Şimdi Ara

Grand Theft Auto V - İlk İzlenim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Araç kullanması gayet eğlenceli.Siz simülasyon gibi sürüşleri olsun diyorsunuz diye Rockstar'ın sürüşü değiştirecek hali yok

Biz simülasyon sürüşü koysunlar demiyoruz. GTA 4'de mükemmel çalışan araç fiziğini geri getirsinler, arcade türü sürüş ile çocuk oyununa çevirmesinler istiyoruz. Biraz düzgün okuyun lütfen..

Oyunu oynadınız mı?

hocam simulasyon surusun kiymetini en cok bilen insanlarin basinda geliyorsun ama bu oyundaki surusu begenmene gercekten cok sasirdim

yukardaki arkadaslarin oyunu kotulemek gibi bi amaci yok bence

bende suruslerden memnun degilim bu kadar detayli bir ve guzel bir oyunun arcade yerine simulasyonvari bir surus hakettigini dusunuyorum

pekcok seyden odun verilebilirdi ama odun verilecek sey asla surus olmamaliydi

cunku bu oyun efsane bir oyun serisinin son halkasi

oyunda simulasyonvari bir surus olsa benden daha cok sevecegine suphem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanki insan sayısı az gibi şehirde falan
  • Oyun 4 - 4 lük resmen beğenmeyenler ya pc'ci
    Yada oyuna yaşı tuttmayanlar. Geçin bunları
  • Herkesin beklediği bir oyunu ancak bu kadar kötü tanıtabilirdiniz.Bir oturuşta video mu hazırlanır? Oyunun çıktığı sabah aldım bende,göstericek o kadar şey var ki saatler alır
  • baba video incelemeyi de 3 kişi yaparsanız seviniriz. hepinizin sesini duymak farklı yorumlar dinlemek güzel :) ayrı bi çekiciliği oluyor sanki muhabbete biz de katılmışız gibi..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun zaten PCye gelicek beğenmeme değil, 9 yılı bırakan konsolada Görsele abanalım derken fizik ve npc yok şehirde...Siz başdan 720p/20-30fps ayarında oynayın, R* yapmazsa PCde modlar ile Aracına göre gerekli hız ve fizik ayarı verir...los Sontosu NPCye boğarız...1080p/60fps AA ve sweetFX ilede görseli kaliteyi katladınmı...Konsolda oynadığın için senin tadın kaçacak sonrada bu olacakları bildiğin için oyunu beğenmeyenler PC kullanıcıları diyerek kendini kandır.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_Vin_PC_Surumu_Rockstarin_Uygulamasinda-41685.htm

• Talha = Trevor... Gökhan = Franklin... Ersin = Michael... Şeklinde yapacaklar bence, incelemeyi...

• 1080p de video nasıl kasar ya ?(VİDEO DİYORUM) Tamam bilgisayar dandik ama youtube'da böyle bi problem yaşamıyorum. Şu video oynatıcınızdan kurtulun gözünüzü seveyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Oyun zaten PCye gelicek beğenmeme değil, 9 yılı bırakan konsolada Görsele abanalım derken fizik ve npc yok şehirde...Siz başdan 720p/20-30fps ayarında oynayın, R* yapmazsa PCde modlar ile Aracına göre gerekli hız ve fizik ayarı verir...los Sontosu NPCye boğarız...1080p/60fps AA ve sweetFX ilede görseli kaliteyi katladınmı...Konsolda oynadığın için senin tadın kaçacak sonrada bu olacakları bildiğin için oyunu beğenmeyenler PC kullanıcıları diyerek kendini kandır.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_Vin_PC_Surumu_Rockstarin_Uygulamasinda-41685.htm

sıranızı bekleyin hele konsol oyuncularo bir kaç kez bitirsin multi'yi de sömürsün seneye npc'lerle oynarsınız, nasılza ps4'e gelir daha gelişmiş şekilde bir de öyle oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 19 Eylül 2013; 15:43:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay Bekir Köse

Araba takla atınca arabanın altındaki detay oyunu almam için bile yeterli bir sebep :D

Armudun sapi uzumun copu diyosun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

quote:

quote:

Araç kullanması gayet eğlenceli.Siz simülasyon gibi sürüşleri olsun diyorsunuz diye Rockstar'ın sürüşü değiştirecek hali yok

Biz simülasyon sürüşü koysunlar demiyoruz. GTA 4'de mükemmel çalışan araç fiziğini geri getirsinler, arcade türü sürüş ile çocuk oyununa çevirmesinler istiyoruz. Biraz düzgün okuyun lütfen..

Oyunu oynadınız mı?

hocam simulasyon surusun kiymetini en cok bilen insanlarin basinda geliyorsun ama bu oyundaki surusu begenmene gercekten cok sasirdim

bende suruslerden memnun degilim bu kadar detayli bir ve guzel bir oyunun arcade yerine simulasyonvari bir surus hakettigini dusunuyorum

Arkadaslar, hepinizi Midnight Club LA'e davet ediyorum. Rockstar'in simulasyon ve arcade surusu mukemmel sekilde harmanlamis oldugu oyun
    Bosverin GTAV'i. Gelin MC:LA oynayalim beraber

• quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

quote:

quote:

Oyunu oynadınız mı?

Arkadaslar, hepinizi Midnight Club LA'e davet ediyorum. Rockstar'in simulasyon ve arcade surusu mukemmel sekilde harmanlamis oldugu oyun
    Bosverin GTAV'i. Gelin MC:LA oynayalim beraber

hocam midnight club ta muhteşem oyundur bu nesildeki en iyi yarış oyunlarından biridir bana göre

Gta 5 teki sürüşle ilgili sorunlara Rockstar sessiz kalmayacaktır

alternatif bir sürüş seçeneği oyunculara sunulmasa bile

güncellemelerle sürüş daha kaliteli bir hale gelecektir diye düşünüyorum

hasar konusunda malesef Rockstarın bişey yapacağına inanmıyorum keşke yapabilseler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 19 Eylül 2013; 17:32:20 >

• Güzel ön inceleme olmuş. PC için bekliyoruz ;)
    Ersin Kılıç kardeş, sen Kurtlar Vadisi Pusu'daki KGT timinde yer alan TALHA'ya çok benziyorsun (hem tip hem de ses tonu ile) daha önce söyleyen oldu mu ? :)

• benim oyunda anti-alliasing göze çok batıyor sizde daha iyi olmuş yumuşak görünüyor ayarları nasıl yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakus367

bende almayı düsünüyorum ama acayip pahalı, Türkiyede en uygun fiyat nerde acaba var mı bilen

istanbul bakırköydeki mekanlarda

• farkeden oldu mu bilmiyorum ama franklin de teknenin kaçırılma işinde galiba :D çünkü çocuk frankline sen de oradaki adamlardan değil miydin diye soruyor :D
  • Şu oyun için sırf konsol almayı düşünüyorum.
  • neden caddeler bomboş??????

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.