impreza wrx sti v12 gti dan daha ii yol tutuyormus ogrenmis olduk
İyide banlanmıycagımı bilsem forumda zaten usluplerime dikkat ederim,yoksa her aldgım fakenin banlanıcagını bildiğin halde kim takar kimseyi......
quote:
Orjinalden alıntı: supremum
quote:
Orjinalden alıntı: Augusts
İşte forumun bu kısmını daha cok seviyorum,emin ol 2 sene arasanda bulunmuycak cinsten birkaç üyelik..... coskun araç 4 çekermiş yahu buzamana kadar önden ceker diye hatırlıyordum,vw anlasılan araçın sürüş özelliklerinden cok motoruna zaman ayırmış....
Bak kendin söyledin. Bulunmuyorsa ya da bulunamıyorsa kendinden ve kendi düşüncelerinden zaman zaman taviz verilmek zorunda kalınan, zaman zaman ise yazmak istediklerini yazamadığın bir üyeliktir. Bu kişiye ızdırap vermiyorsa buyursun takılsın. Burada banlanan kişiler değil, foruma yansıtılan kişilliklerdir.
sadikxp nin konular şarap gibi aylanıp aylanıp hortluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: kkma
sadikxp nin konular şarap gibi aylanıp aylanıp hortluyor.
cidden öyle oluyor şu son 3-4 konusuna bakıyorumda adamın konular hep 2 sene öncesinden
golf r 32 si var. sende varmı_? yada olabilirmi. deliiiiiii paraa. ha bide punto s 2000 var. onu hiç gördünmü yollarda. ben görmedim. o r 32 dediğini yerr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme