Şimdi Ara

Grange-Şeytan Yemini Okuyanlar Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sıkı bir Grange takipçisiyim. Kızıl Nehirler,Leyleklerin Uçuşu ve Kaiken kitaplarını okudum,Kurtlar İmparatorluğunu okumaktayım ve elimde Sisle Gelen Yolcu kitabı var onu da okuyacağım.
    Şimdi soruma gelelim.Grange ın kitaplarında cinsellik bulunuyor. Siyah Kan kitabında cinselliğin ve psikopatlığın aşırı olduğunu duydum ve o kitabı şuan için okumayı düşünmüyorum. Sisle Gelen Yolcu dan sonra Şeytan Yemini ni okumayı planlıyorum. Bu kitapta da cinsellik var mı ? Ne kadar var ?

• Siyah Kan'da psikopatlık sağlam ama cinsellik pek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Siyah Kan'da psikopatlık sağlam ama cinsellik pek yok

Emin misiniz hocam. Okuyanlar fazla cinsellik var diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyHoştUlan

quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Siyah Kan'da psikopatlık sağlam ama cinsellik pek yok

Emin misiniz hocam. Okuyanlar fazla cinsellik var diyor.

Yok ya zaten kitapta maktülleri saymazsak toplam bir tane kız var .Yalnız hatırladığım kadarıyla sevişme bölümlerinden bir tanesi detaylı tasvir ediliyor diğer bir iki tane sevişme bölümüde kitabın ana karakterinin iz peşindeyken bunalıp rahatlama isteği.Bir tanesi hariç diğerleri üstü kapalı geçilmiş.
  • quote:

Arkadaşlar ben sıkı bir Grange takipçisiyim. Kızıl Nehirler,Leyleklerin Uçuşu ve Kaiken kitaplarını okudum,Kurtlar İmparatorluğunu okumaktayım ve elimde Sisle Gelen Yolcu kitabı var onu da okuyacağım.
    Şimdi soruma gelelim.Grange ın kitaplarında cinsellik bulunuyor. Siyah Kan kitabında cinselliğin ve psikopatlığın aşırı olduğunu duydum ve o kitabı şuan için okumayı düşünmüyorum. Sisle Gelen Yolcu dan sonra Şeytan Yemini ni okumayı planlıyorum. Bu kitapta da cinsellik var mı ? Ne kadar var ?

Dostum aralarında en sevdiğin kitap hangisiydi?birde kaiken son çıkan kitabı nasıl?

• Dostum Kızıl Nehirleri önceden okuduğum için pek bir şey söyleyemem ama o kitap sayesinde grange ı takip etmeye başladım. Sürükleyiydi baya. Leyleklerin Uçuşunda şaşırtıcı bir son vardı. Resmen siz de Louis karakteriyle leylekleri takip ediyorsunuz.
    Kaiken ise diğer kitaplarından geri kalmamış. Olivier Passan ın eşiyle yaşadığı sorunlara büyük bir yer veren kitapta sanki katilin
    peşinde olan sizmiş gibi hissediyorsunuz.
    Grange ı sabırla okumanız gerekiyor çünkü yer ve kişi tasvirlerine önem veren bir yazar. Ama ilk 50 sayfadan sonra elinden bırakamazsın. Şiddetle tavsiye ederim .
    Hiçbir kitabını ayırt edemiyorum bu adamın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 31 Temmuz 2013; 23:27:41 >
  • Tamam sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    agatha christie okuyan yok mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

Tamam sağol

Yaşın küçük değildir umarım. 14-15 yaşını geçtiysen okumanı öneriyorum.
  • quote:

quote:

Tamam sağol

Yaşın küçük değildir umarım. 14-15 yaşını geçtiysen okumanı öneriyorum.

Yok 18

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben sıkı bir Grange takipçisiyim. Kızıl Nehirler,Leyleklerin Uçuşu ve Kaiken kitaplarını okudum,Kurtlar İmparatorluğunu okumaktayım ve elimde Sisle Gelen Yolcu kitabı var onu da okuyacağım.

Dostum aralarında en sevdiğin kitap hangisiydi?birde kaiken son çıkan kitabı nasıl?

Kızıl Nehirlerle başlamalısın bence fitili ateşleyen kitap odur :)

En dandik grange kitabı da Taş Meclisidir en sonra bırakabilirsin

Favorimse Siyah Kan

• En çok kaiken i merak ettim onu okudunuz mu?

• Kaiken ve Kızıl Nehirler'i bende çok merak ediyorum.
  • quote:

En çok kaiken i merak ettim onu okudunuz mu?

elimde 2 kitap var bitsin sıra onda başucumda bekliyor
  • Siyah kanı okumanı tavsiye ederim çok iyi kurgu surukleyici bir kaç hafta etkisinden çıkamamıştim

• Şeytan Yemini'nde cinsellik Grange standartlarındaydı sanırsam. 3 yıl geçtiği için bulanık hatırlıyorum.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sıralamamı yaptım
    Şeytan Yemini -------> Siyah Kan -------->Koloni--------->Taş Meclisi-------->Ölü Ruhlar Ormanı ve Grange ı bitiriyorum.
  • Yanılmıyorsam sadece bir yerde vardı cinsellik, orada da ne yaptıklarını 1 sayfa boyunca anlatıyordu Ama harika kitaptır, takılma cinselliğe falan o da hayatın olmazsa olmazı.

Şu an Kaiken bitmek üzere, konudaki kimse Sisle Gelen Yolcu'dan bahsetmemiş, harika bir kitap benim favori Grange romanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

Yanılmıyorsam sadece bir yerde vardı cinsellik, orada da ne yaptıklarını 1 sayfa boyunca anlatıyordu Ama harika kitaptır, takılma cinselliğe falan o da hayatın olmazsa olmazı.

Şu an Kaiken bitmek üzere, konudaki kimse Sisle Gelen Yolcu'dan bahsetmemiş, harika bir kitap benim favori Grange romanım.

Kurtlar İmparatorluğu bitsin zaten Sisle Gelen Yolcu da kitaplığımda beni bekliyor.
    Cinsellik tabiiki doğal bir şey,benim için de bir sorun yok ama bir kitap alınca kardeşlerim de okumak istiyor onun için soruyorum.
  • quote:

quote:

Yanılmıyorsam sadece bir yerde vardı cinsellik, orada da ne yaptıklarını 1 sayfa boyunca anlatıyordu Ama harika kitaptır, takılma cinselliğe falan o da hayatın olmazsa olmazı.

Kurtlar İmparatorluğu bitsin zaten Sisle Gelen Yolcu da kitaplığımda beni bekliyor.
    Cinsellik tabiiki doğal bir şey,benim için de bir sorun yok ama bir kitap alınca kardeşlerim de okumak istiyor onun için soruyorum.

Grange'ın romanlarında şiddet ve psikolojik olaylar biraz fazla olduğu için kardeşine gitmeyebilir, tabi kardeşinin yaşına bağlı. Şiddet ve kan unsurlarının yanında cinsel öğeler normal kalıyor, sonuçta o şiddetten etkilenmeyen cinsellikten de etkilenmez diye düşündüm.

• quote:

quote:

quote:

Grange'ın romanlarında şiddet ve psikolojik olaylar biraz fazla olduğu için kardeşine gitmeyebilir, tabi kardeşinin yaşına bağlı. Şiddet ve kan unsurlarının yanında cinsel öğeler normal kalıyor, sonuçta o şiddetten etkilenmeyen cinsellikten de etkilenmez diye düşündüm.

Zaten kardeşime okutacağım en son yazar grange olur. Bazı kitaplarda cinsellik sayfalarca işleniyor. Böyle bir şey olup olmadığını öğrenmek istemiştim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.