Bildirim
Grafik tasarıma başlamak istiyorum.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kısa ve öz bilgi vereceğim. Ya okuluna gidiceksin. Yada düzgün bir ajansda yada grafik bölümü bulan matbaada ücretsiz çalışarak başlayacaksın dostum. Başka yolu yok. Öbür türlü ya tabelacı olursun yada 5 tl logo yaparım diyen arkadaşlar gibi olur ve sıkılırsın bu işlerden. Photoshop bilmek bu işin %1'i bile değildir. -
Grafik işinin ucu bucağı yok hocam. Türkiyede ya reklamcılarda çırak olarak girip öğrenirsin yada okullarına gidersin. En kolayı güzel bir üniversitede okuluna gitmek zaten puanları çok düşük bu bölümün. Orda rahatça öğrenirsin -
Grafik tasarım bölümü İstanbulda sadece özel yetenek sınavı ile mi alıyor arkadaşlar Lys veya Ygs puanım ile giremiyor muyum ?
İstanbulda denenmeden sadecen eğitim veren bir üniversite yok mu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X