Yalnız şunu eklemek gerekir (özellikle sr125 te hissettim bunu) amfiyle sürülmediği zaman tizlerin çözürlüğü düşüyor,yüksek frekanslar bu yüzden rahatsız edici hissedilebilir. Amfiyle kullanıldığı zaman herşeyi daha ayrıntılı ve rafine duymaya başlıyorsunuz. Bu yüzden gradoları amfiyle kullanmak çok önemli.
Kullandığınız ms1 in padlarini modladınız mı? Eminim sizde biliyorsunuzdur ama yinede belirtmekte fayda var padlarine hani zamanında oynadığımız o tasoların çapı genişliğinde ufak delikler açmak kapalı karakterini biraz daha iyileştirecektir.
Saol tavsiyen için zaten hd414 padleri var ters çevrilmiş ve modlanmış şekilde ilk onunla kullanıyordum sonra bir arkadaşımdan aldığım bowl'ları kullanmaya başladım yani sr125 ile gelenin aynısından.
Bayaaa bir farkediyor modlanmış pad ile ayrıca dediğiniz doğru amfi herzaman sese dolgunluk veriyor.
Alessandro ms1 sahibi birinin çoktan modlama yapmış olacağını biliyordum zaten ms1 ve sr 225 hakkındaki görüşlerinizi,izlenimlerinizi ufak bir test şeklinde bizlerle paylaşırsanız sevinirim.
Test yapacak kadar izlenim edinmedim doğrusu 10 dakika ayak üstü dinledim sr225'i ayrıca üstünde modlanmamış hd414 padi vardı ki bu bile herşeyi değiştiriyor
quote:
Orijinalden alıntı: egesari
İlk olarak hepinize yorumlarınız için çok minnettarım. Çevremde oturup tartışabileceğim pek fazla insan olmaması çok sıkıntı yaratıyor bana. Sizlerde olmasanız ne olacaktı halimiz...
Almak istediğim kulaklıktan beklentim tiz ve mid başarısının iyi olması. Cevaplarınız anladığım kadarıyla GRADO bu konuda oldukça başarılı. Dinlediğim müzik türlerini soracak olursanız, daha çok slow tarzda dinliyorum (vokaller ön planda). Kulaklığı bir CD Çalarla veya müzik anfisiyle kullanmayı planlıyorum, içlerinde dahili anfi olduğu için sorun çıkmaz sanırsam. Tabi derseniz "Ege saçmalama ordaki anfilerin performansı kulaklığa yetmez." kendime ayrıca bir kulaklık anfisi araştırmaya başlarım. (Bu arada daha CD çalar almadım kendime onu da araştırmaktayım, tavsiyeniz olursa eklemekten çekinmeyin.) Rahatsızlık konusuna gelirsek, neticede hepsi kulağınıza ve başınıza basınç uygulayan doğal olmayan bir şey, uzun süre (kişiden kişiye değişir elbette) kullandıktan sonra rahatsız etmemesi işten bile değil. Genel olarak Sennheiser HD555 ve GRADO (fiyatına göre) taraftarı olduğunuzu farkettim. Tabi benim tiz mid beklentimle beraber...
AKG K-530 hakkında ki görüşlerinizide isterim...
grado lar genelde metal müzik için tasarlanmış ve o müzik türüne göre daha iyi ses veriyor diye biliyorum amfi yle kullanmak istiyorsanız grado sr 125 alın derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme