Şimdi Ara

Göztepe Köprüsü-Ataşehir(Yeditepe Kampüsü Durakları )Ulaşım Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yüküm çok olduğundan Pamukkale Turizmle İstanbul'a geleceğim.Kurtköy diye bir yer açmışlar.Oradan Pamukkale servisleriyle Göztepe Köprüsü denilen bir yer var orada ineceğim.

Sorun burada başlıyor ben buradan sonra nasıl Ataşehir'e giderim ? Yeditepe Durakları (Son Durakta ) inmem lazım.Yanlış hatırlamıyorsam 15-F'ye mi bineceğim ?

• 15f'e baktım Beykoz diyor. Alakası yok gideceğin yerle Servis seni büyük ihtimalle Göztepe köprüsü Kadıköy istikametinde indirir, sorarsın gene. İlk olarak karşı tarafa geçip ters istikametteki durakta (Gebze istikametinde) beklemen lazım. Ordan da Yeditepe Üniversitesi alt kapı için 16f'ye (son durak), üst kapı için 19 numaraya binebilirsin (son durak değil).
  • 19-lar gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

15f'e baktım Beykoz diyor. Alakası yok gideceğin yerle Servis seni büyük ihtimalle Göztepe köprüsü Kadıköy istikametinde indirir, sorarsın gene. İlk olarak karşı tarafa geçip ters istikametteki durakta (Gebze istikametinde) beklemen lazım. Ordan da Yeditepe Üniversitesi alt kapı için 16f'ye (son durak), üst kapı için 19 numaraya binebilirsin (son durak değil).

Pardon doğrudur 15 değildir.F'yi hatırladımda normal sayıyı karıştırdık.teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.