bende bugün motorla gidiorum yolda ışıklar var ilerde 4 yol yağmur vardı yavaştı hızım baktım ışık yeşil yanıp sönüyor kırmızı yanacak sonunda neyse arkadan beyaz bi araba beni hızla sollayarak ışıkların oraya vardı.Işıklara geldiğinde caart die frenledi sona yola devam etti (kırmızı yanmıstı).sonra bi baktım kediye çarpmış meğer, kedinin kafası yarılmış kan fışkırıo kafasından ama nası çırpınıyo görseniz çok yazık..motorla yanından geçiyodum o sırada bekleyemedim kırmızıda.
tabiki uzaklaştırılır..buraya 8-10 yaşlarında küçük çocuklar giriyor..böyle şeyler yasak o yüzden...
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
iyide olayı yaşayan arkadaş niye uzaklaştırılmış.
off ya moralim bozuldu korku filmi gibi anlatmış arkadaş offfffffff.
Okula giderken her gün oradan geçiyorum. İÇim bi fena oldu valla...
Adama Allah rahmet eylesin.
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
iyide olayı yaşayan arkadaş niye uzaklaştırılmış.
belki olayları bu kadar ayrıntılı anlatıp milletin psikolojisini bozduğu içindir.
benimde başıma gelmişti böyle olay kastamonuda annesiyle yolun kenarından gidiyordu ufak bir iki tane çocuk sonra birisi birden yola atladı adam frene bastı ama çocuk bi savruldu sanki cansız bebek gibi annesi nasıl bagırıyodu ya sonra adam çocugu aldı hasataneye gittiler sonra ne oldu bilmiyorum allahım düşmanımın başına vermesin çok kötü olmuştum
ölümün bile hayırlısını versin Allah...
üzücü bir olay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme