Şimdi Ara

GPU kullanımı çok düşük.. FPS dalgalanması oluyor. Neden olabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    quote:

    Orijinalden alıntı: `Raikonen`

    quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: `Raikonen`

    quote:

    Orijinalden alıntı: .45 ACP

    7750 ile 250 ayni kart degildir 7750 biraz daha hizli.240 250 bunlari sonradan yaptilar yeniden isimlendirme degil.240 da mesela 6670'e cok benzer ben ayni kart zannediyordum degilmis.islemciden mi diye takiliyorsaniz 2.4 ghz'yi biraz yukseltin oradan anlasilir.

    bilgi için teşekkürler hocam. o zaman r7 250x'e yakın bir kart 7750.

    bu arada phenom x4 9750 oc'a hiç yatkın değil maalesef. anakart da biraz dandik. 2.4'den 2.66 ghz'e çıkardığımda bile sürekli hata vermeye başlamıştı.

    anakart bios güncellemesini dene

    bios'um güncel. yabancı sitelerde araştırdım. sorun çok büyük ihtimalle darboğaz.

    olmaması gerek normalde ama darboğaz oluyor nedense.

    darbogaz oyuna gore degisen bir seydir oyunun birinde cok guzel olur oteki oyuna islemci yetistiremezsin.benchmarklardan ornek vereyim 3dmark yaparsin hangisi olursa olsun islemciye asiri bagimlidir islemci kadar puan alirsin neredeyse ama heaven yaparsin şaka degil yaptim tek cekirdek amd sempron islemci de olsa 4 cekirdek phenom2 de olsa bir sey degismiyor bu test de islemci kullanmiyor.islemcin darbogaz yapmaz da iste bazi oyunlarda 2.4 ghz yetersiz gelebilir bu durumu Q8400 8300 kullanicilarinda da goruyoruz default hizi dusuk olunca adam diyor su oyunda fps dusuyor ya da kartima yetmedi.7750 zayif kart phenom yeter diye dusunuyor bazi arkadaslar belki ama 750 ti olsaydi da degisen cok bir sey olmayacakti oyunun islemci kullanmasiyla alakali bir durum yani ne ekran karti zayif diye kucumsemek lazim ne de islemci iyi ya da kotu demek lazim.senin butun meselen 2.4 ghz olmasi 3 filan yapabilseydin sorun kalmazdi ama anakart dandik diyorsun bu durumda ne yapsam diye ugrasma oldugu kadar oyna olmuyorsa baska oyun oyna dedigimi goreceksin oyununa gore degisecektir darbogaz olayi.

    uzattim ama ben 250 kuzene aldirmistim yakin kart seninkine kullandim phenomII 940 varken ve guzel calisiyordu.farki 3 ghz idi bendeki.250 7750 zayif kart gibi gorup cift cekirdeklere tavsiye ediyorlar bence yanlis bu kartlar da iyi ghz ve cekirdek istiyor.

    Uzunca anlattiginiz icin tesekkurler. Aslinda ben de sizin dediginiz gibi dusuk cpu ve psu ister diye almistim ama oyle degilmis. Bizim phenom cekmedi aslinda gucsuz bir kart sayilmaz. Hele o fiyat segmenti icin mukemmel. Duzgun bir sistemle medium high karisik gta v oynatiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.