Şimdi Ara

GRANDE PUNTO (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.287
Cevap
31
Favori
888.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır emotionlarda standart dynamicler için de konfor paketi ile verilio.satılmıo anlıcağın fiat ın aksesuar satıcısı(resmi) kangrum.com da da yok kolçakdandiklik konusunda katılmakla birlikte iyi mallar da bulabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shoparr_

hayır emotionlarda standart dynamicler için de konfor paketi ile verilio.satılmıo anlıcağın fiat ın aksesuar satıcısı(resmi) kangrum.com da da yok kolçakdandiklik konusunda katılmakla birlikte iyi mallar da bulabilirsin..

teşekkürler kardeş ilgin için
  • bebegi olan kardesıme allah analı babalı buyutsun derım hayırlı olsun,shot_gun ve unforgıvon arkadaslar rica ederım benım ıcın bır gorev.zamlar konusundada ıthaller %5,5 yerlılerde % 4 zam yemış.gec kalanlara allah sabır versın.
  • bu lastıgını satmayı dusunen arkadas pm veya maıl adresıne ayrıntılar ve fiyat konusunda bılgı verebılırmı
  • O arkadaşa ben de pm attım ama ses seda çıkmadı. Ben olmayan stepne için bir tane almak istiyorum, sen ne yapıcaksın lastikleri akıncı grande
  • CİVCİVX kardeş ben km cok yapıyorum o yuzden zaten multıjet tercıh etmıstım aractanda cok memnunum degıstırme zamanı gelınce hazırda elımde olsun dıye sordum arkadasa ama ses yok senın dedıgın gıbı yoksa turşusunu kuracak degılım saka bır yana ılerde lazım olur belkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıncı grande -- 2 Haziran 2006; 23:37:15 >
  • danyar@mynet.com kardeş, Allah analı babalı büyütsün.

Auto Engineer sana da hayırlı olsun. Darısı bekleyenlerin başına. Ben de üniversitenin ilk yılında bir sene yaşım tutmadığından ehliyetsiz araba kullandım Ankara'da. (Hatta ehliyet sınavına da kendi kullandığım arabayla gittim.)Ama başım belaya girmesin diye çok dikkat ettim. Çok yavaş sürdüm, gece pek dışarı çıkmadım arabayla. Çünkü arabayı bağlıyolar. Aman diyim sen de dikkatli ol. Mümkünse iki ay bekle ana yollara çıkmak için. Allah korusun bi kaza falan olursa başın çok kötü belaya girer, velilerin de sorumlu olurlar.

Bu arada araba 1500'ü geçti ama şehir içi tüketim hala 6.1'de. Genelde devire dikkat ediyorum ve çok yoğun dur kalk yok kullandığım güzergahta. Bana bira fazla geldi ne dersiniz?
    Ayağımı debriyajda dinlendirme gibi kötü bi huyum var ve tam olarak emin olmamakla birlikte ayağımı debriyajdan tamamen kaldırdığımda sanki anlık tüketim düşüyo gibi. Etkisi olur mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: danyar@mynet.com

Yürekten temennileriniz için sağolun beyler,allah herkesin gönlüne göre versin.

Arkadaşım, Allah, analı babalı büyütsün. Hep sağlıklı mutlu olsun, kaderi çok iyi olsun.

İyiki bu forumu bulmuşum burada gerçekten iyi insanları bulduğuma inanıyorum. Hafta sonu evimde olamıyacağım (arabamla gümüldüre gidecem de ) o yüzden forumdan da uzak kalıcam. Gelince sabırsızlıkla okurum artık tüm olan biteni...
  • kardeş sen yat kalk sukret valla benımde 2 depo oncesıne kadar 6.1 e kadar dusmustu ama suan 6.7 den asagı ınmıyor bunda bır terslık var yoksa benımkı bana ozel gıttıkce yukselen cınsındenmı dıye dusunmeye basladımneyse benım tarfık cok yogun ondan sanırım sureklı sehır ıcı duser normale gelır ınsallah sende dert etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.P.

danyar@mynet.com kardeş, Allah analı babalı büyütsün.

Auto Engineer sana da hayırlı olsun. Darısı bekleyenlerin başına. Ben de üniversitenin ilk yılında bir sene yaşım tutmadığından ehliyetsiz araba kullandım Ankara'da. (Hatta ehliyet sınavına da kendi kullandığım arabayla gittim.)Ama başım belaya girmesin diye çok dikkat ettim. Çok yavaş sürdüm, gece pek dışarı çıkmadım arabayla. Çünkü arabayı bağlıyolar. Aman diyim sen de dikkatli ol. Mümkünse iki ay bekle ana yollara çıkmak için. Allah korusun bi kaza falan olursa başın çok kötü belaya girer, velilerin de sorumlu olurlar.

Bu arada araba 1500'ü geçti ama şehir içi tüketim hala 6.1'de. Genelde devire dikkat ediyorum ve çok yoğun dur kalk yok kullandığım güzergahta. Bana bira fazla geldi ne dersiniz?
    Ayağımı debriyajda dinlendirme gibi kötü bi huyum var ve tam olarak emin olmamakla birlikte ayağımı debriyajdan tamamen kaldırdığımda sanki anlık tüketim düşüyo gibi. Etkisi olur mu?

Arabadaşım, arkadaşım, bence anlık tüketim grafiğini aç ve öyle sür arabanı ve bi gözün de orda bulunsun nerde ne kadar yakıyor hangi vitese atınca ne oluyor diye. Mesela arabaya hız yaptırmyacaksan yani ağır ağır seyretmesini istediğin bir durum varsa hızını yaklaşık olarak sabit tutacak kadar gaza bas ama fazla değil ve arabanın devride (düz bir yolda) 1750 -1900 lerde olsun birde o an bak anlık tüketim değerlerine. Ve bi kaç kere gözlemle bu söylediklerimi eğer anlık tüketim değerlerin 4-5 gibi hiç olmuyorsa o zaman gösterebilirsin. Yoksa fabrika değerleri için zaten adamlar hızlanıp sonra sabit bir hıza geçiriyorlar yaklaşık olarak 1750-2000 devirlerde olması lazım en son viteste ve (yanılmıyorsam saatte 90 km de sürüyorlar) ve fabrika değerleri böyle ortaya çıkıyor. Bunu denerken motorun sıcaklığına da bak. Çizelge ortaya gelmiş olmalı zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shot_gun -- 3 Haziran 2006; 0:14:04 >

• Sağolasın Akıncı grande

Eyvallah shot_gun,

Anlık tüketimin 3-4 arasına düştüğü de oluyo da, senin aracın şehir içinde 5.2-5.7 arası yaktığını duyunca kafam karıştı açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.P. -- 3 Haziran 2006; 0:24:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto engineeR

bugün dikkatimi çekti, 1.4 77 hp active'nin lastiğiyle çamurluğu arasındaki mesafe, benim arabadakinden 2 cm fazla.. nasıl olabilir?
    benim aklıma şu geliyor :
    1. lastik tabanı benimkinin 1 cm de olsa daha fazla olduğu için, yanak yüksekliği de fazla.
    2. benimki dizel oldğu için ağırlığı daha fazla..

ama bunlar yeterli sebepler mi bilmiyorum. acaba helezonlarımız aynı mı??

buarada baktım da, alfa 147 nin de lastik-çamurluk mesafesi benimkinden 3 cm daha fazla
    ama yine de bizim grande puntolar leylek gibi.. okyzan gibi indirsek hiç de fena olmaz..

• quote:

Sağolasın Akıncı grande

Eyvallah shot_gun,

Anlık tüketimin 3-4 arasına düştüğü de oluyo da, senin aracın şehir içinde 5.2-5.7 arası yaktığını duyunca kafam karıştı açıkçası.

Benzinlinin şehir içinde üstelikte İstanbul gibi bir yerde 5,2 gibi yakması bence rüya... Yani bilemiyorum. opel corsa 1.0 şehir içi bile 6,3 yakıyormuş. Düşünün artık. Ama demin 5,2 - 5,7 okuduğun değerler yoksa benim yazdıklarım mıydı (çünkü bende yazmıştım bu değerleri de)? Arabanın benzinli olduğu konusunda yanlış hatırlıyor olmayasın ??

Edit : Tamam şimdi oldu düzelttin bende birden atladım olaya Napayım bu mesajda kalsın artık böyle ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shot_gun -- 3 Haziran 2006; 0:29:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shot_gun

quote:

Sağolasın Akıncı grande

Eyvallah shot_gun,

Benzinlinin şehir içinde üstelikte İstanbul gibi bir yerde 5,2 gibi yakması bence rüya... Yani bilemiyorum. opel corsa 1.0 şehir içi bile 6,3 yakıyormuş. Düşünün artık. Ama demin 5,2 - 5,7 okuduğun değerler yoksa benim yazdıklarım mıydı (çünkü bende yazmıştım bu değerleri de)? Arabanın benzinli olduğu konsunda yanlış hatırlıyor olmayasın ??

mesajlar havada çarpıştı
    Emin olamadım, geri döndüm, senin mesajmış.

• m.p. tawsiyelerin için teşekkürler.. ankarada zaten pek kullanamayacağım, niğdede olacağım orada zaten problem yok. hız konusunda haklısın, hız yapardım ama bu yeni kendi arabamla çok dikkatli olacağım we hız yapmayacağım
  • quote:

m.p. tawsiyelerin için teşekkürler.. ankarada zaten pek kullanamayacağım, niğdede olacağım orada zaten problem yok. hız konusunda haklısın, hız yapardım ama bu yeni kendi arabamla çok dikkatli olacağım we hız yapmayacağım

Tekrar hayırlı olsun kardeş
  • buraya bi arkadaşımız taklalı grande punto fotoları koymuştu.. bugün onu kartaş'ta kaporta bölümünde gördüm. öylece yatıyordu.. içini dışını çektim.. internetimin düzgün olduğu bi zamanda hepsini koyarım.
  • quote:

ankarada zaten pek kullanamayacağım, niğdede olacağım orada zaten problem yok.

Niğde limisin?Ben Niğde B.E.S.Y.O. mezunuyum .
  • Arabadaşlar !

Malum yaz geldi ve güneş cayır cayır yakmaya başladı. Standart güneşlikler ön cama ufak geliyor. Bi arkadaşım internet üzerinden ABD'den ön camın iki tarafına sabitlenen ve sonra perde gibi gerilerek ortada birleştirlen bir güneşlik siparişi vermişti geçen sene. Hala kullanıyor ve çok memnun. Boyutunu da cama göre kendin ayarlıyosun keserek ama sipariş verdiği adres şimdi sağlıklı çalışmıyor.

Türkiye'de bu tür güneşlikler var mı? Ben internette bulamadım.
  • Microab Beden eğitimi öğretmenisin sanırım.. bende marmara B.E.S.Y.O mezunuyum.Meslektaşız galiba
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.