Şimdi Ara

Graveyard Keeper Türkçe Yama Güncelleniyor! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
17
Favori
7.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin ya birinin çeviri yaptığını görüce çok mutlu oldum. Açıkçası ümidimi kaybetmiştim
  • Vayy %75 eyvallah bekliyoruz
  • enes_baspinar E kullanıcısına yanıt
    adammmmmm :)
  • oyunda bazı yerlerde takılıp kalmak kötü :D 100 olsada oynasak :D
  • Süpersin Ellerine sağlık hocam. Oyunu almak için sadece Türkçe yamayı bekliyordum. Görünce çok sevindim, kolay gelsin şimdiden.
  • haberler var mı :)
  • sanırım :(
  • kW kullanıcısına yanıt
    GG olmaz hocam elimden gelen en iyi şekilde yaptığımdan emin olabilirsiniz Eksik(dosyada bulunmayanlar dışındakileri dikkate alacağım) ve yanlış çeviriler görmeniz durumunda ulaştırmanızdan memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes_baspinar -- 26 Şubat 2019; 21:3:56 >
  • Emeğine Sağlık
  • enes_baspinar E kullanıcısına yanıt
    açıkçası oyunu bıraktım seni bekliyorum :D Allah razı olsun ^^
  • Elinize sağlık.
  • Teşekkürler ellerine sağlık.
  • Çok fazla bu yamaya talep olmadığı halde şu tayfayı sevindirdiğin için tekrar teşekkürler :)
  • Kırk yıl düşünsem "Mezarcı Mahmut"un oyununun çıkacağı ve ona birinin türkçe yama yapacağı aklıma gelmezdi. Eline sağlık :D
  • Graveyard Keeper Türkçe Yama Güncelleniyor!
    Bu hatayı alanlar Bölge ve dil ayarlarından tarih ve saat biçimini İngilizce(birleşik krallık) yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsubasaozoora -- 28 Şubat 2019; 13:16:34 >
  • tsubasaozoora kullanıcısına yanıt
    takvim ayarları değiştir denetim masasına gir saat dil ve bölge gir tarih ve saat veya sayı biçimini değiştir gir biçim türkçe olan şey ingilizce abd yap oyun çalışır
  • Öncelikle eline emeğine sağlık. 1buçuk saatlik oynamamda çoğu şeyi gayet anladım. Fakat oyunu iade ettim. Ayrıca piyasada buna kadar bir sürü küçük büyük çevrilmeyi bekleyen oyun var keşke onlara el atsaydın. Öyle bir oyun ki Türkçe dil çıkarmasını geçtim Türkiye bölgesine hizmet bile vermiyor. Her oyuna girişte bölge ayarından ABD İngiltere vs. türü yerleri seçip girmek gerekiyor. Yapımcıya bir ton mesaj atmışlar fakat buna çözüm getirmek yerine bölge ve dil ayarını değiştirip gir diyor. Irkçılık mı yoksa bizi tanımama mı adını sen koy. Punch Clup'ta böyle birşey yapmamıştı bu şirket ya da grup. Oyunu iade etmemin tek sebebi budur. Aslında ilginç bir konusu ve oynanışı var oynamak istiyordum ama sırf bu bölge sorunundan ve buna çözüm getirmedikleri için iade ettim. Alıp oynayanlara sorun görmeyenlere eyvallah diyorum.

• Eline sağlik çok güzel olmuş :) Oyunun optimizasyon sorunu da var sanırım ara ara fps düşmesi oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bitirdim hikaye etliyecek hiçbir çeviri hatası yok rahatlıkla sona ulaşılabiliyor.Tekrar teşekkürler.
  • değişik bir oyuna benziyor denenebilir valla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.