Şimdi Ara

GPS ücretlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ce ptelefonlarındaki gps ücretlimi acabaa

• 8940: hayır ücretli deil eğer ki güncel 1 bilgi almak istemessen.yani internete bağlanma gibi 1 durum yoksa hiçbişe gitmes.

yalnız nokiamaps teki dolaşma ücretli
  • sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

8940: hayır ücretli deil eğer ki güncel 1 bilgi almak istemessen.yani internete bağlanma gibi 1 durum yoksa hiçbişe gitmes.

bu olayı açarmısınız.internette araştırmama rağmen çok detaylı bilgilere ulaşamadım.cep telefoncularda yeterli bilgilere sahip değiller.bir kaç sorum var.yanıtlarsanız sevinirim:
    1-telefon alınca ilk ay ücresiz sonrası ücretli denen olay nedir?gpsmi,nokia mapmi ilk ay ücretsiz?
    2-nokia map le gps arasındaki fark nedir?internetten ücresiz istanbul,diğer şehirler,türkiye veya dünya haritası indirip kullanabilirmiyiz.
    3-navigasyon nedir?(benim bildiğim navigasyon gps'dir).türkiyede navigasyon yok deniyor.navigasyon olsaydı arabalardaki navigasyon aletleri yolları gösterirdi,öyle birsistem yok deniyor.
    4-google earth'ün telefon versiyonu yokmu?google earth yüklesek gpsle uğraşmasak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

8940: hayır ücretli deil eğer ki güncel 1 bilgi almak istemessen.yani internete bağlanma gibi 1 durum yoksa hiçbişe gitmes.

Ücrette laf mı 80 kotörle girdim bişi göstermeden -20 oldu :D
  • Haritaları güncellemek için cihaz GPRS'e bağlanır ve ücretlendirilirsiniz. Ancak daha önceden haritaları indirdiyseniz , GPRS'e bağlanmanıza gerek kalmaz.
  • walla benim kuzen n95 normalinden aldı ıraktan. kendi GPS programıyla harita güncellemeyle filan hiç uğraşmadık. gittik üzerine başka program kurduk. koskocaman bir haritasıda var üstelik türkçe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GPS Tracking Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu olayı açarmısınız.internette araştırmama rağmen çok detaylı bilgilere ulaşamadım.cep telefoncularda yeterli bilgilere sahip değiller.bir kaç sorum var.yanıtlarsanız sevinirim:
    1-telefon alınca ilk ay ücresiz sonrası ücretli denen olay nedir?gpsmi,nokia mapmi ilk ay ücretsiz?
    2-nokia map le gps arasındaki fark nedir?internetten ücresiz istanbul,diğer şehirler,türkiye veya dünya haritası indirip kullanabilirmiyiz.
    3-navigasyon nedir?(benim bildiğim navigasyon gps'dir).türkiyede navigasyon yok deniyor.navigasyon olsaydı arabalardaki navigasyon aletleri yolları gösterirdi,öyle birsistem yok deniyor.
    4-google earth'ün telefon versiyonu yokmu?google earth yüklesek gpsle uğraşmasak

1- nokia maps olabilir. ücretli olan şey sizin gps verisi indirmek için GPRS'den internete bağlanmaktır.
    2- nokia map ücretli bir yazılımdır. gps global positioning system kısaltması olup uydudan takip sistemi anlamına gelir. haritaların indirilmesi ücrete tabi olup gprs bağlantı tarifesi ile ücretlendirilir.
    3- navigasyon sistemleri türkiyede var ve birkaç yıldır aktif şekilde kullanılmaktadır. Arabalardaki navigasyon bu hizmeti veren şirketlerin cihazları ile uyumlu çalışması halinde mümkündür. navturk firması navigasyon hizmeti veren firmalardan biridir.
    4- google earth gps ile bir alakası olmayıp sadece harita olarak kullanılabilir. gps ile uğraşmanız için gps destekli cep telefoununuz olması lazım n95'iniz varsa çok zevkli bir olay olduğunu anlayabilirsiniz.

• N95 var. maps açmadan tomtom vasıtasıyla gps ye bağlanmak ve navigasyon yapmak ücretli midir acaba bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.