Şimdi Ara

Grafik Tasarım Hizmeti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Grafik tasarımı kavramı, bir mesajın ya da anlatılmak istenen olayın şekiller, renkler ve semboller yardımı ile resme veya videoya dökülmesidir. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bugün üniversiterin görsel tasarım veya grafik bölümlerinde son teknoloji tasarım programları ile tasarım alanında en iyi öğretmenler hizmet vermektedir. Bu denli kaliteli bir eğitim alan 2 yıllık grafik bölümünü bitiren kişilere “grafiker”, 4 yıllık grafik bölümünü bitiren kişilere ise “tasarımcı” denmektedir.Grafik Tasarım, bugün her sektörde ihtiyaç duyulan bir hizmet. Markaların ambalajlarından logolarına, reklamlarından oyunlarına kadar her şey grafikerler tarafından tasarlanır ve hayata geçirilir.

    Grafik Tasarım Hizmeti Neleri İçerir?
    Bir grafik tasarımcı, her alanda ve sektörde hizmet verebilecek kabiliyette ve teknik bilgiye sahip kişilerdir. Grafik tasarım hizmeti sunan grafik tasarımcı; markalar için, logo tasarımı, kartvizit tasarımı, promosyon ürünleri, ajanda , kalem, anahtarlık, bloknot, zarf, broşür tasarımı gibi bir yığın kurumsal kimlik unsurlarını yaratıcı bir şekilde tasarlayarak, markalaşma sürecine destek olur.

    Neden Grafik Tasarımcısı İle Çalışmalıyım?
    Günümüzde, reklam ajanslarının yaptığı kreatif işleri yani kurumsal kimlik unsurlarını ( logo tasarımı, outdoor afişleri, promosyon) matbaacıya düzenletip, bastırılmak sureti ile reklam faaliyetleri yapılmaya çalışılmakta, ancak başarısız olunmaktadır. İletişimde sinerji çok önemli bir unsurdur. Birbirleri arasında uyum bulunmayan görseller, gerek mesaj karışıklığına gerekse de kalitesiz olarak algılanmaya yol açabilirler. Bu nedenle; Grafik tasarımcısı ise, mesajların görseller ile aktarma sürecinde bir ahenk sağlayarak, işlerin kalitesini arttırmaktadır. Kurum kimliği oluşturmak isteyen yeni bir markanın, uzman bir grafik tasarımcısı ile çalışması en uygun olacaktır. Çünkü, gerek zaman gerekse de maddi kayıpların olması, markalaşma sürecinizi uzatacaktır.

    Grafik tasarımı yaptırırken diğer dikkat edilmesi gereken kriterlerden birisi ise, matbaa işleridir. Anlaşılan grafik tasarımcısı, her ne kadar iyi bir tasarım yapmış olursa olsun, matbaanın kalitesiz oluşu, renk ve pikseller gibi olumsuz durumlarda çalışma uzayacaktır. Bu nedenle, Grafik tasarımı hizmeti aldığınız yerde matbaanın olmasına veya matbaa işlerinin kaliteli olup olmadığına göz gezdirmenizde fayda var.

    Web tasarımı, kurumsal kimlik, logo, promosyon ürünleri konusunda profesyonel bir göz ihtiyacınız var ise, Kurumsal Data olarak Grafik Hizmeti vermekten gurur duyarız.

    https://www.kurumsaldata.com/







  • Hayırlı işler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.