Grameri youtube’dan halletsem yeterli olur mu? illa bi kitaptan mı çalışmalıyım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gramer
-
-
Dayı boun proficiency google aramasıyla çoğu şeyi halledebilirsin ne grameri?
ek olarak randy’i darla dm’den ne yapayım falan diye.
boun hazırlık sınavının img bilmekle pek alakası yok bu arada, tamamen konsept sınav. Essay tiplerini bileceksin, mantık çerçevesinde olacak. reading, listeningte de 1-2 konsept var. Ezy şekilde geçer 1 ay çalışan insan. Amele gibi grammar falan bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gramer bilmeyince ne writing yazılıyor, ne reading anlaşılıyor ne de listening anlaşılıyor
-
Boun proficiency öyle değil diyorum ben de. Simple p. ve if 0 la hazırlık A verilir. Konsepti bilmeyle alakalı tamamen.
Sen yazmışsın her şeyi bu kadar zaten bi de friends falan izlesen listeningi halledersin zaten reading biraz şansa bağlı çok zor text de verebiliyorlar çok kolay da oluyor
Sen yine de randy’i darla
Yav konsepti ne kadar bilirsen bil, adam anlamadıktan ve yazamadıktan sonra hazırlığı nasıl geçecek? Bu taktikle ingilizcesi kötü olan biri ytü hazırlığı bile geçemez.
-
Kardeş temel ve ileri seviye grammar konularını hallet. Daha sonra vocab öğren temel ve akademik kelime bilgini geliştir. Listening için podcast dinle (thinking in english öneririm spotify’da var sayesinde ielts listeningim 8.0 geldi), reading için more to read 2 (kelime alıştırmaları da iyi). Writing için ders almanı öneririm kendi başına halletmen bir tık zor. Bunları hakkıyla yaparsan ve boun sınavına odaklı bir çalışma yaparsan geçersin. Ben bilkent hazırlığa ingilizce bilmeden başladım ve bu şekilde 7.0 ielts skoru ile geçtim.
He amaç ingilizceni geliştirmek olsun, 7.0 ielts’e rağmen dersleri anlamakta zorlanıyorum, hocalar asla türkçe konuşmuyor bizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D760B5067 -- 3 Ekim 2024; 15:40:38 > -
hallettik pmden
Ne abartmışsın ders al falan diyo ahaha kafayı yicem aç chatgptyi en kral hocadan daha efektif (ben fazla kullanmadım ama bizim hoca bile chatgptyi öneriyordu essay için)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
bilmedıgın nane yok kral her seyı de bılıyon
3 pae 3 ielts girdim bi zahmet bileyim.
-
Bilkent seviyesine yakındır diye düşünmüştüm, ytü’den hallice demek ki.
bizim eng 101 hocası da chatgptyi kullanmayın sakın çok kötü feedback veriyor dedi.
-
bilkent allah katında ona ulaşmak zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X