Şimdi Ara

Grafık & Tasarım Bölümü [Önemli!]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Grafik Tasarım bölümünü okumak istiyorum fakat nasıl geçiş yapabilirim yani neye göre alıyorlar gerçekten çok istiyorum yardımcı olur musun Lise1 öğrencisiyim. Nasıl Grafik Tasarım okullarına gidebilirim neye göre alınıyor ?



  • Sanırım benim bildiğim kadarıyla lise1'deki başarına göre o alan için puanın ortalaman yetiyorsa geçiş yapabiliyorsun diye biliyorum.
    Lise 1 ön hazırlık sonra meslek lisesi 3 yıl okuyorsun.. İstersen açık öğretimde var sadece hafta sonları gidebiliceğin.. ama normal meslek lisesine gitsen daha iyi tabikide geçiş yapmak istediğin okulu bul öncelikle bence nerelerde var bir araştır internetten sana en yakın ve uygun olan yere git konuş gerekli olan belgeleri söylerler zaten gereğini yap bunun dışında başka bişey yapmana gerek yok diye biliyorum başarın iyise git bence gitmek istediğin okulla konuş herzaman değişiyor çünkü istekler kanunlar o yüzden en iyisi önce okulu bulmak ondan sonra konusup işlemleri yapmak.. Grafik tasarımı ve fotoğrafçılık diye geçiyor sanırım. Ama lisede de çizimin iyi olması gerekiyor yani karakalem.. ilk onlarla başlayıcaksınız cunku sonra programlara geçiceksiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.