Sevgili arkadaşlar sonunda aldım. Cumartesi günü Vatanda yüzde 25 indirim vardı. bu2binliralık lenovoyu 1700tl ye aldım. Hemde üstteki gibi karar vermeme gerek kalmadı bu hem i7 hemde 2gb 540m ekran kartlı. Turbo boost var, çelik kasaymış, fanları yanda süper soğutma. Görüntü güzel allah şlükür bir problem yok. 750 hdd de cabası. Tekrar indirimi bekleyip bu tarz birşey arayanlara ideal. 1450 lirayada 3. nesil i5ler vardı. yüzde 25 indirim beklenesi gerçekten. Burda bana yardım eden tüm arkadaşlarıma içten teşekkürler. Bilgisayarla uğraşan herkesin üye olması gereken bir forum. Herkese çok teşekkürler!:)
quote:
Orijinalden alıntı: memeto375
Arkadaşlar, Grafikerim, 1.500 taş çatlasa bin altıyüz lira ile bir i5 almak istiyorum, ama çok kararsızım. Mesela kesinlikle acer alma diyorlar, ben mesela samsungu seviyorum. Ne almalıyım, nelere dikkat etmeliyim, teknik bilgim zayıf, bilgisayar donanımı hakkında yardımlarınızı bekliyorum... Grafik programlarını kaldırabilecek, ve belki enazından gta 4 oynatabilecek, bir bilgisayar istiyorum. Farklı marka önerilerinede açığım.