Şimdi Ara

Grand Neo mu GM Discovery mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cuma ya kadar telefon alacam.
    Son fiyatım 650tl 2 seçenek arasında takıldım. GM Discovery mi Grand Neo mu Neden

• Moto g veya zenfone 5 daha iyi seçim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ama iki seçenek arasında kaldım.
  • Disco disco
  • Arkadaşım iphone 4s ' im vardı.şirketde arkadaşımın gm ' ının çalışmasını görünce akabinde bir süre sonra kadıköyde bir dukkana girdim.600 tl ye 4s ' imi satıp üzerine 100 tl koyarak gm discovery aldım.inan bana herşeyi ile 10 basar 4s ' e. gerisini sen düşün. bakıyorumda burada telefona bok atıp duruyorlar.yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum.hiç bir sıkıntım olmadı.neti çok hızlı , tlf hafif , ucuz , kamerası harika daha ne diyeyim.2 oğluma ve eşimede aldım.kesinlikle tavsiye ederim.buradaki saçma sapan yorumlara bakıyorum da gerçekten de insanımızda para çokmuş. zengin bir milletmişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan32m

Arkadaşım iphone 4s ' im vardı.şirketde arkadaşımın gm ' ının çalışmasını görünce akabinde bir süre sonra kadıköyde bir dukkana girdim.600 tl ye 4s ' imi satıp üzerine 100 tl koyarak gm discovery aldım.inan bana herşeyi ile 10 basar 4s ' e. gerisini sen düşün. bakıyorumda burada telefona bok atıp duruyorlar.yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum.hiç bir sıkıntım olmadı.neti çok hızlı , tlf hafif , ucuz , kamerası harika daha ne diyeyim.2 oğluma ve eşimede aldım.kesinlikle tavsiye ederim.buradaki saçma sapan yorumlara bakıyorum da gerçekten de insanımızda para çokmuş. zengin bir milletmişiz.

Anladım ki kazdaki tüy yol yol bitmez.
    Sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia c4 Vs GM 5 Plus
    9 yıl önce açıldı
    GM Discovery Elite yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.