Şimdi Ara

Gps Tracker Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçenlerde gearbest'ten gps tracker aldım LİNK Bu ürüne hat takıp çalıştırıyoruz fakat aklıma takılan birşey oldu yurtdışı ürünü olduğu için ve imei nosu olduğu için acaba kapanacakmıdır ? Kayıt ettirmek gerekiyor mu ?

Fotoğraf Makinası : Canon Eos 1100D 18-55mm + EF 75-300mm SLR & SjCam Sj4000 Action Cam & Telefon : Samsung Note 5 Beyaz

MSI Z77A-G43 & CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W & SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 B 256Bit
    SAMSUNG120GB 840 EVO SATA 3.0 SSD &İntel Core i5-2400 3.1 Ghz Cpu & Corsair 8 Gb Ram
    Masa içi Kasa Projem için Tıkla
    Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz.
  • evet kapanır keşke aldığın yere sorsaydın eski kullanmadığın telefonun varsa onun imei numarasıyla değiştirirdin kimi satıcılar bunu yapıyor kimisi yapmıyor.

Fotoğraf Makinası : Canon Eos 1100D 18-55mm + EF 75-300mm SLR & SjCam Sj4000 Action Cam & Telefon : Samsung Note 5 Beyaz

MSI Z77A-G43 & CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 600W & SAPPHIRE R9 270X TOXIC GDDR5 B 256Bit
    SAMSUNG120GB 840 EVO SATA 3.0 SSD &İntel Core i5-2400 3.1 Ghz Cpu & Corsair 8 Gb Ram
    Masa içi Kasa Projem için Tıkla
    Doğa insan olmadan da yaşar; ama insan doğa yok olduktan sonra yaşayamaz.
  • İnternette yazdığına göre hat takıldıktan 1 ay sonra kapanıyor, İmei nasıl değiştiriliyor bilmiyorum, ama cihazda usb girişi varsa imei değiştirme programları var bunlar telefon için olsada belki bunlarada uyabilir denemek lazım eğer usb yoksa tahminimce yönetici parolalı bir sms ile değişebilir diye düşünüyorum, Çinli satıcılara sorsan iyi olur imei değiştirenler belki sana bilgi verebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar.ben de aliexpresten gps trucker almak istiyorum. Bu cihazlara nasilbir simkart takiyoruz. Aylik ücreti mi var.kisaca sistemi soylerseniz sevinirim. Cihaz elimize ulasinca kullanabilmek icin ne yapmamiz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gps Takip Cihazları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.