Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.103
Cevap
21
Favori
376.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

San Andreas kaç KM idi ?

36 km2

http://www.indiroyunu.com/gta-san-andreas/gta-san-andreas-indir.html

LA NOIRE 12.8 km² e büyük ve detaylı diyen arkadaş. Bak San Andreas tam 36 km2 imiş. Yani birbirimizi kandırmaya gerek yok. Oyun Sand Andreas ın map inin yanına bile yaklaşamıyacak.

san andreas 36 km kare olabilir ama kabul edin ki haritanın yarısı boştu. boş derken, boştu yani, emek istemiyordu fazla. şimdi şuna bakalım:
     Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

ikisi de dağ. ama bi bi dağdaki emeğe bak, bir de diğerindekine. yani harita daha küçük olabilir. 36 olmaz, 18 olur ama 18'i dolu dolu yaparlar. ayrıca san andreas'taki los santos'tan daha büyük bir los santos olur tahminimce. zaten 20 sene atacak kafadan oyun ileriye doğru, şehrin büyümemesi saçma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 3 Kasım 2011; 16:13:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: naklan

Ekşi sözlüğe gta v yazarsanız ve tüm yorumları okursanız oyunda 3 şehirinde olacağını anlarsınız.

Rockstar Games dururken ekşiye mi inanalım? Alkış.

18.Saniye ve 30. Saniyeleri izlersen Las Ventus Ve San Fierro şehirlerinin oyunda olduğunu anlayabilirsin bir izle bir zahmet!

http://www.youtube.com/watch?v=A_ihXZkWdj4&feature=feedlik Vudeo linki bu traileri tekarar izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 3 Kasım 2011; 16:14:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Her 19 yaşındayım diyen 19 yaşında olsaydı...
    Ben dedim ki, SAN ANDREAS'IN TAMAMINI YAPSALAR OYUN 50 GB OLUR, YAPAMAZLAR.
    Tabii ki burdaki 50 GB abartma ama hiç azımsanamayacak bi boyutta olacağı kesin.
    GTA IV'ü hiç oynamadın galiba sen, New York'u en ince ayrıntısına kadar yaptıklarını görmedin.
    Sırf New York'un olduğu oyun 15 GB'tı.
    3 koca şehri sence özellikle DVD ile çalışan Xbox 360 için nasıl ayarlayacaklar? Kaç DVD gerekecek?
    3 koca şehri en ince ayrıntısıyla tasarladıklarında kaplayacağı boyutu bir düşüneceksin önce. Dağlar ovalar da dahil bu işin içine.
    Bilgisayardan anlayabilirsin, konsoldan zerre anlamıyorsun. Olurlardan ve olmazlardan da.

Ben zaten 30 yaşındayım falan da demedim. Nerden uydurdun anlamış da değilim.

GTA IV, Xbox 360'ta 7 gbdı. San Andreas'ın tamamını yapsalar eminim boyut sıkıntısı olmaz. Harita düşündüğünüz kadar yer kaplamıyor.

Los Angeles, San Francisco ve Las Vegas'ı doğasıyla birlikte tasarlamak çok kolaymış ve boyutu ufakmış gibi konuşuyorsunuz ama cidden komik.
    Sanki ben olmasın istiyorum üstelik. Elimizdeki veriler bunlar, Santos'tan başka şehir olacağını düşünmüyorum bu nedenle.

Yanlış anlama sana birşey demiyorum. Senin böyle çıkışman komik biraz. Boyut sıkıntısı olmaz eminim. GTA 4 dosyaları ile uğraşanlar orada map ile ilgili meshes, textures görmüşlerdir belki. Çokta birşey değil yani. SA mapinin çoğunu dağlar, ağaçlık alanlar ve çölün kapladığınıda düşünürsek.

Hocam sırf L.A. Noire 3 DVD idi. 1940'ların doğasız haliyle Los Angeles'ı. Yani daha ufak bir Los Angeles. Ve haritasının ne kadar büyük olduğunu oynayanlar görmüştür.
    Bu oyunun da en az 3 DVD olacağını tahmin ediyorum. Ama diğer şehirleri eklemeleri şu anki konsollara göre uygun olmayacaktır. O yönde bir açıklama falan da yok.

Bluray diye birsey var 50 gb olsa onu ps3 ler degil xboxlar dusunsun

• Teknoloji her geçen gün gelişiyor. Yeni dosya sıkıştırma yöntemleri çıkıyor.

TES V: Skyrim'in haritası;

Grand Theft Auto V

Oyunun boyutu ise 6 GB!

Rockstar bunu yapamıyorsa, bıraksın bu işleri.
  • quote:

quote:

quote:

Ekşi sözlüğe gta v yazarsanız ve tüm yorumları okursanız oyunda 3 şehirinde olacağını anlarsınız.

Rockstar Games dururken ekşiye mi inanalım? Alkış.

18.Saniye ve 30. Saniyeleri izlersen Las Ventus Ve San Fierro şehirlerinin oyunda olduğunu anlayabilirsin bir izle bir zahmet!

[DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?v=A_ihXZkWdj4&feature=feedlik

arkadaşım troll müsün açık yüreklilikle söyle. değilsen pardon ama çok dayak yersin sen bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

quote:

quote:

San Andreas kaç KM idi ?

36 km2

LA NOIRE 12.8 km² e büyük ve detaylı diyen arkadaş. Bak San Andreas tam 36 km2 imiş. Yani birbirimizi kandırmaya gerek yok. Oyun Sand Andreas ın map inin yanına bile yaklaşamıyacak.

san andreas 36 km kare olabilir ama kabul edin ki haritanın yarısı boştu. boş derken, boştu yani, emek istemiyordu fazla. şimdi şuna bakalım:
     Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

ikisi de dağ. ama bi bi dağdaki emeğe bak, bir de diğerindekine. yani harita daha küçük olabilir. 36 olmaz, 18 olur ama 18'i dolu dolu yaparlar. ayrıca san andreas'taki los santos'tan daha büyük bir los santos olur tahminimce. zaten 20 sene atacak kafadan oyun ileriye doğru, şehrin büyümemesi saçma olur.

5-6 yıl sonrada gta V deki dağ bize emek harcanmamış gelicek gta 6-7 de belkide

• quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Teknoloji her geçen gün gelişiyor. Yeni dosya sıkıştırma yöntemleri çıkıyor.

TES V: Skyrim'in haritası;

Grand Theft Auto V

Oyunun boyutu ise 6 GB!

Rockstar bunu yapamıyorsa, bıraksın bu işleri.

TES haritasıyla gta haritasını karşılaştırmayın bi zahmet. TDU 2 haritası bu gösterdiğin haritadan büyüktür muhtemelen. onun da boyutu büyük değil. neden? haritada bir şey yok da ondan. haritanın büyük olması mühim değil, üstündeki şeyler mühim. TES'te gökdelen mi var? bina mı var doğru düzgün? araba mı var? ağaçtan bol bir şey yok. 100 tip ağaç yaparsın, random yerleştirirsin. 100 ağaçlık yer hariç mühim bir şey tutmaz bu yaptığın. istersen türkiye kadar harita yap, doldur bu ağaçları. 6 gb olmaz da 10 gb olur... bu durumda tabi ki boyutu büyük olmayacak.

• İlk pcye çıkar diye düşünüyorum çünkü bir açıklamalarında GTA 4'ün senkronizasyon sorunu oldugunu kabul etmişlerdi ve bunun nedenininde ilk önce ps3e çıkarmış olduklarını söylemiş, büyük bir hata oldugunu kabul etmiş ve tekrar yapmayacaklarından bahsetmişlerdi.
  • Forumdaki arkadaşlarına ancak böyle yardım edebiliyorsun işte trollmüsün gibi salakça kavram ve anlamsız sözcüklerle.

Dediğimi neden yapmıyorsun 18.ve 30 saniyeleri izledinmiki bana çocuk diyorsun ayrıca ben nerede çocukluk yaptım söylermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

quote:

quote:

San Andreas kaç KM idi ?

36 km2

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

5-6 yıl sonrada gta V deki dağ bize emek harcanmamış gelicek gta 6-7 de belkide

evet. çünkü grafikler gelişmek zorunda. san andreas çıktığı zaman dağ yerine düz çizgi çeksen kimse mırın kırın etmezdi, zaten böyle detay yapacak grafik motoru yoktu büyük ihtimalle o zamanlar. şimdi yeni grafiklerle düz çeke çeke dağ yapsan millet tefe koyar.

• just cause 2'nin de haritası baya büyüktü.
  • quote:

Forumdaki arkadaşlarına ancak böyle yardım edebiliyorsun işte trollmüsün gibi salakça kavram ve anlamsız sözcüklerle.

Dediğimi neden yapmıyorsun 18.ve 30 saniyeleri izledinmiki bana çocuk diyorsun ayrıca ben nerede çocukluk yaptım söylermisin?

Hocam bende çok üzüldüm ama resmi sitede açıklama geldi sadece los santos var diye.. kaçırdın galiba?
  • quote:

Forumdaki arkadaşlarına ancak böyle yardım edebiliyorsun işte trollmüsün gibi salakça kavram ve anlamsız sözcüklerle.

bak, rockstar açıklama yapmış, demiş ki los santos ve çevresinde dağlar, ovalar, denizler vesaire. bir dağ gördüm, bir köprü gördüm diye bir çok şehir olacak sanmanın sebebi nedir? köprü olur, belki barikat vardır önünde. gta'larda öyle köprü hiç mi görmedin? oyunda açılıyordu onlar ama bu açılmaz belki olamaz mı? belki de köprü yeşillik boş bir alana açılıyordur. dağların olduğu veya bir köyün olduğu bir yere gidiyordur. ille bir şehre gitmek zorunda mı? ayrıca bunları neden tartışıyoruz? açıklama rockstar'ın resmi internet sitesinde... daha ne kadar yetkili bir merciden açıklama bekliyorsun? ulan adamlar oyunu kendileri yapıyorlar, bir şehir var diye açıklama yapmışlar. daha ne sen 3 şehir var diyebiliyorsun? akıl var mantık var inanıyorum ki. bi otur sakince düşün. ben nasıl haklı olabilirim de bi kendine...

• Vıdeo

18. Saniyelerini ve 30 saniyelerini izleyin

18.Sanyielerde büyük Sanfierro köprülerinden biri var
    30.saniyede ise Los Santos Otoyolu ve karşı kıyıdakii las ventus kumarhaneleri
  • Sadece Los Santos haritası olursa büyük saçmalık olur Rockstar Games için.
  • Vıdeo

Arkadaşım birkez olsun şu Vıdeoyu Las Ventus kumarhanelerinden biri gözüküyor otoyolun karşısında ve Las ventusa giren köprü yoluda var lütfen bir izle artık

Yazmaktan sıkıldım.
  • Bunu GTAForums'tan biri bulmuş aynen koyuyorum:
     Grand Theft Auto V

Bu işaretler şehirler arası tabelalarda kullanılan şehirlerarası işaretlerden. Amerika'da sadece tek bir şehirde böyle işaretler olmazmış. Belki bu, birden fazla şehrin olabileceğinin kanıtı ama bunun San Fierro veya Las Venturas olması gerekmiyor belki çok sayıda County denen vilayetler olacak (köyler, dağlar, kırsal kesim vs.)

http://en.wikipedia.org/wiki/Interstate_Highway_System

Dediğim gibi tek bir şehirde geçmesi koskoca GTA V ve Rockstar Games için büyük saçmalık olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Bunu GTAForums'tan biri bulmuş aynen koyuyorum:
     Grand Theft Auto V

Bu işaretler şehirler arası tabelalarda kullanılan şehirlerarası işaretlerden. Amerika'da sadece tek bir şehirde böyle işaretler olmazmış. Belki bu, birden fazla şehrin olabileceğinin kanıtı ama bunun San Fierro veya Las Venturas olması gerekmiyor belki çok sayıda County denen vilayetler olacak (köyler, dağlar, kırsal kesim vs.)

http://en.wikipedia.org/wiki/Interstate_Highway_System

Dediğim gibi tek bir şehirde geçmesi koskoca GTA V ve Rockstar Games için büyük saçmalık olur.

Helal olsun kardeşim ya helal olsun ayaklarının suyunu içeyim anlatmak istediğimi sonunda sen anlattın.Çok teşekkürler.

• Orijinalden alıntı: naklan

Vıdeo

Arkadaşım birkez olsun şu Vıdeoyu Las Ventus kumarhanelerinden biri gözüküyor otoyolun karşısında ve Las ventusa giren köprü yoluda var lütfen bir izle artık

Yazmaktan sıkıldım.

18. saniyedeki köprüyü tanıyamadım açıkçası. ayrıca 30. saniyede de sadece 1 bina gözüküyor. ilerde bir çok bina var ama kumarhane mi değil mi nerden biliyorsun ki? kumarhaneye benzer bir yanlarını göremedim.

• Rockstar Games, GTA V’in ilk trailer’ını yayınlamasının ardından bugün GTA V’in nerede geçeceği hakkında kesin bir duyuru yaptı. Rockstar’ın açıklamasına göre GTA V, sadece Los Santos’ta geçecek ve Los Santos’un yanında dağlık tepeler ve kırsal alanlar da olacak. Ayrıca Rockstar, Los Santos sahillerinin de bir o kadar renkli ve iddialı olacağını belirtti. Rockstar bunun yanı sıra GTA V’in, GTA serisinin açık-dünya oyun şekline yeni bir tarz getireceğini, oyunda yeniden multiplayer’ın olacağını ve de oyunun hikâyesinin para üzerine kurulu olduğunu, hikâyede paraya odaklanıldığını açıkladı. Bu açıklamayla beraber oyunun logosunda neden paraya bu kadar dikkat çekildiğini de anlamış olduk.

GTA severler olarak biz San Andreas’ın tamamını umuyorduk ancak GTA V’te sadece Los Santos bizleri bekliyor olacak. Olsun diyoruz, sonuçta Los Santos’un da San Andreas eyaletine bağlı olduğunu unutmuyoruz ve oyunun en kısa zamanda evlerimize konuk olmasını diliyoruz…

Kaynak:http://gtaturk.com/

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.