Bildirim
Grand Neo mu GM Discovery mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Moto g veya zenfone 5 daha iyi seçim olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler ama iki seçenek arasında kaldım. -
Disco disco -
Arkadaşım iphone 4s ' im vardı.şirketde arkadaşımın gm ' ının çalışmasını görünce akabinde bir süre sonra kadıköyde bir dukkana girdim.600 tl ye 4s ' imi satıp üzerine 100 tl koyarak gm discovery aldım.inan bana herşeyi ile 10 basar 4s ' e. gerisini sen düşün. bakıyorumda burada telefona bok atıp duruyorlar.yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum.hiç bir sıkıntım olmadı.neti çok hızlı , tlf hafif , ucuz , kamerası harika daha ne diyeyim.2 oğluma ve eşimede aldım.kesinlikle tavsiye ederim.buradaki saçma sapan yorumlara bakıyorum da gerçekten de insanımızda para çokmuş. zengin bir milletmişiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan32m
Arkadaşım iphone 4s ' im vardı.şirketde arkadaşımın gm ' ının çalışmasını görünce akabinde bir süre sonra kadıköyde bir dukkana girdim.600 tl ye 4s ' imi satıp üzerine 100 tl koyarak gm discovery aldım.inan bana herşeyi ile 10 basar 4s ' e. gerisini sen düşün. bakıyorumda burada telefona bok atıp duruyorlar.yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum.hiç bir sıkıntım olmadı.neti çok hızlı , tlf hafif , ucuz , kamerası harika daha ne diyeyim.2 oğluma ve eşimede aldım.kesinlikle tavsiye ederim.buradaki saçma sapan yorumlara bakıyorum da gerçekten de insanımızda para çokmuş. zengin bir milletmişiz.
Anladım ki kazdaki tüy yol yol bitmez.
Sağolun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X