Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
841.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

insan tutuldumu tutuluyor işte
    araç çalışırken ayna kapatma işini becerememiştim
    ben ayna ayarlamak için olan 4 yönlü yuvarlak tuşu geriye doğru çekiyordum
    meğerse alttaki sağ sol aynı seçimi yapılanı aşağı cekecekmişim

belli bi yaştan sonra demek böyle oluyormuş :D:D

yanlız tecrübeli arkadaşlar bir sorum olacak gene ;

havalandırma panosunda oturan adama işaretlerini içi dolu boş alıyorum onların ne olduğunu
    ayarlayabiliyorum
    fakat ön yolcu tarafı ne yapsam içi boş ve dolayısıyla panodan kontrol edemiyorum orayı

yardımcı olurmusunuz ...

• buldum

gereksiz mesaj kirliliği için kusura bakmayın

bilmeyenler için ;

havalanırma panosundaki " auto" tuşuna uzun basıyormuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmrc05

quote:

Orijinalden alıntı: cmrc05

merhaba arkadaşlar, bakın yaz ayları geliyor. Yeni kasa C4 picassonun çıkış tarihi yaklaşıyor. sizde tam çok sevdiğiniz picassonuzu yenilemek istiyorum yerini ne ile doldursam derken süper bir fırsat ayağınıza geliyor. e güzel tap taze c4 picassonuzu almaya karar verdiniz peki eski göz ağrınızı ne yapacaksınız.

benim aklıma bir fikir geldi.

2011 model veya üstü az kilometre yapmış temiz kusursuz picassonuza talibim.

lütfen görüşelim.

güncel

Yanlış anlaşılmasın aradığım C4 picasso 5 kişilik. Yani GP değil.---------- C4P5---------
  • quote:

Orijinalden alıntı: TpT Celebi

buldum

gereksiz mesaj kirliliği için kusura bakmayın

bilmeyenler için ;

havalanırma panosundaki " auto" tuşuna uzun basıyormuşuz

Arada olur öyle bu picasso herşeyi unutturur adama :)

Hocam şu Doğan ustanın nosu sende var mı? Otostart'tan fren disk ve balata almayı düşünüyorum bakalım takmaya ne kadar ister öğrenelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Yaz gelmeye başlamasıyla klima soğutma sorunu ortaya çıktı.
    Neyse ki çözümü biliyorum; geçen yılda klima soğutma sorunu çıkınca servis polen filtrelerini değiştirmiş ve problem halledilmişti.
    Bu sene servise gidip hemen polen filtrelerini değiştirdim. 16 dereceye ayarlayıp soğumayan ortam polen filtre değişiminden sonra 22 dereceye ayarladığımda dah soğuk hale gelince şaşırdım. Ankara'dayım. Havanın temiz olduğunu düşünüyordum ancak polen filtresi bir senede hemen doluyor.

Bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newage2010

Merhaba,

Neyse ki çözümü biliyorum; geçen yılda klima soğutma sorunu çıkınca servis polen filtrelerini değiştirmiş ve problem halledilmişti.
    Bu sene servise gidip hemen polen filtrelerini değiştirdim. 16 dereceye ayarlayıp soğumayan ortam polen filtre değişiminden sonra 22 dereceye ayarladığımda dah soğuk hale gelince şaşırdım. Ankara'dayım. Havanın temiz olduğunu düşünüyordum ancak polen filtresi bir senede hemen doluyor.

Bilgilerinize.

Hatırlatma için teşekkürler. Ben bugün sürekli klima açık şekilde floryaya gittim. Arabada 7 kisiydik. Dış sıcaklık 32 gösteriyordu öğlen ama iceriyi 21 dereceye ayarladim. Güzel soguttu. Arabadan indigimizde altından su aktigini gördük. Önceki arabamda da olurdu ama böyle damla damla olurdu.. bu bildigin cam yikamadan dökülen su gibi baya vardı. Klimanin aldığı nemin suyu değil mi?

• Arkadaşlar Otostart'tan fren disk ve balata siparisi vermeyi düşünüyorum.

Ön disk + ön balata TRW

arka balata Valeo ( arka diski taslaticam)

300tl tutuyor. 25tl indirim çekim var. 275tl bence güzel fiyat. On diskleri valeo da secebilirim ama nedense 1 disk 138tl.. Diğer bosch ve brembo gibi markalar bu kadar pahalı değil. Sanırım TRW işimi görecektir.

Ne diyorsunuz?

Aslında maslakta trw bayiini tanıyorum ama taksit yapmıyorlar. Orda bir yerde 50-60 kağıt verip taktiririm diye düşünüyorum.

• Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Mobil olduğum için önceki mesaja bi türlü s image olarak resmi ekleyemedim. Ust üste mesaj oldu kusura bakmayın.

• Herkese hayırlı geceler. Bugün köpekbalığımı ( Colt) almaya geldiler ve anlaştık. Bir aksilik olmazsa yarın satışını yapacağım. Anlaşılmaz bir şekilde içim burkuldu ??? Colt tan çok memnundum. Keşke 7 kişilik olsaydı diye içimden çok geçirdim.birde hiç sorun çıkarmadı. Alan kişiyede hayırlı olur. İnşallah yarın satışı yaparsam 2011 makyajlı gp alımı için yoğun çalışmalara başlıyacağım. Burada yorum yapan ve araç hakkında bilgi veren herkese çok teşekkür ederim. Sizlerden çok şey öğrendim. Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Herkese hayırlı geceler. Bugün köpekbalığımı ( Colt) almaya geldiler ve anlaştık. Bir aksilik olmazsa yarın satışını yapacağım. Anlaşılmaz bir şekilde içim burkuldu ??? Colt tan çok memnundum. Keşke 7 kişilik olsaydı diye içimden çok geçirdim.birde hiç sorun çıkarmadı. Alan kişiyede hayırlı olur. İnşallah yarın satışı yaparsam 2011 makyajlı gp alımı için yoğun çalışmalara başlıyacağım. Burada yorum yapan ve araç hakkında bilgi veren herkese çok teşekkür ederim. Sizlerden çok şey öğrendim. Tekrar teşekkürler.

Hayırlı olsun. Ben az çok neler hissetiginizi anlıyorum. Ben colt aldığımda 47bin kmde idi ve daha yeni evliydik eşimle.

Heryere onunla gittik.. yeri geldi arkadaş getzini evde bıraktı colt ile 4 yetişkin çıktık Karadeniz turuna.. Bolu, Samsun, Ordu, Trabzon ve Rize de dağ bayir çıktık.

Yeri geldi Ankara'ya kız begenmeye gittik..

Yeri geldi çuval çuval eşya taşıdık. Arkadaş banyo takımı aldı, piknik için catering 25 kişilik yiyecek dolabı kimsenin aracına sigmadi colt ile taşıdık.

Bebeğim oldu hastaneye onla gittik, 2 iken 3 kişi olduk colt içinde. . 115bin kmde anilarimla ve yaklaşık 20bin fotoğraf albümü hatırası ile gonderdim arabamı. .

1 ay sürdü acısı. . Dile kolay 5 ay arayıp bulamadım colt. Sonra corsa alıp kaza yaptım ve pert oldu aracım. Ardından resmini bile görmeden gittim almıştım o coltu :) 2 galerici kapora vermisken ilk sahibi bana vermişti aracı :)

Ama yureginizi ferah tutun. Önce yadirgasaniz da 1-2 aya aşık olacaksınız picassoya.. hala zaman zaman colt kullanır gibi hissedeceksiniz. Bizim ailede herkes çok sevdi onu. Daha bugün en arkaya kız kardeşim vebicirik kkızını bindirdim. Ortada benim ufaklık dev koltuğu ile, yanında annesi ve babannesi.. önde babam ve ben..

Arkada kalan boşluğa çocuk arabasını koyup gittik floryaya.. park işini dert ederken gölge altında kocaman yeri bulunca öyle sevindik ki..

Havalani civarında kaymak asfaltta 70e sabitleyip, hafiften bir newage müzik tinisi ile ailecek gülümseyerek yol almak harikaydı. . Hele inişe geçen uçağı cam tavan sayesinde herkesin havaya bakarak hayretle izlemesi vardı ki evlere şenlik.

10km yolu (yenibosna -florya) 22dk da gidip 8 dk ışık larda heba olsa da stres olmadan 6.2lt ortalama ile üstelik full klima açık gitmek harikaydı. .

Tüm bunlara rağmen bugün gördüğümüz 3 tane coltun herbirine bakıp iç geçirmek ise silinmeyecek bir aşkın külleri misali kalacak öylece. .

• Vallahi süper anlatmışsınız. Affınıza sığınarak bir atasözü paylaşmak isterim. Eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlarmış. Eminim gp alınca rahatlarım. Kısa sürede almam lazım. Malum çivi çiviyi söker. Neyse daha fazla atasözü yazmadan yorum yapmayı bırakayım. Hayırlı geceler dilerim.

• synthesizer hocam
    irem oto doğan usta dışarıdan parça alınıp takılmasına sıcak bakmıyor
    çeşitli problemler oluyor
    sağlamına gidip parçasını kendim almadan yaptığım işlerde problem oluyor diyor
    ama sen genede bir bak cep: 532 2164793

pazar günü bende gp ile ve 7 kişiyle
    ümraniye kemerburgaz etiler ümraniye yaptım
    topladım 550-560 kg. idik araçta
    cukur tümsek lerden ağır geçtim kıyamadım :)
    ama yükü yiyince araba otobanda daha bi oturaklı oldu

walla satanlar üzülmesinler gp si olan yüzünde gülücükle dolaşıp araçtan inmemek için bahaneler üretir
    alacak arkadaşlara hiç üzülmemelerini şiddetle tavsiye ederim.

bu arada gp siyah olduğu için siyahın dezavantajları malum bu sıcaklarda hissedilmeye başladı
    şu ürünü gören duyan fikri olan warmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TpT Celebi

synthesizer hocam
    irem oto doğan usta dışarıdan parça alınıp takılmasına sıcak bakmıyor
    çeşitli problemler oluyor
    sağlamına gidip parçasını kendim almadan yaptığım işlerde problem oluyor diyor
    ama sen genede bir bak cep: 532 2164793

pazar günü bende gp ile ve 7 kişiyle
    ümraniye kemerburgaz etiler ümraniye yaptım
    topladım 550-560 kg. idik araçta
    cukur tümsek lerden ağır geçtim kıyamadım :)
    ama yükü yiyince araba otobanda daha bi oturaklı oldu

walla satanlar üzülmesinler gp si olan yüzünde gülücükle dolaşıp araçtan inmemek için bahaneler üretir
    alacak arkadaşlara hiç üzülmemelerini şiddetle tavsiye ederim.

bu arada gp siyah olduğu için siyahın dezavantajları malum bu sıcaklarda hissedilmeye başladı
    şu ürünü gören duyan fikri olan warmı ?

Hocam adasim Doğan usta ile görüştüm. Ondan öncettanıdığım trw bayii ile görüştüm. Yetkili servislerden Serhan ile de görüştüm.

Anladım ki orjinal disk trw değil. Orjinal balata çok pahalı değil ama orjinal arka balata ise pahalı.

Doğan usta ile gorusunce o da bu durumu zaten kendisi söyledi ve orjinal on disk ve balata, trw arka balata şeklinde kombi önerdi.

Sanırım onu tercih edicem. Çarşamba günü bizim mitsu buluşması var karşıda oradan geçerim ustaya. Adresi aldım ama Alemdağ caddesi birkaç tane mevcut. Naviden isaretledim doğru mudur yeri?

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• can sitesi üzerine sniper atış :) işaritini kastediyorsun heralde :)
    ewt oralarda biyerde

tepeüstünden ümraniye istikameti doğru
    otoban üzerinden köprüden geçince 300 mt ilerde sağda opet göreceksin
    bi40-50 mt sonra sola atakent diye arabalar dönüyor dönme :D
    10 mt daha git hah işte orası solda irem oto tabelayı görüceksin
    doğan usta ya ali ustaya sevgilerimide ilet :)

sigortacı nihat de
    bende modokodayım gelirsen çay kahveler benden
  • Teşekkürler TpT.

Yetkili servis pek ilgili gelmedi. Hemen dibimde citroen yet. Servisi var ama elektrik alamadım. Halbuki mitsu kullanırken sırf ilgiden dolayı hep yetkili serviste yaptirmistim herşeyi.

Doğan usta baya ilgili geldi. Sanıyorum seveceğim bu ustayi. İyi usta 35km de olsa ayağına getirirmis musterisini :)

Youtube linkindeki ürünü nereden bulabiliriz. Benim araba bütün gün açık otopark da duruyor. Güvenlik sıkıntısı yok. Bu ürün ucuzsa ben de alabilirim. Bence iş görür. Fan ufak ama yeterli olur.

• www.indirimplus.com
    http://www.indirimplus.com
    aradığınız ürün burada var ve ara ara çok uygun fiyata satılmakta.
    Bugün Colt umu arkasından uzun uzun bakarak verdim.Allah alana hayırlı etsin.Yoğun bir şekilde gp arayışlarım hızlandı.Sizce 2011 makyajlı kasa ve eski kasa arasında kullanım yada farklı bir değişiklik varmı?Hangisini tercih edeyim? Aradaki 1000 - 2000 tl lik farka değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuky1 -- 29 Nisan 2013; 18:57:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Merhaba,

Bilgilerinize.

Hatırlatma için teşekkürler. Ben bugün sürekli klima açık şekilde floryaya gittim. Arabada 7 kisiydik. Dış sıcaklık 32 gösteriyordu öğlen ama iceriyi 21 dereceye ayarladim. Güzel soguttu. Arabadan indigimizde altından su aktigini gördük. Önceki arabamda da olurdu ama böyle damla damla olurdu.. bu bildigin cam yikamadan dökülen su gibi baya vardı. Klimanin aldığı nemin suyu değil mi?

Daha önce bu konu. için. servise. gitmiştim . Bu suyun klima için. normal olduğunu. söylemişlerdi .

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

www. indirim plus .com aradığınız ürün burada var ve ara ara çok uygun fiyata satılmakta.(Boşlukları silmeyi unutmayın)
    Bugün Colt umu arkasından uzun uzun bakarak verdim.Allah alana hayırlı etsin.Yoğun bir şekilde gp arayışlarım hızlandı.Sizce 2011 makyajlı kasa ve eski kasa arasında kullanım yada farklı bir değişiklik varmı?Hangisini tercih edeyim? Aradaki 1000 - 2000 tl lik farka değermi?

1000 2000 fark varsa değer. Sonuçta led gündüz farı yakışıyor. Ayrıca bilgi ekranı navigasyonlu. Gerçi navigasyon pek işe yaramıyor. Telefonda trafik bilgisi olan, Türkçe ve gayet güncel program varken kim takar naviyi.. next 525 aldım 1.5 yıl önce yatıyor öyle. .

Ben alırken makyajli olanlara 55 civarı istiyorlardı. Arada 15bin fark var ve değmez bence.. 15bin fazla vericem ve aynı arabaya binecem. Bana mantıklı gelmedi. Siz 50leri gözden çıkardı iseniz makyajlı alın derim.benim bütçe 40 civarı idi. Allaha Şükür aldık biniyoruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Merhaba,

Bilgilerinize.

Daha önce bu konu. için. servise. gitmiştim . Bu suyun klima için. normal olduğunu. söylemişlerdi .

Teşekkür ederim. Tahmin ettiğim gibiymis.

• Bütçem 45 bin lira civarı. 46000 tl ye 39000 km de gündüz ledli blutooth lu 2011 araç için konuştuk. Makyajlı kasa bu oluyor değilmi? Yoksa bundan ayrıda mı var?

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.