına yanıt
    Bende var doping ama öyle ahım şahım değil çok ayrıntılı değil akildada zor kaliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BadBoy40

Bende var doping ama öyle ahım şahım değil çok ayrıntılı değil akildada zor kaliyor

dopingten kastın televizyonun önünde konuşan iki adam değildir umarım. eğer onlarsa uzaktan yakından alakası yok doping ile.
  • Görsel hafızan kötü o vakit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok kardeşim bildiğin doping hafıza ama sıkıntı bendeymis öylesine bakmıştım dikkatli dinleyince çok iyi öğretiyor cidden harika 30 dk da bitti saf şiir :)

• Mehmet demirkol 123 kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş kendimi vermeden dinlemiştim daha yeni saf şiire çalıştım süperdi şuan hepsi aklımda

• quote:

Yok kardeşim bildiğin doping hafıza ama sıkıntı bendeymis öylesine bakmıştım dikkatli dinleyince çok iyi öğretiyor cidden harika 30 dk da bitti saf şiir :)

bizzat seminerine gittim orada 1 tane bile memnun olmayan insan görmedim. doping hafıza ezberi kötü olanlar için bir mucizedir. okuduğunu direk ezberleyen adam için lazım değildir. ayrıca 1 videoyu 1 kerede izleyip hadi bitti dememek lazım bence en az 2 kere izlemek gerekiyor.

bilmeyenler sitelerine girip meşhur 8 dakikada 49 eser videolarını izleyebilirler. her video o video ile aynı seviyededir. yani en iyi videoları örnek video diye koyup dandikleri kakalamaya çalışmıyorlar.
    Yok bende tüm videolar var zaten cidden harika ne defter tutmaya gerek kaliyo ne 2 3 saat ezber yapmaya tek eksik yönü eser türleri hakkında bilgi vermiyor ve yazar hayatları hakkında okadar onlarida bi zahmet ezberleyecez

seminerde videolarla birlikte nasıl bir çalışma yapılması hakkında detaylı bilgi verdilermi mesela şunu şunu yaparsanız çok daha fazla verim alırsınız gibi

• quote:

seminerde videolarla birlikte nasıl bir çalışma yapılması hakkında detaylı bilgi verdilermi mesela şunu şunu yaparsanız çok daha fazla verim alırsınız gibi

soru sorma potansiyeli yüksek sanatçıları felan söylediler. hiç soru çıkmamış önemli şairleri ve bunlardan soru beklemediklerini söylediler. hangi sanatçıdan gelirse neden gelir bunları söylediler. bunların çoğunu unuttum not almadığım için siteye birazdan mesaj atacağım bize seminerde tuğrul hocanın söylediklerini yazılı formatta sitenize ekler misiniz diye.

bunun haricinde eser tür ezberlemesini de şöyle yapabilirsiniz dediler. mesela romancı kişiliğiyle öne çıkmış birisinin eserleri genelde roman olur gibi çalışın dedi bu pek içime sinmedi.

genel olarak seminerin ekstra katkısı buydu. sanatçılarla ilgili bazen yorum felan yaptı. videolar varsa seminer ekstradan gerekli değil bence.

anladım kardeşim bilgilendirdigin için çok saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.