quote:Orijinalden alıntı: Se®PiL quote:Orijinalden alıntı: *ORION* quote:Orijinalden alıntı: Se®PiL üffffffffffffff! yapma şöyle kaş göz,uyuz bir smiley
bi an geri geldi diye baya bi heycan yapmıştım tanışalım arkadaşlar ben greenhell, yaş bilmiyorum kaç, herkes bişey söylüyor, ikamet bu sıralar istanbul peki ya siz?
quote:Orijinalden alıntı: greenhell bi an geri geldi diye baya bi heycan yapmıştım tanışalım arkadaşlar ben greenhell, yaş bilmiyorum kaç, herkes bişey söylüyor, ikamet bu sıralar istanbul peki ya siz? ben serpil.. ikamet ankara
quote:Orijinalden alıntı: Se®PiL quote:Orijinalden alıntı: greenhell bi an geri geldi diye baya bi heycan yapmıştım tanışalım arkadaşlar ben greenhell, yaş bilmiyorum kaç, herkes bişey söylüyor, ikamet bu sıralar istanbul peki ya siz? ben serpil.. ikamet ankara nays tu mit yu serpil hav iz it goying
quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: Se®PiL quote:Orijinalden alıntı: greenhell bi an geri geldi diye baya bi heycan yapmıştım tanışalım arkadaşlar ben greenhell, yaş bilmiyorum kaç, herkes bişey söylüyor, ikamet bu sıralar istanbul peki ya siz? ben serpil.. ikamet ankara nays tu mit yu serpil hav iz it goying mi tu What is the sign
quote:Orijinalden alıntı: greenhell hee allah benim ingilizceme zevval vermesin o zaman nasıl derler, pisces, balık yani ase nie gülüyon kııjjj
quote:Orijinalden alıntı: greenhell bi an geri geldi diye baya bi heycan yapmıştım tanışalım arkadaşlar ben greenhell, yaş bilmiyorum kaç, herkes bişey söylüyor, ikamet bu sıralar istanbul peki ya siz? heyy heyy ben tanışcammm
quote:Orijinalden alıntı: .dolunay. quote:Orijinalden alıntı: greenhell bi an geri geldi diye baya bi heycan yapmıştım tanışalım arkadaşlar ben greenhell, yaş bilmiyorum kaç, herkes bişey söylüyor, ikamet bu sıralar istanbul peki ya siz? heyy heyy ben tanışcammm buyrun tanışın arada çekiliyorum ben
quote:Orijinalden alıntı: Se®PiL quote:Orijinalden alıntı: .dolunay. quote:Orijinalden alıntı: greenhell bi an geri geldi diye baya bi heycan yapmıştım tanışalım arkadaşlar ben greenhell, yaş bilmiyorum kaç, herkes bişey söylüyor, ikamet bu sıralar istanbul peki ya siz? heyy heyy ben tanışcammm buyrun tanışın arada çekiliyorum ben