Şimdi Ara

Gran Turismo Oyuncuları David Coulthard' a Karşı, Anahtarı Kaptırdık :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SLVR61

@vcx

Hocam sana bir DFGT şart

DFGT çok büyük rahatlık orası kesin, adeta pistte dalga geçiyorsun. B arada tebrik ederim derecenden dolayı. 1:15 in altına inebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

quote:

@vcx

Hocam sana bir DFGT şart

DFGT çok büyük rahatlık orası kesin, adeta pistte dalga geçiyorsun. B arada tebrik ederim derecenden dolayı. 1:15 in altına inebilir misin?

Hocam 2 virajda daha baya zaman kazanırım izlenimlerime göre.Fakat 0.8 maximum gibi duruyo.1.15 düz olursa güzel olur.O kadar zamanım olsa indiririm derdim ama zamanımda çok yok.Adamlar 24 saat başında zaman kovalıyorlar.Yani işin özü 24 saat başında kovalasam yapabilirim gibime geliyor.

Ayrıca hiç daha böyle güçlü araçlarda konfor lastikle yarışmamıştım.Onada zamanla daha iyi alşırım.

Ayrıca 1. nin videosunu izledim.Anlamsız bir şekilde düzlüklerde daha hızlılar.Gaz tepkilerine bakıyorum virajlarda daha az oversteer yaşıyorlar.Mantığını çözemedimAcaba bu oyunlarda hack durumları olabilir mi?Bir bilgin var mı?

• İyi derece yapanların videolarına bakmadım açıkçası ama hack olayı olmaz, herkes eşit şartlarda sadece yardımcı ayarlar konusunda farklılık var o da bildiğin gibi ayar açıksa daha yavaş gidersin gibi bir düz mantığa çıkıyor. Düzlükte hzlı olmalarının aklıma gelen birkaç sebebi olabilir.

-düzlüğe çıkmadan önceki viraja daha fazla hız taşıyor olabilirler
    -vites devrini daha verimli kullanıyor olabilirler. Örneğin 7500 de redline başlıyorsa adam 8000 de vites geçiriyordur bu sayede saliselik hız avantajı yakalayabilir.
    -Daha az patinaja düşecek şekilde tork ayarını viteslere yapıyor olabilirler.

Açıkçası başka aklıma gelmiyor. Birçok neden olabilir.
  • Hocam şimdi girdim 1.15.7xx e düşürdüm.Zamanım olsada oynayabilsem İlk 10 a bayrağı sokmak için bayağı oynamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 6 Eylül 2011; 17:20:20 >
  • quote:

Hocam şimdi girdim 1.15.7xx e düşürdüm. Az zamanım olsada oynayabilsem İlk 10 a bayrağı sokmak için bayağı oynamak gerekiyor.

hocam tebrikler gercekten derce cok iyi daha sonrası zaten saliselerle sıralanmaya baslıyor neredeyse.utanmadan yapabildigim en iyi derecemide yazayım: 1:24:323 zorlarsam 1:20 min altına inerim ama 1:18 ve altı simdilik benim icin hayal

• Bu keşfedilen kestirmeler kabul edilir bişey midir? Bunun standart bir kuralı var mı?
  • konuyla alakasız ama soruıym başka cevap veren yok belki siz anlayış gösterirsiniz ps3 aldım ve daha önce bir ps3 tecrübem olmadığı için nasıl olucağını bilmiyorum ne nasıl olucak diye sorarsanız hemen anlatıyım ps3 aldım demiştim ya yanında gt5 verdiler bende büyük bi zevkle dvdyi taktım oynadım ama çok zor geldi bütün herşeyi teker teker acamam bana save dosyası lazım ama nasıl atılıcağını falan hiç bilmiyorum

Not:Birde arabanın kaymaması için oyuna başlamadan önce dengeleme gibi bişeyler soruyor ya onları evete falan getirmeliyim dimi yoksa çok kayıyorda yada sizin daha güzel bi sürüş için önerdiğiniz ayarlar varmı ????

http://kizilotesi.com.tr/?urunkodu=MJ000OEM06 birde bende bu direksiyondan var gt5 de bunla oynanırmı yoksa illa g27,logitech driving force gt mi lazım ?http://kizilotesi.com.tr/?urunkodu=MJ000OEM06 bununla oynanırsa çok iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.