Şimdi Ara

Gran Turismo 7 State of Play Etkinliğinde 30 Dakika'dan Fazla Oynanış İçeriği Sunuldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ne Xbox ne de PSX fanıyım. Aranızda boşa atıp tutuyorsunuz. Bu oyun yeni nesil falan değil. Boşa birbirinizi yemeyin. Garaj görüntüleri falan güzel lafım yok ama özellikle çevre ve atmosfer kesinlikle geçen nesilde kalmış. Eski nesil konsollara destek vermeye devam ettikleri sürece yani 2-3 sene daha sanırım tam bir yeni nesil oyun göremeyeceğiz. Yeni nesil bir oyunun eski konsollarda çalışamaması lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cahil sürüsü yine toplanmış buraya, arkadaşlar bunu forza ile karşılaştırmak saçmalıktan başka bir şey değil, bu simülasyon oyunu sizin gibi dağ böcek inceleyen çocuklara göre değil bu oyun, çevre çevre deyip durmayın komik oluyor, yolda kalmaya çalışmaktan rakibi gözlemekten oradaki ağaca filan kimse dikkat etmez kimsenin umurunda değil.
    Bu oyunu alan insan gider 5 bin tl direksiyon seti alır daha iyisi çıkana kadar bunu oynar.
  • Gran turismo iyi oyun bende severek oynuyorum bazıları forzaya laf atmış birkere horizon serisi her defasında üzerine koyarak devam ediyor ve türünün tek örneği eşsiz mekanlar nefis grafiklerle oyun dünyasının mihenk taşıdır rakibide yoktur ana forza serisi keza oda öyle hep yeniliklerle geliyor zamanına yakışan sürüş dinamikleri içerik vs ama gran turismo hep eskide kaldı sırf eski günlerin özlemine oynuyorum ne bir yenilik ne adam gibi içerik koca nesil bitti yeni nesil başladı gt sport başkada bisey yok oda yarım yamalak çıktı forza 3 horizon serisi 3 ana oyun similasyon serisi toplam 6 oyun hepsi enfes hepsi mükemmel daha ne yapsın siz söyleyin gt doğru yoldamı ilerledi oyunlar çıktıda bizmi bilmiyoruz
  • Forza serisi ne yenilik yaptı acaba? Üç oyundur horizon aynı nissan silvia modellemeleri forza motorsport 4 den kalma :D her sene aynı oyun, gt serisinın klası yeter.
  • Nemi yaptı? her yeni oyun sıfırdan tasarlanmış yeni haritalar birebir oyuna aktarılmış mekanlar pistler harika araçlar bırak dinamik havayı bile ekleyemeyen gt sporta karşı adeta 4 mevsim dinamik hava yaşayan çevre yağmur çamur kar fırtına ilkbahar yaz sonbahar kış gt sport neyaptı redbul ring pistıne çise ekledi size çok bile çoğunuz anca sallıyorsunuz forza horizon candır gerisi heyecandır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Nemi yaptı? her yeni oyun sıfırdan tasarlanmış yeni haritalar birebir oyuna aktarılmış mekanlar pistler harika araçlar bırak dinamik havayı bile ekleyemeyen gt sporta karşı adeta 4 mevsim dinamik hava yaşayan çevre yağmur çamur kar fırtına ilkbahar yaz sonbahar kış gt sport neyaptı redbul ring pistıne çise ekledi size çok bile çoğunuz anca sallıyorsunuz forza horizon candır gerisi heyecandır.


    They/them dışında bir yenilik yok arabalar bile aynı mevsim olaylarını kim takar oyun mekaniğinde en ufak bir ilerleme yok fizikler bile üç oyun öncesiyle neredeyse aynı geçin bu tatavayı assetto corsa candır çünkü bu söylediklerini ve fazlasını yıllar önce yaptılar üstelik hala yeni araç modları da geliyor ASSETTO BABAA
  • Asseto corsa complete editionda yüklü severekte oynuyorum zira saf simülasyon direksiyon seti sart assetoya hiçbir sözüm yok benim sözüm gran turismo forza icindi turn of sütüdyo elinden geleni yaptı bir nesile 6 oyun çıkardı kimse gt sport daha iyi demesin koca nesli bir oyunla bitirdi biraz çaba boraz emek vermesi lazım sonynin.
  • Katiliyorum gran turismo sports soytarilikti. Keske gt5 tarzi bir oyun gelseydi ps4 icin ama en azindan gt7 geliyor ben iki oyunun da gelişmesi ve çekişmesinden yanayim, firmalarin nasil olsa satiyor diyerek dlc tadinda oyun cikarmasini kaldiramiyorum. Assetto>forza+gt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.