Şimdi Ara

Greece Serverı ve diğer tüm SRO oyuncularına | Çeviri: Beni7Bitirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
26.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncde msj da yazdıkalrımı biraz açıklayayım,

1.Bot inejection nedir?

Bot programı üzerinde bazı ayarlar vardır.Notice de bunlardan biri.Oyuna bot ile bağlandığın zaman kırmızı yazılar çıkar(Notice:bbalah blah ..diye).Bu yazıyı sadece bot kullanan kişi görür.Bottere ne kadar zamanı kadığını,traning alanına çok uzak olduğu gibi bir sürü uyrı ve bilgilendirici mesaj çıkarır ekarana.
    Bot injection denen olayı ise;bot programı içinde bu yazıların tutlduğu string kısmının istediğin yazıyla modify edilmesidir.Dolayısyal istediğin yazıyı bot programına injection edip oyun içinde ekrana basabilrisin.Ama bunu sadece bu işi yapan adam görebilir.

Bu konuda kişisel yorum:Poseldon denen adam bunu yapacak kapasitede olacağını sanmıyorum.Çünkü bot proğramının orjinalini kırmak zordur!!! Oldukca profesyonl koruması vardır.(vietnamlılar bu işi çok iiy biliyor harbiden).Ama şu yapılmış olabilir,bir yerden crack edilmiş bot programını bulup Hexe editor ile modify edilmiş olabilir.Şayet bu doğru ise olursa,aynı adam aynı bot programının içine keylogger atıp sağa sola dağıtıp accountları hack etmiş olabilir.Zaten bilidğim kadarıyla adam botter,etrfada da (bizizm forum dahil) bir sürü adam.."ahan link bedava bot desen"..) millet sazan gibi atlar..Neyse...

2-PS yapmış olabilir.Amacı sağda solda korku salmak.Bu korkuyu da yapmış anlaşılan.

3-Brute-force metod nedir?

Brute-force metodu bir algortihma ismidir.Bu algorithma kullanarak rast gele şifrelerden oluşan bir "sozluk" dosyası aracılığyla ,adamın id si üzerinden şifreleri kısa sürede tek tek deneyerek kırma metodur. Diyecekseniz adamın id si ni kendisi soylemezse nerden bulacak diye.Gaymax sağolsun,forumdan çalınıyordu.

Kişisel görüş:Brute-force metodu şu an kullanılmaz artık,image code olayından dolayı.

4-Ayrıca bazıları merak ediyor,adamın elinde bir sürü sos som var diye.Hani oyunda bazı türk arkadaşlar var,"ağa yere at al silahı +50 olcak" yada "ağa elindeki silahı ver DUPE edip 4 tane aynısıdan vereyim.. " diyen.. vede bunu yiyen arkadaşlar,posedon denen kişi oyun içinde milleti resmen tehdit ediyor,ya direk yada dolayı yolda.Ellerindeki silahları vermezlerse "hack" edeceğini soyluyor.Bu olay bir seneryoda olabilir."Abiiii walla gordum ben adamı, beni hack etti,amann hemen ver sen elindeki silahı,verirsen sana daha karışmaz falan...) diye.

5-Adam botter,bu işden iyi para kazandığı doğru.Gerçek parayla silahları satın almış olabilir.

7-GM lerin akrabası muhabetti de kusura bakmayın ..... neyse.Sadece gülüyorum.

Hacker ve lammer olaylarını birbirine karıştırmayın lütfen.Bence burdaki olay,adam çok güzel milleti korkutmuş,eğer bir kaç kişininde pass ve id lerini keylooger veya trojan ile almışsa işin tuzu biberi olmuştur.

Bir ara ineternet cafelerden keylogger ile aldıkları KO pass ve id leri satılırdı.Lvl 62 warrior, yok rouge ,yok cleric var abi diye Ve bunları yapandan 13-16 yaşındaki gençlerdi.

Ne günlerdi yaw...

• Küçük bir nokta daha: Stall'da yazıyor ama ismi görünmüyor !!! Çok basit, direk oranın rengini seçip üstünü boyamış olabilir, gerçekten yalan hackersa.

1- SS'yi çeken adam yine Poseldon (ya da arkadaşı) ve oyun yapıyor, SS'yi çektikten sonra sağ tarafta ismini boyuyor.
    2- SS'yi çeken adam yine Poseldon (ya da arkadaşı) Poseldon stall a girip yazıyor çıkıyor sona bu eleman SS'yi çekiyor.

Ya arkadaşlar 2 denklemde de sonuçta bu herifle Poseldon aynı kişi çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni7Bitirdi -- 7 Şubat 2007; 2:11:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Küçük bir nokta daha: Stall'da yazıyor ama ismi görünmüyor !!! Çok basit, direk oranın rengini seçip üstünü boyamış olabilir, gerçekten yalan hackersa.

staldaki olay şu,adam stala girmiş ve konuşmalar gecmiş sonra cıkmış .bildigin uzere stallda yazdıkların ve yazılanlar kapatana kadar kaybolmuyor..

not:gelin artık oynamayın şu oyunu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

Küçük bir nokta daha: Stall'da yazıyor ama ismi görünmüyor !!! Çok basit, direk oranın rengini seçip üstünü boyamış olabilir, gerçekten yalan hackersa.

1- SS'yi çeken adam yine Poseldon (ya da arkadaşı) ve oyun yapıyor, SS'yi çektikten sonra sağ tarafta ismini boyuyor.
    2- SS'yi çeken adam yine Poseldon (ya da arkadaşı) Poseldon stall a girip yazıyor çıkıyor sona bu eleman SS'yi çekiyor.

Ya arkadaşlar 2 denklemde de sonuçta bu herifle Poseldon aynı kişi çıkıyor

Hacım saat sabahın 02:15 'i oldu,yarın devam edersin.Takma kafana fazla....

• Haklısın. Ben yatıyorum. İyi geceler dostlar.

Emeğime sağlık.

:P:P:P:P

• lan ne adammış şu poseldon mudur nedir bu kadar kascaınıza server deiştirin olsun bitsin kendi kendine gelin güvey olsun
  • Kankam yalan oldu o herif, arkadaşlar şu an SRO Forumlarında bu topicteki olayları yazıyorum

• Oraya da bir açıklama yaptım dostlarım, tüm koşuşturmam adalet için ! raytracer ve spartachus u bu konuya beklerim, yazınızı İngilizceye çevirdim ve SRO forumlarına sundum:

Reals behind the Stage: Vol 1.

I do NOT believe this evilS now !

http://img154.imageshack.us/img154/3476/sro2006121012431856dw0.jpg

Fake !

Made with BOT Client, with modifying it !

My friends did this

Greece Serverı ve diğer tüm SRO oyuncularına | Çeviri: Beni7Bitirdi

This is called Bot Injection

Our mates explained this topic:http://forum.donanimhaber.com/m_12161746/tm.htm

And explained all his noobies.

Quote from:http://forum.donanimhaber.com/m_12161746/tm.htm :

quote:

poseldon hacker değildir. bunu tekrar yazmıyacağım. poseldonun yaptığı şerefsziliktir hackerlik değildir. güzel item li insanlarla arkadaş olup bir şekilde alabiliyorsa şifresini, alamıyorsa sadece id sini alarak char ı ele geçirmektedir. Zombie_girl poseldon un charıdır. şu anda 3 mt ötemde niya mage lerde kasıyor. Guild i elitediebe. daha öncede söylediğim gibi 10 larca char ı var oyunda. belki solreaper de onun char ı.ve bu konuyu kendisini büyük göstermek için kendisi açmış olabilir.

poseldon la bi abimizin arasında geçen konuşma :

Poseldon : Ben hackerim akıllı ol benimle uğraşma.
    Abimiz : Sen hacker falan değilsin. hacker adam bellidir. Birinin hacker olduğunu anlamam çok basit. çünkü ben hackerim.
    Poseldon : şu an SS (ScreenShot) aldım. bu eğer hesabımı kaybedersem benim için iyi bir savunma olacak.
    Abimiz : bende SS aldım. bu da dünyaca ünlü bir hackerin nasıl bir SS arkasına gizlediğinin kanıtı olacak.

abimiz diye bahsettiğim kişi poseldon un oyundaki kız arkadaşını elinden almış biri. onlarca "Hackleneceksin" tehditine rağmen 3 aydır hacklenmedi. hacklenemez çünkü poseldon hacker değil. ve çok büyük bir korku içinde. hiç bir zaman oyundan çıkmaz. kasmadığı zamanlar şehirde oturur bekler. onunla uğraşan çok kişi var. kendiside biliyo. SS i aldığımda buraya da eklerim.

---

Translation into English:
    quote:

Poseldon is not a hacker. I will not post it again. The thing that Poseldon do is honourless job. He became friend with the people who has good items, he takes their passwords and id, and steal char. Zombie_Girl is Poseldon's character! He is 3metres away from me at Niya Mages. Its guild is Elitediebe. As i said ago, he has lots of char in this game... Maybe Solreaper is his char too, and he does this job to show himself as big.

A Conversation between a brother of us and Poseldon
    Poseldon: I'm a hacker, get off from my way
    Our Bro: You are not a hacker. Hacker is known. It is easy to understand a hacker. Because im a hacker.
    Poseldon: Now, i took a Screenshot, if i lose my account this will be a good defense for me.
    Our Bro: I took a SS too, this is a proof of a hacker how can he get afraid and fall back upon a Screenshot.

Our bro is the person who took Poseldon's girlfriend from him :) . He doesnt get hack by Poseldon for 3 months. He cant get hack because Poseldon is not a hacker :) And he is in fear. When he is not farming he sits at town. There are lots of people that messing with Poseldon. He knows this to. I will take screenshot and add here.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni7Bitirdi -- 7 Şubat 2007; 15:49:34 >

• Beni7Bitirdi Büyüksün yaf.

O poseldonun yazdıkları(noticeler)Büyk ihtimal bottan yapılma.1 yıldır oyunu oynuyorum ,çoğu zaman günde 8 saaat divarı bazen 10 saat bile olabiliyor.Serverde(Greece)bir kez bile poseldonun yazdığı bir noticeye rastlamadım.O ss yi koyan kişi poseldonun noticeyi yazdığı tarihi ve saati de yazsaydıda sorsaydık o saatte oynayan tanıdıklara.BU iyi bi fikir olabilir demi:)

Hm bide beni yedi bitirdi şurayı silmeyi unutmuşsun 2. mesajından:

Kankam yalan oldu o herif, arkadaşlar şu an SRO Forumlarında bu topicteki olayları yazıyorum
    Oraya da bir açıklama yaptım dostlarım, tüm koşuşturmam adalet için ! raytracer ve spartachus u bu konuya beklerim, yazınızı İngilizceye çevirdim ve SRO forumlarına sundum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro.Dr.Oyun -- 7 Şubat 2007; 15:25:19 >
  • teşekkürler
  • @Beni7Bitirdi
    Tşk. öncelikle. Acaba şu senin açtığın konunun linkini alabilir miyim? Tepkilerini merak ettim de
  • Konu çok faydalı gercekten tebrikler.
    Benim anlamadıgım şey nası oluyoda hacklıyebılıyolar ????? yani her serverda vardır böyle adamlar nası oluyoda hacklıyebılıyolar bundan korunmamnın bı yontemı fılan yokmu ??? eger yoksa oyunu oynamanın bı anlamı yok adamı kızdırırsın char gitti nekadar sacmasapan bi iş ya ....
  • Fa1rSworD dostum ben teşekkür ederim, çalışmam sadece biraz daha gözümüzü açıp uyanık olmamız içindir. Buyur link:http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?p=247088 << Bu forumda Cyberwarrior adlı üye benim, 2.sayfada mesajım var, ilk mesajım bunların gerçekten hacker olduğuna inanmam yönünde, daha sonra bu konu başlığı altındaki 2 kardeşimiz (raytracer ve spartachus) sayesinde yönüm değişiyor ve bunların hacker olmadığına inanıyorum..

raytracer kardeşimden hala SS bekliyoruz. Selametle.

a.candemir kardeş bunlar işte hacker değilmiş, hacker olmadıkları 2.uzun bir mesajım var orda açıklanıyor. Selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni7Bitirdi -- 7 Şubat 2007; 18:35:12 >

• PoseIdon muu?? gelsin msn nimi hacklesin benimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 7 Şubat 2007; 18:38:08 >
  • abiler ben daha bu oyunda yeniyim lvl im 4x bööle konulardan hiç haberim yoktu ben de 3 kez hacklendim ID mi vePW mi kimseye vermeden. TIRSTIM
  • aynen benimde hiç haberim yoktu okuyunca tırstmaya başladım lvl 52 di adama yazık oldu

CTRL W CLUB
    ARKADASLAR FORUMDAYKEN CTRL ilE W ya aynı anda basın 100 post kazanın ...
  • yaa benim de grecee carim var ve oda hacklendi yaaa inanmiorum...
  • Bencede Poseidon bi hacker değil zaten öyle olsa bu oyun çoktan bitmiş kapanmıştı ve şunuda bilin siz hiçbir açık vermesseniz kimse sizi hackleyemez eğer database filan hacklenmişse yine sizin şifreniz zaten görülemez çünkü şifreler databaselerde kriptolanmış olarak durur ve bunları çözmek imkansızdır biliyorum yani mesela şifreniz 1234567 databasede şifreniz atıyorum x1y5isd4b2şçs4 şeklinde durur yeterki siz hacklenmemek isteyin kimse bişey yapamaz o zaman
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.