Şimdi Ara

Grafik Tablet Uc-Logic Lapazz A6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Bir heves aldığım ancak birkaç kere kullanmam dışında kutusunda gıcır gıcır duran Uc-Logic Lapazz A6 Mini Grafik Tablet WP4030 satılıktır.

Hepsiburada'dan almıştım. Herhangi bir çizik, vuruk vs. sorunu yoktur. Herşey poşetinde, sıfırdan farksız, içeriği eksiksiz kutusundadır.

Özellikleri için link:http://www.hepsiburada.com/uc-logic-lapazz-a6-mini-grafik-tablet-wp4030/ProductDetails.aspx?productId=bd4158&categoryId=217

Kutusundan ayrıca yedek kalem de çıkmaktadır.

İstediğim fiyat 50 TL'dir.

Takas yoktur.

İzmir'de ikamet etmekteyim. İzmir'de elden, şehirdışına önce para sonra alıcı ödemeli kargolarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hayırlı satışlar. Ürünü ben Vatan'dan 79 TL ye almıştım. Ama içinde yedek kalemi de yoktu. Ürün bence güzel çocuklar için de uygun diyebilirim.
    Almak isteyenler için ürünün kullanımı konusunda bir sıkıntı olmayacağını söylemek isterim.
    iyi satışlar.

Sürekli Alışveriş Yaptığım Arkadaşlar: Mitrox, FATALIST, Player, ısırgan, dupree, gulmeftunu, Alışveriş Yaptığım Arkadaşlar: ömerözkan, Gündoğdu, garuda, Goki, tonymontana3242, vektor1987, badboy®, svideoz, dragonchaser, Tulgacan, gogo_326, speed6716, ferhatsb,alirıza1,hozes,tolga_casanova,Supervisor_, AliTelli, tucker2, jeofizikci, Wurunkatte, Legend
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.