Şimdi Ara

GREYDER 10204 GÜNLÜK ERKEK BOT SIYAH 289.90 TL Yerine Fiyat: 116.10 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
7
Favori
18.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GREYDER 10204 GÜNLÜK ERKEK BOT SIYAH 289.90 TL Yerine Fiyat: 116.10
    Ayakkabı sağlam, sert gerçek deriden üretilmiş kibar bir ayakkabı burnu kaşık gibi tabanıda baya kalın beyaz renkli tabana hafiften siyah renk sürtmüşler , siparişimde borda rengini almıştım ama gelen ayakkabı siyah geldi, konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim
  • Bot alacağım ama kaç numara alacağımı bilmiyorum. Ayakkabılarıma baktım normal ayakkabı 42-43 spor ayakkabılarım 44-44.5 hangisine göre alayım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

Bot alacağım ama kaç numara alacağımı bilmiyorum. Ayakkabılarıma baktım normal ayakkabı 42-43 spor ayakkabılarım 44-44.5 hangisine göre alayım acaba

hocam ben adidas spor ayakkabı ve newbalance da 45 giyorum bu botu 44 aldım tam oldu normal ayakkabıdada 43-44 giyiyorum ayakkabının markasına kalıbına göre değişiyor
  • beyler tip önemli değil de bunun altı kaygan mı. tabanı düz gibi duruyor karda buzda sıkıntı çıkarmaz mı
  • 43-43,5 giyiyorum 44 aldım bugün geldi biraz büyük oldu değiştireceğim. bence kalitesi gayet iyi içi de rahat ve sıcak tutuyor. fermuarlı olması çok iyi bana göre bağcıkla uğraşmıyorsunuz. tabandaki siyah lekeler güzel olmuş. tabanı şüphe ettiriyor biraz. umarım kaymaz kar yağınca görcez artık.

acaba mağazaya götürüp değişim yapabiliyor muyuz bilgisi olan var mı? sitede yazana göre kargoyla geri göndermek gerekiyormuş ama belki böyle bir seçenek de vardır.
  • Yapıkredi kartlara da taksit olsaydı düşünebilirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 15 Aralık 2016; 18:8:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Yapıkredi kartlara da taksit olsaydı düşünebilirdik.

Magazasinda butun kartlara 7 taksit yapiyorlar. Ama indirim yok tabi 129 lira olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ups kargo sorguda baska bir kişiye teslim edildi gorunuyor ama teslim alınmadı kesinlikle. Subeden telefon ihbarlı sekilde vermiştik. Bilgisi, deneyimi olan? Ayrıca yps kargo takipte teslim alan dogru mu yazıyor sizde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencaner

Ups kargo sorguda baska bir kişiye teslim edildi gorunuyor ama teslim alınmadı kesinlikle. Subeden telefon ihbarlı sekilde vermiştik. Bilgisi, deneyimi olan? Ayrıca yps kargo takipte teslim alan dogru mu yazıyor sizde?

Gecen senelerde buna benzer bir olay kliksadan aldigim urunde meydana gelmisti. Aradigimda kargonun subede oldugu soylenmisti. Sizin kargo da buyuk bir ihtimalle subededir. Ups in cinsligi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Divizör

GREYDER 10204 GÜNLÜK ERKEK BOT SIYAH 289.90 TL Yerine Fiyat: 116.10
    Ayakkabı sağlam, sert gerçek deriden üretilmiş kibar bir ayakkabı burnu kaşık gibi tabanıda baya kalın beyaz renkli tabana hafiften siyah renk sürtmüşler , siparişimde borda rengini almıştım ama gelen ayakkabı siyah geldi, konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim

Hangi linkten aldınız

• Yağmurda karda kayar mı?
  • Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Aldım ben de bir adet bot.

Aydında kullanacağım. Gelince değerlendirip konuya tekrar mesaj atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

quote:

Orijinalden alıntı: Divizör

GREYDER 10204 GÜNLÜK ERKEK BOT SIYAH 289.90 TL Yerine Fiyat: 116.10

Hangi linkten aldınız

http://www.greyder.com/10204-g%C3%BCnl%C3%BCk-erkek-bot-bordo?utm_source=segmentify&utm_campaign=scn_618579c21e738001&utm_content=0049872&utm_medium=click

bu üründü aldım ama bunun siyağını gönderdiler

• Fermuarlı alan var mı nasıl kalıp büyük mü diğer botlarda 40-41giyiyorum
  • BU LİNKTEKİ BOT NASIL ARKADAŞLAR..

http://www.greyder.com/10012-günlük-erkek-erkek-bot-gri

• bonus üyesi değil sanırım yeniyıl bildirimi gelmedi
  • kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi sipariş verdim canlı olarak görmedim umarım iyi bişey çıkar bilen arkadaşlar bilgilendirirse memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

Greyder pismanliktir..

+ 1
    Bir defa bu markadan alışveriş yaptım, sonrasında çok pişman oldum.
    Tavsiye etmem, sattığı ürünün arkasında durmayan, müşterisine karşı saygılı davranmayan bir markadır.
  • 5 yıl önce bir bot aldım greyderden davar gibi davrandım botlara hala giyiyorum geçenlerde sonunda su geçirdi, yeni bir tane sipariş geçerim gözüme güzel bir şey ilişirse. Lightweight serisindendi benim botum Cat'in o takoz klasik modelinin yarısı ağırlığında; yorma, sıkma katiyen olmadı.
  • İlk mesajdaki bottan aldim. Görünüşü gayet şık. Çok kaba durmuyor. Ayakkabının yanlarındaki lastik kahverenginin farklı tonlarında gösterilmesine rağmen bana gelen de tek renk kahverengi, kesinlikle daha iyi görünüyor.

Tabanının beyaza yakın olması fazlasıyla ben buradayım diyor. Yan taraflarını kahverengiye boyayacak gibiyim.

Yarım saat kadar giydim ve her iki ayagimin arka tarafından vurdu. Bir süre bu konuda sıkıntı çekeceğim gibi gözüküyor.

Oldukça sert bir bot.

Bütün ayakkabıların 42 numaradır, bunun 42 numarası da tam geldi.

Her kullanımda bağcıkları bağlamak gerekiyor. Yanlarındaki lastikler sayesinde bağcıkları bağlıyken ayakkabıyi çıkarabileceğini sanmistim. Yanilmisim. Yanlarindaki lastikler sayesinde, bot ayak bileğini tam olarak kavrıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.