selam arkadaslar ce ptelefonlarındaki gps ücretlimi acabaa
8940: hayır ücretli deil eğer ki güncel 1 bilgi almak istemessen.yani internete bağlanma gibi 1 durum yoksa hiçbişe gitmes.
yalnız nokiamaps teki dolaşma ücretli
sağol
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
8940: hayır ücretli deil eğer ki güncel 1 bilgi almak istemessen.yani internete bağlanma gibi 1 durum yoksa hiçbişe gitmes.
bu olayı açarmısınız.internette araştırmama rağmen çok detaylı bilgilere ulaşamadım.cep telefoncularda yeterli bilgilere sahip değiller.bir kaç sorum var.yanıtlarsanız sevinirim: 1-telefon alınca ilk ay ücresiz sonrası ücretli denen olay nedir?gpsmi,nokia mapmi ilk ay ücretsiz? 2-nokia map le gps arasındaki fark nedir?internetten ücresiz istanbul,diğer şehirler,türkiye veya dünya haritası indirip kullanabilirmiyiz. 3-navigasyon nedir?(benim bildiğim navigasyon gps'dir).türkiyede navigasyon yok deniyor.navigasyon olsaydı arabalardaki navigasyon aletleri yolları gösterirdi,öyle birsistem yok deniyor. 4-google earth'ün telefon versiyonu yokmu?google earth yüklesek gpsle uğraşmasak.
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
Ücrette laf mı 80 kotörle girdim bişi göstermeden -20 oldu :D
Haritaları güncellemek için cihaz GPRS'e bağlanır ve ücretlendirilirsiniz. Ancak daha önceden haritaları indirdiyseniz , GPRS'e bağlanmanıza gerek kalmaz.
walla benim kuzen n95 normalinden aldı ıraktan. kendi GPS programıyla harita güncellemeyle filan hiç uğraşmadık. gittik üzerine başka program kurduk. koskocaman bir haritasıda var üstelik türkçe.
bu olayı açarmısınız.internette araştırmama rağmen çok detaylı bilgilere ulaşamadım.cep telefoncularda yeterli bilgilere sahip değiller.bir kaç sorum var.yanıtlarsanız sevinirim: 1-telefon alınca ilk ay ücresiz sonrası ücretli denen olay nedir?gpsmi,nokia mapmi ilk ay ücretsiz? 2-nokia map le gps arasındaki fark nedir?internetten ücresiz istanbul,diğer şehirler,türkiye veya dünya haritası indirip kullanabilirmiyiz. 3-navigasyon nedir?(benim bildiğim navigasyon gps'dir).türkiyede navigasyon yok deniyor.navigasyon olsaydı arabalardaki navigasyon aletleri yolları gösterirdi,öyle birsistem yok deniyor. 4-google earth'ün telefon versiyonu yokmu?google earth yüklesek gpsle uğraşmasak
1- nokia maps olabilir. ücretli olan şey sizin gps verisi indirmek için GPRS'den internete bağlanmaktır. 2- nokia map ücretli bir yazılımdır. gps global positioning system kısaltması olup uydudan takip sistemi anlamına gelir. haritaların indirilmesi ücrete tabi olup gprs bağlantı tarifesi ile ücretlendirilir. 3- navigasyon sistemleri türkiyede var ve birkaç yıldır aktif şekilde kullanılmaktadır. Arabalardaki navigasyon bu hizmeti veren şirketlerin cihazları ile uyumlu çalışması halinde mümkündür. navturk firması navigasyon hizmeti veren firmalardan biridir. 4- google earth gps ile bir alakası olmayıp sadece harita olarak kullanılabilir. gps ile uğraşmanız için gps destekli cep telefoununuz olması lazım n95'iniz varsa çok zevkli bir olay olduğunu anlayabilirsiniz.
N95 var. maps açmadan tomtom vasıtasıyla gps ye bağlanmak ve navigasyon yapmak ücretli midir acaba bilen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme