Şimdi Ara

Gözüme Uyku Girmedi (YARDIM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece 12 de yattım şu an güneşin doğuşunu izliyorum.
    Sayısalcıyım. Birazdan sosyal sınavına gireceğim. Hayatımda ilk defa bu derece uykusuz kalıyorum. Ygsden önce bile fosur fosur uyumuştum.
    Korkum şu eğer yarın, pardon bugün akşam da uyuyamazsam ne yapacağım? İki günün uykusuzluğuyla emeklerim çöpe gider diye korkuyorum

Edit: Bunu yazdıktan bir saat sonra 2 saat uyumuşum. Sosyal sınavı fena geçmedi uykusuzluğun pek bi etkisi olmadı. Şu anda zombi gibiyim ama gala hiç uykum yok
    Gündüz hiç uyumayıp akşam rahat bir uyku çekeceğim bugünün acısı yarın çıkmaz inşallah

Edit2: Kafamda çok kötü bir his var ama hala zerre uykum yok. Noluyor yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırsatçoksıcak -- 13 Haziran 2015; 18:51:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık tek care olarak gördüğüm sınava 5 saat kaldı ve bende uyumadım...Korkum uykusuzluktan basit hatalar yapmak bakalım ne olacak sonucu editlerim

• Rahat ol bende uyuyamadim ygs de bilerek hic uyumamistim ki gece uyuyabiliyim diye gun icinde zombi gibi olursun ama en azindan gece uyursun fosur fosur

• Bende sayısalım uyuyamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoğurt yeseydin ben yedim uyudum uykumu aldım yoğurt uyku getirir...

• quote:

Orijinalden alıntı: ygs-2015

Gece 12 de yattım şu an güneşin doğuşunu izliyorum.
    Sayısalcıyım. Birazdan sosyal sınavına gireceğim. Hayatımda ilk defa bu derece uykusuz kalıyorum. Ygsden önce bile fosur fosur uyumuştum.
    Korkum şu eğer yarın, pardon bugün akşam da uyuyamazsam ne yapacağım? İki günün uykusuzluğuyla emeklerim çöpe gider diye korkuyorum

hocam benim de dişim fena ağrıyor 2 saat uuyudum sen sen ol öğle 1 saat uyu fazla uyuma yoksa gece uykun gelmez.Been de dayanmaya çalışacağım :(

• Sınava girerken uyku muyku kalmaz raad ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi de sinavin bitmesine 5 dk kalmis 20 soru anca cozmussunuz ruyada bunu goruyorlar genelde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

bi de sinavin bitmesine 5 dk kalmis 20 soru anca cozmussunuz ruyada bunu goruyorlar genelde.

Yol hocam tam rüyaya dalıyorum zor bi integral sorusu görüyorum ya bu çıkarsa diye kalbim sıkışıyor uyanıyorum
    Hep şu forumda açılan konular yüzünden

• https://www.youtube.com/watch?v=txQ6t4yPIM0 Hocam bu gece uyuyamazsan tak kulaklığını bunu dinle ve hiçbir şey düşünme uyursun hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: -imagine

https://www.youtube.com/watch?v=txQ6t4yPIM0 Hocam bu gece uyuyamazsan tak kulaklığını bunu dinle ve hiçbir şey düşünme uyursun hemen

Teşekkürler hocam işe yarıyor mu sen denedin mi hiç?

• inşallah uyuyamayıp başarısz olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • galiba senin üstünde deneyecek ilk.........:)
  • evet hocam 3e kadar uyuyamadım bende sonra bunu dinledim uyumuşum işe yarıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.