Şimdi Ara

Grand Punto Nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
36.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet cidden değiştir o ustayı. 5-6 yaşında arıza yapması muhtemelse, 15 yaşındaki araba ne yapsın, istediği kadar capon olsun...

Bu arada en iyisini yaparak araca binmiş ve neyin ne olduğunu kendiniz görmüşsünüz. Cücük kadar bagajı ile punto işinizi görmüyorsa 500lt bagaj ile aynı platform üzerinden gelen linea tercih edilebilir.
  • Updateman kullanıcısına yanıt
    Puntonun kokpiti size nasıl küçük geldi. Hadi bagajı geçtim ben 3 kişik bir aileyken 4 yıl kullandım bana yetti. Şimdi 4 kişilik aileyim civic aldım bagaj için. . .
  • Hocam benimde bir kaç araba var aklımda puntolara da bakıyorum kronik sorun olarak city mod arızası vs diyorlar km ler aşağı yukarı 100-150 arası hep o arabalar arıza verecek diye almayalım mı napalım anlamadım sıfır arabaya bütçemiz yetse zaten 0 alırız benim tavsiyem en az 1 ay daha bekleyin fiyatlar bi tık alta inecektir.Kafanıza yatan temiz birşey bulursanız kaçırmayın derim linealarda 2009 2010 yine aynı kmlerde var ama taksi çıkması olabilir ne olduğu belirsiz güvenemiyorum ben pek sonradan koy verebilir aldığınız araç dikkat etmek gerekiyor.Birde linealara 1.3 motor hantal kalıyor diyolar aslında geçen 4 kişi taksiye bindik adamla az biraz muhabbette ettim araba gayet iyi gidiyordu.
  • 2001 corolla öneren ustayı dinle.Adam biliyor da söylüyor.Benzinli toyota motoru ölse bile 2000liraya toplanır.Dizel motor öldümü 4-5bine toplanır randuman vermesi de kuşkuludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Updateman

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim dün aracın koltuguna oturdum bu kadar küçük oldugunu bagajının ufak oldugunu görünce vazgeçtim ya 1.3multi linea yada symbol 1.5dc ikiside 2009 kasalara bakıorum syboller internette daha 100binde 120binde kmsi satılıyor Kazasız hemde linea birazdaha yüksek 1-2milyar ama sebebini ustama sordum bu araçların tam satılma zamanı diyor o şimdi arıza vermeye ve değeri düşmeye başlayacagı için sahibi satıyor diyor ve inan bi 50binde sen yap o aracı zararına satarsın dedi. Bana focus 2003 ve corolla 2001 falan önerdi ne yapsam bilemedim

o adam usta musta değil.. cırak bile değil, ehliyeti yok, erkek bile olamaz... zeka geriliği muhtemel... grande punto yerine o aracı öneren 5 - 7 yaş arası bir kız cocugudur. bir dahaki sefere barbie bebek götürün sevinsin.

• 2007 grande punto emotion kullanicisiyim.1.4 16v starjet benzinli 6 ileri vitesi ile 1.4 8v fire motorlardan ayrılır (starjet).takriben 4 yildir bende cokda memnunum.donanım olarak esp,abs,hilholder,6airbeg,park sensoru,cift bolge iklimlendirme v.s ile konfir anlaminda memnun eder.yol tutuşu bugune dek basima hic sorun açmadı_sakin kullanirim genelde.6 ileri ekonomik ve performansli bir motoru var.1,80 boy ve 90 kg biri olarak hicbirsikayetim olmadi.görüş alani oldukça ferah.komşumda 2005 getz var.zaman zaman kullanirim.suspansiyonu cok sert.plastik kalitesi coook vasat.donanim yok denecek kadar az.kendi adima siddetle tavsiye ederim.eşimin otomatik vites talebi uzerine ben ve kızım gercekten üzülerek saticaz yakin zamanda :-(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

2007 1,3 mj 5 kapılı dinamik modeli+konfor paketi almıştım,
    hala kullanıyorum.(93,000 km yaptım)
    genel manada memnunum.
    city direksiyon yumşaklığı, en küçük vergi dilimi, dizel olup az yakması(gerçi diğer dizellerde az yakıyor) dijital kliması, uzaktan kumandadan cam açması...vs güzel.
    eksi yönleri;
    aşırı yol sesi, emniyet kemeri yükseklik ayarı olmaması, kapı kapanma sesinin kötülüğü, city direksiyon arızası verme olasılığ..vs
    g*r*a*n*d*e*p*u*n*t*o*t*r diye arat, güzel bi siteleri var. orda daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.

şu anda 145,000 km oldu.
    mart-nisan gibi yeni araba alacağım(grand picasso ya da s max tarzı MPV düşünüyorum)
    g puntoyu satsam mı, yoksa evin 2. aracı olarak kalsa mı kararsızım.

• quote:

quote:

2007 1,3 mj 5 kapılı dinamik modeli+konfor paketi almıştım,
    hala kullanıyorum.(93,000 km yaptım)
    genel manada memnunum.
    city direksiyon yumşaklığı, en küçük vergi dilimi, dizel olup az yakması(gerçi diğer dizellerde az yakıyor) dijital kliması, uzaktan kumandadan cam açması...vs güzel.
    eksi yönleri;
    aşırı yol sesi, emniyet kemeri yükseklik ayarı olmaması, kapı kapanma sesinin kötülüğü, city direksiyon arızası verme olasılığ..vs
    g*r*a*n*d*e*p*u*n*t*o*t*r diye arat, güzel bi siteleri var. orda daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.

şu anda 145,000 km oldu.
    mart-nisan gibi yeni araba alacağım(grand picasso ya da s max tarzı MPV düşünüyorum)
    g puntoyu satsam mı, yoksa evin 2. aracı olarak kalsa mı kararsızım.

Aracı satmayı düşünüyorsanız ederi nedir veya siz nekadar istiyorsunuz. Araç 5 ileri vitesmi 6 mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tunc52 kullanıcısına yanıt
    5 vites, 75 beygir.
    21-30 arası fiyatlandırma var malum sitede.
    benimkinin ederini ben de çok merak ediyorum.
    çünkü aracım 2009 da kaza yaptı.
    11,500 tl masrafla yetkili serviste tamir edildi
    (önden hasar aldı, hava yastıkları açıldı...vs)
    kazalı olduğu için ne kadar değer kaybına uğrayacağından emin değilim.
    puntocuların sitesinde ve burada konu açıp, fikir danıştıktan sonra değerini belirlemeye çalışacağım
    tabi malum sitedeki fiyatlara da bakarak kıyaslama yapacağım.
    çok değer kaybı olmazsa satmayı düşünüyorum,
    değer kaybı çok olursa bende kalır 2. araç olarak.
  • Arkadaşlar söylediklerinizi tarttım fiat olmakla beraber linea dışına çıkmayı düşünmüyorum her nekadar reno sevmesemde 1.5dcı olması ve lineadan daha modelli olması bunun yanında linea kadar ferah ve saglamlık hissi vermesede symbol 2010 düşünüyorum.He bu araclar bana göre toyotanın c..kunu yesin ama 2001 alacak cesareti bulamadım.he şuda var aklımı kurcalayan peugeot 307 ve stw307 2005ler var bunlarda inanılmaz konforlu dij klima sunroof veya stw cam tavan var.elektrikli 4cam asr abs heryeri airbag falan bilemedim sizce peugumu alsam..

• Up

• quote:

Arkadaşlar söylediklerinizi tarttım fiat olmakla beraber linea dışına çıkmayı düşünmüyorum her nekadar reno sevmesemde 1.5dcı olması ve lineadan daha modelli olması bunun yanında linea kadar ferah ve saglamlık hissi vermesede symbol 2010 düşünüyorum.He bu araclar bana göre toyotanın c..kunu yesin ama 2001 alacak cesareti bulamadım.he şuda var aklımı kurcalayan peugeot 307 ve stw307 2005ler var bunlarda inanılmaz konforlu dij klima sunroof veya stw cam tavan var.elektrikli 4cam asr abs heryeri airbag falan bilemedim sizce peugumu alsam..

Hocam atla deve değiller gönlün hangisini istiyorsa hangisi içine siniyorsa onu al. Bırak başkalarının fikirlerini bak senin usta 2001 Corolla al diyor buradaki arakadaslar ise ustaya saydiriyorlar bu arkadaşların söylediğini ustaya söyle ustada bunlara saydirir kisacasi araç tercihi konusunda (modeli belirlerken) kimsenin fikrini almaya gerek yok sana hoş geleni seç çünkü o araca sen bineceksin bu arada ikinci el araç alımiyla ilgili açtığım bir konu var okumadiysaniz bir göz atmanizi tavsiye ederim.

• quote:

5 vites, 75 beygir.
    21-30 arası fiyatlandırma var malum sitede.
    benimkinin ederini ben de çok merak ediyorum.
    çünkü aracım 2009 da kaza yaptı.
    11,500 tl masrafla yetkili serviste tamir edildi
    (önden hasar aldı, hava yastıkları açıldı...vs)
    kazalı olduğu için ne kadar değer kaybına uğrayacağından emin değilim.
    puntocuların sitesinde ve burada konu açıp, fikir danıştıktan sonra değerini belirlemeye çalışacağım
    tabi malum sitedeki fiyatlara da bakarak kıyaslama yapacağım.
    çok değer kaybı olmazsa satmayı düşünüyorum,
    değer kaybı çok olursa bende kalır 2. araç olarak.

Tamam hocam teşekkür ederim.

Bu kış punto ya geçme düşüncem var. İnternet ve piyasa arasında fiyat farkı için sormuştum.

• Haklısınız gerçekten böylesi daha iyi.teşekkür ederim cevap için

• Hocam bende linealara bakıyorum da 2009 2010 arası modellere km ler biraz yüksek gibi bütçe 27 28 gibi duruyo şuan için taksi çıkması felan kakalarlar diye de korkmuyor değilim tabikide expertiz vs yaptırıcam arabaya ama şu modellere bile 30 bin isteyen satıcılar var valla araba almaktan vazgeçicem en sonunda bu nasıl iş anlamadım varsa symbol dışında tavsiyeniz bende bakabilirim.
  • Ben de bir Grande Punto bulmustum 31.5bin liraya ama kotu yorumlar okudum vesaire... Sonrasinda vazgectim. Su an megane, clio, corsa falan bakiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende linea kaçtane baktımsa hep om oynanmış taksi çıkması çok sıkıntılı ne yapacaz sasırdım.Otomobilci yazınızı komple okudum ve çok güzel anlatmışsınız çok önemli şeyler ihtşva ediyor özellikle km bazlı arama olayı aynı beni anlatıyordu

• quote:

Valla bende linea kaçtane baktımsa hep om oynanmış taksi çıkması çok sıkıntılı ne yapacaz sasırdım.Otomobilci yazınızı komple okudum ve çok güzel anlatmışsınız çok önemli şeyler ihtşva ediyor özellikle km bazlı arama olayı aynı beni anlatıyordu

Beğendiğinize sevindim. Son bir uyarıda bulunayim ucuz araç bakmayın temiz araç bakın,ve temiz düşük km li kazasiz araçları ucuz ama bu şartları taşımayan araçların fiyatlarıyla kıyaslamayın tabiki az km li kazasiz ilk sahibinden. ..... olan araclar daha farkli fiyata sahip olacaktır. Unutmayın piyasanın kurdu siz değilsiniz kelepir fiyata araç alacağım diye yola çıkarsınız sizi kandirirlar siz temiz araç bulacağım diye yola çıkin. Ben hep böyle yapıyorum ve aldigim arabaların hiç birisi belki en ucuzu değildi ama hepsi en temiziydi ve hiç birisinde hiç bir problem yaşamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Valla bende linea kaçtane baktımsa hep om oynanmış taksi çıkması çok sıkıntılı ne yapacaz sasırdım.Otomobilci yazınızı komple okudum ve çok güzel anlatmışsınız çok önemli şeyler ihtşva ediyor özellikle km bazlı arama olayı aynı beni anlatıyordu

Beğendiğinize sevindim. Son bir uyarıda bulunayim ucuz araç bakmayın temiz araç bakın,ve temiz düşük km li kazasiz araçları ucuz ama bu şartları taşımayan araçların fiyatlarıyla kıyaslamayın tabiki az km li kazasiz ilk sahibinden. ..... olan araclar daha farkli fiyata sahip olacaktır. Unutmayın piyasanın kurdu siz değilsiniz kelepir fiyata araç alacağım diye yola çıkarsınız sizi kandirirlar siz temiz araç bulacağım diye yola çıkin. Ben hep böyle yapıyorum ve aldigim arabaların hiç birisi belki en ucuzu değildi ama hepsi en temiziydi ve hiç birisinde hiç bir problem yaşamadık.

Yardımlarınız için teşekkür ederim Dün aracımı aldım Fiat Linea 2010 1 3 multijet aldım 149 bin kilometrede Neredeyse her şeyi orijinal çok temiz kullanılmış maşallahı var şu an aracı iç dış komple temizletmek istiyorum hoparlördeki tozundan kaloriferin içine kadar ana İstanbul Avrupa Yakası'nda kaliteli bir yer tavsiye eder misiniz çok abartılı Sonax gibi fiyatları olmayacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Yardımlarınız için teşekkür ederim Dün aracımı aldım Fiat Linea 2010 1 3 multijet aldım 149 bin kilometrede Neredeyse her şeyi orijinal çok temiz kullanılmış maşallahı var şu an aracı iç dış komple temizletmek istiyorum hoparlördeki tozundan kaloriferin içine kadar ana İstanbul Avrupa Yakası'nda kaliteli bir yer tavsiye eder misiniz çok abartılı Sonax gibi fiyatları olmayacak

Hayirli olsun Güle güle kazasiz belasız kullanın. Temizlik içinse tavsiye edebileceğim bir yer malesef yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.